• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Onun ici patlamadan rahatlaman imkansiz ucu varmi aynayla baktin mi ben oyle oldugunda eger ucu varsa igneyi yakip kolonyaliyorum sivri ucunu batirip icindeki irini bosaltiyorum ama senn yapamam dersen dr a görün
Kuzum ucuda yok kipkirmizi et parçasi degisik bir aci acaba cildiyeyemi gitmem gerek kadin dogumcuyami gostermem gerekiyor
Ki

Ya canım inan ki biz de çok açıldık bi anda piyasa allak bullak oldu dolar yükselince. Benimde net maaşım dışında prim alıyordum işler düşünce prim alamadım bütün bütçe planlamamız alt üst oldu. Hazır biriktirdiğimiz bitti üzerine kredi kartlarımız doldu. Şimdi doğum iznime çıkacağım ve sigorta primim asgari üzerinden yattığı için kesintiyle 1200 lira mı ne alacakmışım. Benim ödediğim kredi 1500 zaten. Herşeye de zam geldi Allah yardımcımız olsun piyasaya mahvettiler:KK43:
canım benım ya bu zamnları yapanlar keyıfte umrunda degıl kımsenın halk hamıle halde sen kalk okdr hızmet et sonra hakketıgınden fazlasını alcagına daha azını al böyle duzen gercekten olmaz olamaz

Ya kizlar birşey sormkmistiyorum size aşagi tarafta sag dudak üzerinde erik buyuklugunde artik çiban mi bilmiyorum bir şişlik var. Ve okadar agriyorki bırak dokunmayi çamaşir degdiginde bile bayiltacak duruma geliyor gece yag krem surdum yattim sabaha kadar uyandim acidan geçmedi oturamiyorum yatamiyorum çok aciyor başina gelen varmi napmam lazim yada
Çıbandir canım. Hamile kalmadan once benim kasığımda çıkmıştı. Kendi kendine patlayana kadar acitiyor bayagi. Vucuttaki mikrobu topluyormus ama.

Benim gittiğim hastane tanıdıklarım olduğu için eşimi alırlar bende sevindirik şekilde kayınvalideme söyledim girme oğlum ne işin var dedi. Ne diye öyle bir şey dediyse artık çözemedim eşimde mal mal durdu ağzını açıp bişe demedi bende gıcık oldum kendi çocuğumu kendim doğururum dedim içimden :))
Aman bi kv karışmamıştı ona soran mı var boşversene :KK70: ay düşünüyorum da oğlum girmek istemese ben onu ikna etmeye çalışırım bu en özel an tabiki orada bulunmalısın falan diye yüreklendiririm çok tatlış bi kaynana olurdum vallahi :KK70:

yo farkettım canım doguma almayın adamları kısmına oyle dusunmyrm yazdım ben. aksı durumda da görsun napalm baskası gorecegıne dye:KK70:

Ama yani baskalari gorse nolcak ki bi daha gormeyecegin insanlar, ama kocan yani insan ne kadar hayat arkadasim her animda yanimda olsun desede, cinsel hayat icin bir tramva nedeni olabilir :)) (kastettigim kotu manzara:))

Iyi aksamlar kizlar, ben de bugun doktoruma gittim.30+6 dayım calisabilir raporu alayim dedim ama megerse 32.hafta dolunca veriliyormus.yani 32+0 olmasi gerekiyormus :KK70: konusmalarda vardi ben izne ayrilmak istiyorum ayrilamaz miyim diye doktor zaten calismak istiyorsan yazayim raporu diyor istemiyorsan bir sey yok. 1635 gr yaklasik 37 cmmis cok sukur bir sıkıntı gorunmuyor:)3hafta sora gelirsin bir daha dedi... progestana ve 2 igneye daha devam tabi ki:/ bir de usgde su asagidaki seye bakti ilk defa bunun ne oldugunu biliyor musunuz neye bakmia acaba :KK39:
Kan akışı diye biliyorum bebeğe giden kana bakıyor iyi gidiyor mu diye

Ama yani baskalari gorse nolcak ki bi daha gormeyecegin insanlar, ama kocan yani insan ne kadar hayat arkadasim her animda yanimda olsun desede, cinsel hayat icin bir tramva nedeni olabilir :)) (kastettigim kotu manzara:))
dıskı olayı tabıkı kotu canımm ablam a sordum o da o hastnede kuzenmle orda görev yapıyolar. mutlaka lağma yapılıyor dedı bana. ark.ma da yapmıslar sukur ama aksı durumda bebegı cıkarırken ve benm sancılarımı görsun demek ıstedm o dgernden Allah korusun tabı ay:) benım doguma ablam kuzenım ve esım grcek ıste nasıpse. P Puddingmuf

Archpa Archpa canım aynı durumun benzerını yaşadık sennle esımın yanında konu acılmadı ama görumcem ,kaynanam, ve eşimin amcasının gelını bukonu uzerıne ayıp koca gırmez vsvs ıgrenc durum ya gbyorumlar yaptılar ben de bozmustum çok gerılmıstım.bıde hamılelıgımın ılk gunlerıydı neyse esıme laf arasnda soyledım bunu. eslerı girmemıs glb ben girdiler sanıyodum ama dusunceleri cok sacma dedm sonra kac ay konuyu acmadım ve ustune esım bana soledı gırmek ıstyrm dıye. ama annenler sana etkı ederse dedıgımde de bısey dyemezler dedı. Bılmelerıne gerek yok bılseler de fıkrım degısmez doguma gırerken görurler dedi. ben de acmam konuyu ozaman bıdaha dedım.cunku cıddı boyutta sınırlerımı zıplatıyolar bazen.. Sen eşinle basbasa konusursun bunu kv ye ne oluyorsa kıskanclık mı yapıolar anlamadm tovbe tovbe:işsiz:

