• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Canim bende lekelenme olmuştu, doktora gittiğimde rahim duvarı kalınlaşmış hamile olabilirsin dedi. Kan testi yaptrdm aynı gün sabah akşam ama negatif çıktı. Adetime 10 gün vardı ama kanda cikmadi Adete beş gün kala silik çizgiyle öğrenmiş oldum. İnşallah seninde gönlüne göre olur
Malesef canım kan testi yine yaptırdım ve negatif

Ovulasyonun ne zamandı? Eğer gebeliğin ilk 4-5. Gunundeysen sıfırın altında çıkabilir. Gebe kaldığın günden itibaren 1 hafta sonra kanda beta çıkıyor. Belki çok yeniydi test yaptırdığında. Bugün kan testi yaptır doktorun ihtimal vermişse olabilir eğer gecen hafta hamile kaldıysan henüz kese görünmeyeceğinden sadece kanda çıkar
Hemen sabah doktorum istedi kan testini zaten yaptırdım canım çok teşekkür ederim ama yine negatif çıktı bAkalım henüz adet olmadım ama

Kuzum sifirin alti diye bir rakam yok normal bel agrisi kasik agrisi görülebilecek bir durum ben hamileykende daha yeni yeni 4 5 aylikta bel agrilari başladı oda vucut kendini doguma hazirladigi için hamilelerde bel agrisi olur evet ama kalir kalmaz başlamaz yada kasik agrisi herkeste gorulebilecek bir durum yumurtlamadanda kaynaklı olabilir sen birdahaki adet dönemini beklemende fayda var sifir konusuda şöyle
0-7 hamile olmayan kadin sen bu araliktasin
5-8-71.2 iki üc hafta gebe
Alttada paylaştim degerleri bakabilirsin cnm
Rabbm gonlune gore versin
Amin canım teşekkür ederim tekrar negatif çıktı benim hcg zaten ama benim iki çocuğum var zaten canım biri 2.5 yaşında biri 9 aylık ben hamile olabilir miyim diye merak ediyordum bir taraftan da korkuyordum ama yine de heyecanlandırıyor bir canlıya can olmak

Birde araba için pusete koymak şart malesef battaniyeyle konulmuyor mecburen astronot giydiriliyor
puseti oto koltuğu olarak kullanırken mont, astronot tulum vb. ile koymak tehlikeli oluyor. onunla ilgili videolar vardı. kemer yeteri kadar sıkılmadığı için kaza anında pusetten fırlıyor.

bebek arabasına takıp gezerken sorun olmaz hatta rahat oluyor.

Günaydın hanımlar.

Aranızda babynest alan var mı? Sevibebe nin hem reflü babynesti hem normal babynesti var. Hangisi daha kullanışlı olur karar veremedim
Günaydın herkese :) bana eltim reflü baby nesti verdi çok rahatlatmıştı beni dedi ama kullanmadım tabi henüz

1 saat kadar önce banyoya girdim. Çıktığımda kasıklarım kasılıp duruor hafif hafif. İnşallah doğum sancısı değildir. Kasıklarım kasıldıkça sıcak basıyor eşim kulakların kızardı diyor. Erken doğum riskim falanda yok panik olmak da istemiyorum kızım da kıpır kıpır. Doktorum konferans için şehir dışında pazartesiye kadar yok. Yarın çalışabilir raporu için başka bir hastanede başka doktora gitmek zorundayım. Canım çok sıkkın :işsiz:

Canım nasılsın doğuma hazırlık sancısı bence yaşadığın

İyi geceler uyuyabilenler uyusun:))
Oğluma dedesinin ismi Mustafa ismini koymayı düşünüyoruz. 4.oğluma bari dede ismi koyalım dedik. Ben Mustafa Selim düşünüyorum. Sizce çok mu klasik
Adıyla yaşasın paşa bence güzel secim

2 gündür uyku yok ben de 30.haftadan sonra hep boyle mi olacak :olamaz:hareketleri zaten sayamiyorum maşallah durmuyor :emir_bebek:
Hepsiburada ve trendyol indirimlerinden bir şeyler aldınız mi? Biz islak mendil-beşik icin projektör-ates olcer temassız alından ölcen -ev kaloriferli ama ısıtıcı aldık .Daha da eksikler var eczaneden onlar da

Güle güle kullanın canım

Amin canım teşekkür ederim tekrar negatif çıktı benim hcg zaten ama benim iki çocuğum var zaten canım biri 2.5 yaşında biri 9 aylık ben hamile olabilir miyim diye merak ediyordum bir taraftan da korkuyordum ama yine de heyecanlandırıyor bir canlıya can olmak
Öyle canim kaç tane olursa olsun hepsinin heyecani farklidir muhakkak rabbim
Herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin allah bagişlasin evlatlarinida

doktor asistanı canım sagolsun aniden gıde de bılıyorum ablam ayarlıyor gecen ay dr.un amelıyat gununde gıtmek ıstedım randevuları kapalıydı benı aldı sağolsun :) personel ındırımınden.yararlanıyorum annemle babama da %50 indirim var ben kardes oldugum ıcın2.derece yakın oluyormuşum ama kv kp.i 1.derece oluyor o da ayrı bır garıplık :KK70:
Anladim canim ee artik
Sen baska soyisime aktarildin :-)

değiştir canım bı an once ama elını cabuk tut bul doktor son zamanlarda bazen kabul etmıyorlar fln bellı olmaz ayarları bende değiştirdim mecburen ama memnunum suan kınden gayet
Oh ne guzel inşallah kuzum bizde memnun kaliriz haftaya perşembe randevu aldik yeni hastane yeni doktor ayrica bebek odasinida hallettik sonunda alındı :-)

Ben de dün sağma makinesinin yıkanabilir aparatlarını kaynattım 10 dakika. Sonra çıkarıp metal süzgeçte kurumaya bıraktım. Bi kaç saat sonra üzerinde hafif beyaz bir iz vardı dokununca bile silinen. Eşim plastikleri kaynatınca böyle olur normal bişey yok dedi de içime sinmedi kağıt havluyla sildim tekrar. Sizce tekrar kaynatmak gerekir mi

Papatyamaviss Papatyamaviss canim o kadar yazı vardi en cok dikkatimi çeken seninki oldu tansiyon 15 demissin yüksek bence .Benim öğrenci iken 15 e yükselmişti sınav stresinden acile gitmistim orda yükseldiğini öğrenmiştim dil altı hap verdiler hemen ki hamilelik icin yüksek bir değer su şu an düşmüştür ınsallah
valla canım gun ıcınde yukselip bı saat ıcınde genelde düşüyor dun 3 kez oldu bugun doktora gıdıyorum , stresten mı oluyo neyden anlamadım bakalım bısey cıkmaz ınsallah

Ben şuan 34 oldum tam. Bende işte kimse yok yanımda ve çok üşeniyorum yıkama ütğleme toparlama falan ki benmde eksiklerim var onlarıda bekliyorum ama bu gidişle çanta hazırlamak dogum sonrasına kalcak :KK70: bu hafta sonuda geçsin yapıcam şuan karar verdim inşallah yaparım :KK70: ailenin yanına gidince geri dönerken yanında birini getir bence :KK70:
keske getırebilsem , kardesım okula gıdıyor mecburen annemde gelemıyor benımde kımse yok yardım edecek ya allah bısmıllah dıyıp gırısecegımm :D bi arkadasım 37 de ızne ayrılıp oda tkm ozmn gelmıstı 2 gunde hallettık dıyor nolcakkı aman takma dıyor banada :D

Back
X