2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
benım bebişin doktor dun bı resmını verdı yuzu herseyı bellı sıyah beyaz ama cok net yerım ya oyle gorunce o kadar değişik oldum kıı :))
Çok tatlilar siyah beyazda renkli olunca garip. Çıkıyorlar fotoda :KK43:
Evet kuZum maşallah kocaman olmuşlar boy kilosu kaç geldi birde dün doktor dediki gününe göre sistem
Otomatik ortalama bi kilo verir bebegin kilosunu bilemeyiz dedi kafam karısti yani her 20+4 380grammi oluyor bilgin varmi

Hahahhaha yaaa kıyamam miniğe :))) Hepsi melek bunların daha ben çirkin bebek görmedimAllahım esirgesin hepsini :)
Doktora sensin çirkin deseydin :KK70::KK70:
Öyle kuzum okadar tatlilarki allahim can vermiş kan vermiş orda kendi çabasiyla yaşamaya çalısiyor rabbim hepsine Uzun saglikli sıkıntısız ömür versin

Çok tatlilar siyah beyazda renkli olunca garip. Çıkıyorlar fotoda :KK43:
Evet kuZum maşallah kocaman olmuşlar boy kilosu kaç geldi birde dün doktor dediki gününe göre sistem
Otomatik ortalama bi kilo verir bebegin kilosunu bilemeyiz dedi kafam karısti yani her 20+4 380grammi oluyor bilgin varmi
yok kuzum onu demek ıstememiş bsebse bsebse girmişti mesela 20+2 de 380 gramdı onunkını ben 20+4 de gittim 348 gram cıktı mesela. Şeye göre otamatık verıyor kıloyu işte karın bölgesının capına bacak boyuna baş hepsını tek tek ölçüyor ya ona gore sıstem otomatık bır kılo belırlıyor. Hepımızın bebıslerının de boyları çapları farklı oldugu ıcın one gore bır kılo farklı cıkıyor yani canım

yok kuzum onu demek ıstememiş bsebse bsebse girmişti mesela 20+2 de 380 gramdı onunkını ben 20+4 de gittim 348 gram cıktı mesela. Şeye göre otamatık verıyor kıloyu işte karın bölgesının capına bacak boyuna baş hepsını tek tek ölçüyor ya ona gore sıstem otomatık bır kılo belırlıyor. Hepımızın bebıslerının de boyları çapları farklı oldugu ıcın one gore bır kılo farklı cıkıyor yani canım
Śimdi anladim saol kuzum boyunuz kaç geldi 20+4 te bizimki 23 cm

Deneyimli anneler bebek harekeleri arttıkça güçlendikçe can acıtıcı olabilirmiş . Doğru mu? Dün film izlerken çok güçlüydü, açıkçası korktum . Şimdiden böyleyse....
Eşime bi de diyorum keşke sen de gebe olsan aynı şeyi şu an hissetsek. Ben ay uy hopluyorum , herif ohhh..
Boşuna dememişler baba kucağına alınca, kadın rahmine düşünce anlarmış anneliği diye:KK9:
ben hiç can acıması yaşamadım. Sadece büyüdükçe yukardan kaburgama çok baskı oluyordu canım

@Nurkuzusu

images
kızlar ben ınstagramda bır sayfa buldum bı suru renk ceısıdı var bolme kısmında yonca olması otekılerden farklı kılmıs ayrıca cınmalı degıl türk üretimi bebek arabasına asmak ıcın aparat da verıyolar en son sordugumda 125 tl kargo dahıl
Canım bu hangi sayfa? Çok güzelmiş
Dr uma ve tecrübesine çok güveniyorum o yüzden ayrıntılı istemezse bende baktırmıyorum 2. Oğlumda kendisi baktı kalbinde ufak bi parlama var ama Doğumdan sonra geçecektir birçok bebekte görülebilir dedi Doğum sonrası çocuk uzmanıda aynısını söyledi ve çok şükür dedikleri gibi oldu
Bende dün doktora gittim, doktorum muayene sonrası ayrıntılıya gerek görmedi, yaptırmadım.
Şükür bebeğim 490 gr, 27 cm olmuş. Çok hareketli, hatta sürekli ağzını açıp kapattı :)) doktor çıkışında büyük oğlum azıcık kıskançlık krizine girdi, oyun parkına giderek gönlünü aldık omunda :)