Allah kabuletsın canım bak cogu cevap şöyle sorulara "Hamile olan kadınlar zorlandıkları zaman rahat edecekleri şekilde oturarak namaz kılabilirler. Rüku ve secdeleri yapamıyorsa oturduğu yerde başını eğerek namazı kılabilir. Bu durum kadınlar için geçerli bir özürdür ve bu şekilde namazlarını yinede kılmaya devam etmelidirler. " yanı egılmeden hafıf basınla one gıdebılırsın ruku ve secdede ben buna basladım
Öyle yapım canim zorlandikca, dinde kolaylik var işte neyseki , sagolasin

Archpa Archpa canım aynı durumun benzerını yaşadık sennle esımın yanında konu acılmadı ama görumcem ,kaynanam, ve eşimin amcasının gelını bukonu uzerıne ayıp koca gırmez vsvs ıgrenc durum ya gbyorumlar yaptılar ben de bozmustum çok gerılmıstım.bıde hamılelıgımın ılk gunlerıydı neyse esıme laf arasnda soyledım bunu. eslerı girmemıs glb ben girdiler sanıyodum ama dusunceleri cok sacma dedm sonra kac ay konuyu acmadım ve ustune esım bana soledı gırmek ıstyrm dıye. ama annenler sana etkı ederse dedıgımde de bısey dyemezler dedı. Bılmelerıne gerek yok bılseler de fıkrım degısmez doguma gırerken görurler dedi. ben de acmam konuyu ozaman bıdaha dedım.cunku cıddı boyutta sınırlerımı zıplatıyolar bazen.. Sen eşinle basbasa konusursun bunu kv ye ne oluyorsa kıskanclık mı yapıolar anlamadm tovbe tovbe:işsiz:
Onlar senin kocanin basucunda degilde bacak.arasi kisminda duracagini sanmislardir igrenc ayip dediklerine gore

Onlar senin kocanin basucunda degilde bacak.arasi kisminda duracagini sanmislardir igrenc ayip dediklerine gore
hayır benacıkladım canım ona ragmen oyle dedıler sancı cekerken gormesı ıgrencmıs gorumceme gore. herkan dusuncesı ama moral bozmaya hakkı yok kımsenın gormıcek ztn bakmaz da kımse dedım malesef coguseyde fıkırlerımız uyuşmuyor onlarla

hayır benacıkladım canım ona ragmen oyle dedıler sancı cekerken gormesı ıgrencmıs gorumceme gore. herkan dusuncesı ama moral bozmaya hakkı yok kımsenın gormıcek ztn bakmaz da kımse dedım malesef coguseyde fıkırlerımız uyuşmuyor onlarla
Acikladigina gore dedilerse diş kiriyorlar iste veya dedigin gibi kiskanclik kendi kocalarına ters bi durum seninki nasil girer aaa.. kim istemez en sevdiginin ortak bir durumunuzun tek basina degilde birlikte atlatmanizi

bir buçuk saattir kasılıyorum 5dk arayla eşim de anladı artık nasıl bışey oldugunu. O da elini koyuyor anlıyor gecmıyor ya hu dr.ları dınlyrm dınlendıkce dınmeden sureklı gelıyosa dr.a gıdılmelı dıyor. e duyuyoruz kasılıp da bosa gıdenlerı de napcam bılmem:işsiz: kasılma oldugundan eminim de

Acikladigina gore dedilerse diş kiriyorlar iste veya dedigin gibi kiskanclik kendi kocalarına ters bi durum seninki nasil girer aaa.. kim istemez en sevdiginin ortak bir durumunuzun tek basina degilde birlikte atlatmanizi
evet canımmm sevmeyeblrler ama boyle seylerde anlayıslı olmalı herkes farklı eşim ıstemese demese ben demezdım eşime bıle gir diye saygı eksıklıklerımız var malesef toplum olrak:(

Bugün 30+5 günlüğüz bebeğimizin boyu 43cm kilosu ise 1915 gr çıktı. Sanırım bizim bebek biraz boylu olacak doktor 33 haftalık görünüyor boyu biraz önde olduğu için kilosu da boyuna oranla normal dedi. Normal doğum açısından bir sorun oluşturur mu acaba?

Kızlar bikini bölgem aşırı acıyor yani tam şu tüylerin başlangıcı olan yerlerimden yanlarıma doğru ağrı değil ama kesik kesik acıyor zor kalkıp oturuyorum sanki görseniz şey sanırsınız sezeryen olmuşum da ondan zorlanıyorum falan elim oramda tuta tuta yürüyorum acıdan :(

Bugün 30+5 günlüğüz bebeğimizin boyu 43cm kilosu ise 1915 gr çıktı. Sanırım bizim bebek biraz boylu olacak doktor 33 haftalık görünüyor boyu biraz önde olduğu için kilosu da boyuna oranla normal dedi. Normal doğum açısından bir sorun oluşturur mu acaba?
kılosu 4 kıloyu gecmedıkten sonra normal dogum olur catın musaıtse uun boylu olmasının sorun yartacagını zannetmıyorum:)

Kızlar bikini bölgem aşırı acıyor yani tam şu tüylerin başlangıcı olan yerlerimden yanlarıma doğru ağrı değil ama kesik kesik acıyor zor kalkıp oturuyorum sanki görseniz şey sanırsınız sezeryen olmuşum da ondan zorlanıyorum falan elim oramda tuta tuta yürüyorum acıdan :KK43:
cok normal canım bebısının kafası oralarda demekkı :)

Back
X