- 15 Temmuz 2015
- 18.730
- 31.220
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay güldürdün :)) Ne güzel belki benimki de bebikodur bilemedim :)Ben de başta gaz o gaz diyordum ama bebişmiş. İlk hissettiğimde uzanıyordum. Üstümde böcek geziniyor sandım çığlığı bastım, böcek aradım. Eşim hala dalga geçiyo![]()
Afra daha güzel bence Dora’danHerkese günaydın güzel anneler :) kız ismi olarak Afra nasıl sizce ??? Bugün duydum hoşuma gitti bi anda.bir de Dora var ama o da yabancı ismi gibi sanki.ne diyorsunuz?
Bende tok karna uzandığımda hissediyorum dün hatta doktora sordum hissetmem normal mi ben mi uyduruyorum diye hissedebilirsin dedi zaten orada da kıpır kıpırdı hissediyordumKızzzlar artık bende bebişimin haraketlerını hissediyorum acaba fln fılan dedim bayadır kendımı dınlıyorum ve evet tamam artık bu bebegım dedım bugun , işe gidip ayaklarmı uzatıp durdgum dakıkalarda boyle tam bu saatlerde oluyor hep![]()
Zaten hissettigimde hemen buraya yazacagim nasil birşey oldugunu sizlerle paylaşacagm o sevincimi kuzumT tanem-tane20 bende hep merak ediyodum..hissettik yazdiklarinda nasil bisey acaba diye..) sizin tepkilerinizide merak ediyorum paylasirsiniz..![]()
Benim bi ara bayaa agriyodu... acaba dedim isyerinde sandalyedenmi..kdoltugumu degistim..agrim yok denecek kadar azaldi .. ona yordum ben.Ara ara hissediyorum bebişimi, ama acaba mı diyordum hep
Bu sabah adeta göbeğimde birşey yürüdü . Aaa ne oluyor dedim, hani kelebek uçuşacaktı
Hanımlar kuyruk sokumunuz ağrıyor mu hiç?
Canım ben önce salı günü bi devlet hastanesiyle görüşeceğim ayrıntılı ultrason için gün veriyor mu işime yaramayacaksa verdikleri tarih bende özelde yaptıracağım gittiğim hastane 470 tl dedi fikir olsun diye sormuştumAyrintili ultrason arastiriyorum da kizlar fiyatlar hem ucuk hemde bilmedigim icin guvenemiyorum heryere. Sizler arastiriyor musunuz avrupa yakasi icin??
Maşallah niye okadar yuksekki bizim burada 190 250Canım ben önce salı günü bi devlet hastanesiyle görüşeceğim ayrıntılı ultrason için gün veriyor mu işime yaramayacaksa verdikleri tarih bende özelde yaptıracağım gittiğim hastane 470 tl dedi fikir olsun diye sormuştum
Ürkütmeden yaklaşAynen bende de oldu yani acken :)) ben elimle hissedemedik daha elimi koyunca kacio sanki :))
Bu ilacı bana da lohusalık donemimde vermişti doğumdan hemen sonra yani. Aşırı tatlı bir ilaçKizlar kabizlik icin doktorumu aradim duphalac verdi sabah aksam icecekmisim duzelsinde tek icerim
3. Gebelik ama.hala hissetmiyorumBanada doktorum 16 haftalikken kontrole gittigimde 15 gun sonra hissedersin demisti yani 19. Haftalarda oluyo sabirsizlikla bekliyorumm
Bende araştırıyorum canım, ablamın eltısı Dr. Ahmet gumeliye gidiyormuş Unkapanı da çok memnundu, yeri salaş çok sıra bekliyorsun ama degiyormuş. 40 Tlymis ücreti ek bir ücret almiyormus, sıra bekleme durumu olmasa bir gitmek istiyorum burayadaAyrintili ultrason arastiriyorum da kizlar fiyatlar hem ucuk hemde bilmedigim icin guvenemiyorum heryere. Sizler arastiriyor musunuz avrupa yakasi icin??
Valla bana da pahalı geldi açıkçası bi de normalde uygun bir hastane, bende o yüzden bi devletten randevu aldım oraya soracağım yaptırabilirsem devlette yaptırırım o paraya da bebişimin bi eksiğini alırım, ama devlette sıra gelmezse de özel radyoloji merkezlerini arayıp fiyat alacağımMaşallah niye okadar yuksekki bizim burada 190 250
40 lira mı ayrıntılı ultrason mu gidip 5 saat bekleriz nolcakBende araştırıyorum canım, ablamın eltısı Dr. Ahmet gumeliye gidiyormuş Unkapanı da çok memnundu, yeri salaş çok sıra bekliyorsun ama degiyormuş. 40 Tlymis ücreti ek bir ücret almiyormus, sıra bekleme durumu olmasa bir gitmek istiyorum burayada