• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Olmaz insallah canim...icini ferah tut..kuzenimin bebisi olmustu..cok saglikliydi.ne kuveze girdi ne bi aksilik oldu cok sukur..masallah...) tabi gonlumuz zamaninda olmasindan yana..insallahta ole olur
Kac haftalik dogum yapti canm kilosu kacti bide bilgin varmi

sağ ol canım cevabın için katkı maddesi vardır çiğ yumurtadan da yapılıyo falan diye korkmuştum ama yiyeyim özledim iice:)

Ama tabii sen bana bakıp da çok yeme canım :) çünkü ben hamilelikten önce pek boğazımdan kısan biri değildim. Şimdi de kısamıyorum pek

Ilk dogumda epizyo kesisi olanlar acaba ikinci normal dogumda kesin kesi atilir mi ya da tam acilma olsa bile o eski dikis yeri kendiliginden yirtilir mi acaba her turlu dikis mi atilicak ilk dogumda kesisi olanlarrrr ?????

Tam tersi canım sezaryende 10-15 dk. da doktorun işi bitiyor. Ama normal doğumda sancıyla açılmayı bekliyor ve özel hastane olduğu için doktor da takipte olmak zorunda. kimi hastanın doğumu hemen oluyor kimi neredeyse 1 gün boyunca sancı çekiyor. Doktorum bana bu şekilde açıklamıştı sezaryen doktor için daha kısa ve kolay bir işlem olduğundan ucuz. Burada da öyle ama doktorum normal doğumu destekliyor çok şükür

Benim gittiğim hastanede sezaryen 1000 TL daha pahalı :110:

Ilk dogumda epizyo kesisi olanlar acaba ikinci normal dogumda kesin kesi atilir mi ya da tam acilma olsa bile o eski dikis yeri kendiliginden yirtilir mi acaba her turlu dikis mi atilicak ilk dogumda kesisi olanlarrrr ?????

Canim benim bir arkadasimin ilk dogumda kesisi oldu ikincisinde yapmamislar, yirtilmada olmamis. Ama burada okudum ikinci dogumunda yine kesi yapilanda olmus herhalde duruma gore degisiyor

canımm ben hastane ıcın almadm onu evet gereklı degl tabıkı cok da mınnak olursa kızım gydremem ztn 0,3ay aldık gezmelere baslayınca gıydırmek ıcn. ben de hemen almam dyodum dogsun alırm dyodum annem aldı bana surprız yaptı begendıgımı gormustu
Anladim canm anneler dayanamiyor :) benm de arkadasimdan yola cikarak dogmadan fazla almak istemiyorum onun bebisi biraz tombik dogdu ve hizli kilo aldi giydiremedi en iyisi dedik dogunca aliriz bu tur seyleri

Papatyamaviss Papatyamaviss canim o kadar yazı vardi en cok dikkatimi çeken seninki oldu tansiyon 15 demissin yüksek bence .Benim öğrenci iken 15 e yükselmişti sınav stresinden acile gitmistim orda yükseldiğini öğrenmiştim dil altı hap verdiler hemen ki hamilelik icin yüksek bir değer su şu an düşmüştür ınsallah

Anladim canm anneler dayanamiyor :) benm de arkadasimdan yola cikarak dogmadan fazla almak istemiyorum onun bebisi biraz tombik dogdu ve hizli kilo aldi giydiremedi en iyisi dedik dogunca aliriz bu tur seyleri
ya ben de korktum başta ama hani 0,3 ay yazıo etıkette ama görsen ılkbaharda bıle olur buyuk genıs kalıplı. ben de bıkac begendgm elbıseyı 3c6ay aldım dgerlerı yenıdogan ablamn da kızı 1.5yasında şuan ondan da bana gelıyor hersey bıyandan o ıyıoldu

ya ben de korktum başta ama hani 0,3 ay yazıo etıkette ama görsen ılkbaharda bıle olur buyuk genıs kalıplı. ben de bıkac begendgm elbıseyı 3c6ay aldım dgerlerı yenıdogan ablamn da kızı 1.5yasında şuan ondan da bana gelıyor hersey bıyandan o ıyıoldu
Evet bakiyorum da ben de hep 6-9 ay faln almisim etkilenip, bazilarini kucuk aldim bugn indirimden aldim.yine kucuklerden...bir de usg de cikana gore bebis azcik tombik gibj o yuzden cok kucuk almak istemedim

Kizlar taki yastigim geldi nasil

Eklentiler

• 20181122_225248.webp
    20181122_225248.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 69
Canım malesef

canım malesef uzak eczane bıde kızım var esım için zor olucak gıdıp alması . malesef kızımdan bılıyorum cımcıklerdık ama yınede uyanmazdı hep sarılık olurdu sutumde vardı ama uyanmayınca veremedık
Canım her bebek aynı değil lütfen olumlu düşün. Hastaneden uzakta eczane mi olur ya ne saçma şey :/

canımm ama oynamyor ya cok kullanıslı gydırmesı de kolay hemen biz onu özellıkle dısarı cıktıgımızda kanguru kullanacagz onu gydırecegız dıye aldık 0,3ay ama ılkbaharda bıle oluyor gbıme gelıyor. hastaneden ckınca da kullanrm dıye dusundum kızım alt kıloda olmazsa tabı:KK49:tabiki battanıye vazgecılmez ztn cokguzel kullanıcaz biz de saracaz koycam battanıyesnı de bizde de baya var anneanne babanneler ördü hazırlardan da aldık hatta ben sey danıscaktm hastanede dr.lar kundak yapınca kızıyorlarmıs ablam dedı ztn coksıcak oluyor odalar bana ısrarla kundak yap dıcekler emınım ben o kıyafetı bosa mı yaptırdım tabıkı battanıye de örtecegım ama kundak yapmam oda ısısı 20derece olması yeterlıymıs masallah hastane odaları da cayır cayır oluyor hıc sevmem.sıcagı afakanlar basacak bana
Evet canım odalar normal oda sıcaklığında tutulduğu için bebeğe alt üst takım giydirip üstünü penye battaniye ile örtüyorlar. Doktorlar kundak önermiyor zaten yeni doğan bebek çok hareketli olmuyor. Dünyaya gelince şoktan emip emip uyuyorlar yazık :))))

Back
X