Faydalı olduysam ne mutlu :) Ben de hep araçta bırakacağım şaseyi pusetle indir çıkar daha kolay olur. Sonradan arabadan eve kucakta gidip gelcez zaten başka şekilde olmaz :)
Oldun valla canım :)) benimle aynı koşullardaki birininde aynı şeyi düşünüyor olması, doğru yolda oldğumu gösterir diiimi ama :halay:

Oldun valla canım :)) benimle aynı koşullardaki birininde aynı şeyi düşünüyor olması, doğru yolda oldğumu gösterir diiimi ama :halay:[/QUOT
bizim zamanımızda diye başlayayım söze :)) stokke marka araba çok modaydı arkadaşım paraya kıyıp almıştı. çocuk ağlamış puseti arabaya koymuş alt kısmı telaşla unutmuş. geriye döndüğünde yerinde yokmuş :(

çocuk ağlayınca insan panik oluyor. biz de eşimle unuttuk ama geri geri giderken çarptık o sayede farkettik :KK48:

• Beğen
Reactions: Otb
ben hiç can acıması yaşamadım. Sadece büyüdükçe yukardan kaburgama çok baskı oluyordu canım

Canım bu hangi sayfa? Çok güzelmiş

Bende dün doktora gittim, doktorum muayene sonrası ayrıntılıya gerek görmedi, yaptırmadım.
Şükür bebeğim 490 gr, 27 cm olmuş. Çok hareketli, hatta sürekli ağzını açıp kapattı :)) doktor çıkışında büyük oğlum azıcık kıskançlık krizine girdi, oyun parkına giderek gönlünü aldık omunda :)
canım sayfa ısmı vermek doğru mu bilmiyorum ama kalehan baby de gördüm

bizimkide kuzum doktor 22 23 dıyebılıriz ortalama olarak dedı 20+4 de gittim ama 20+3 verdı ortalama hesap benımkını bı gun oynuyo hep
Biz dün ayrintiliya gittik sat gore 21+3 ama ultrasonda bebek 20+4 gec dollenme oldugu icin dedi başindan beri hep geriden geliyor senle ayniyiz ozaman

Birde anne ve babanın genetik yapısı da etkili benim kuzu bir hafta önden gidiyor Dr anne baba uzun boylu ondan demişti

Biz dün ayrintiliya gittik sat gore 21+3 ama ultrasonda bebek 20+4 gec dollenme oldugu icin dedi başindan beri hep geriden geliyor senle ayniyiz ozaman
benımde gec dollenme ama 4 5 gün fln o arayıda kapattı sanırım ama boyle yıne 1 gun falan gerıden cıkıyor ama ılerleyen aylarda satı yakalıyormus bebek oyle dıyorlar genelde daha da buyudukce ay yakalamasada bısey olmaz masallah onlara saglıklı olsunlar yeter :)

Vlla bu bebek arabası konusu sıkıntı :) herkesin istediği bi model var ama yorum yapan çok olunca insanın kafası karışıyor. Birde tabi artık model çok seçenek çok insan dahada kararsız kalıyor :) arkadaşınızın başına gelen şey üzücü sırf bu yüzden uygun bişi alıyım bari :halay: çünkü bende çok unutkan ve biraz telaşlı biriyim :halay:@bebekicin

Maşallah hayırlı evlat olsunlar inşallah eşim çift isimli o yüzden çift isim istemiyor canım

Bugün maşallahı var yavrumun. Kıpır kıpır kıpır hiç durmuyor :) dışardan belli olmuyor henüz hareketi, eşim de hissedemedi maalesef ama annesini içerden durmadan dürtüyor :D

Back
X