• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Günaydın hanımlar.

Aranızda babynest alan var mı? Sevibebe nin hem reflü babynesti hem normal babynesti var. Hangisi daha kullanışlı olur karar veremedim

Ben kendim yaptım canım babynesti. Eşimde anne yanı beşik yaptı içine reflü yatağı yaptık. Ölçülerini de kendimiz ayarladığımız için hem babynestin içine hem yatağına koyabiliyoruz reflü yatağını :)

dün akşam işten eve giderken arkadaşın arabasının lastiği patladı. yedek lastiği taktık 200m sonra o da patladı. çekici çağırdık. eşim geldi bizi aldı. o arada çok gerildim sanırım yolda kasıklarım ağrımaya başladı. eve gelince merdivende sancılar belimden vurmaya başladı. dedim bebek geliyor. nefes egzersizi yaptım uzanıp dinlendim şükür sorunsuz geçti.

puseti oto koltuğu olarak kullanırken mont, astronot tulum vb. ile koymak tehlikeli oluyor. onunla ilgili videolar vardı. kemer yeteri kadar sıkılmadığı için kaza anında pusetten fırlıyor.

bebek arabasına takıp gezerken sorun olmaz hatta rahat oluyor.
Çok kalın almadım canım kızımdada kullanmıştım oto koltuğu olmadan hiç yolculuk yapmadık üstüne battaniye örtüyordum

dün akşam işten eve giderken arkadaşın arabasının lastiği patladı. yedek lastiği taktık 200m sonra o da patladı. çekici çağırdık. eşim geldi bizi aldı. o arada çok gerildim sanırım yolda kasıklarım ağrımaya başladı. eve gelince merdivende sancılar belimden vurmaya başladı. dedim bebek geliyor. nefes egzersizi yaptım uzanıp dinlendim şükür sorunsuz geçti.
Geçmiş olsun canım bende çok gerginim bu sefer ilçede kadın doğum doktorunun tayini çıkmış sırt ve bel ağrılarım var bişey olsa napcam bilmiyorum

Ben de dün sağma makinesinin yıkanabilir aparatlarını kaynattım 10 dakika. Sonra çıkarıp metal süzgeçte kurumaya bıraktım. Bi kaç saat sonra üzerinde hafif beyaz bir iz vardı dokununca bile silinen. Eşim plastikleri kaynatınca böyle olur normal bişey yok dedi de içime sinmedi kağıt havluyla sildim tekrar. Sizce tekrar kaynatmak gerekir mi
Yok canım öyle oluyor hatta emzikler kaynata kaynata bembeyaz oluyor ilerde

Yok canım öyle oluyor hatta emzikler kaynata kaynata bembeyaz oluyor ilerde
Teşekkür ederim :) İyi o zaman çünkü o beyaz izi temizleyemediğim ince kısımlar olmuştu ben mi bişeyi yanlış yaptm diye düşündüm

markalar konuşulmuş da kimse yazmamış, ben çoğunluğu kitikate ve andywawa aldım çok güzeller tavsiye ederim özellikle kitikate organik ürünleri hiç bozulacakmış gibi de durmuyor
bende kıtı kate bı kac parca urunuu almıstım taş gıbıler gercekten , andywawa yıda bılıyorum ama almak nasıp olmadı onlarda gayet ıyı

kızlar size bir sorum var, ketçap mayonez yiyor musunuz? ben birkaç defa yedim ama vicdan azabı çektim ardından, canım da istiyor. yiyen var mı?
her 2 3 haftada bır ranch sos alıyoruz eve mayonezden zıyade , bitersede su eklıyorum dibine kadar sömürüyorum acıkcası ketcap bırazdaha fazla gıdıyor bı bucuk 2 ay fln , cokta see etmeye gerek yok bence :D

Hediyeliklerim yapiliyo simdi emzirme yastigi ve onlugu siparis verdim onlarda gelicek insallah allahin izniyle emzirme yastigina 40 dedi onlugu 20 tl pembe ikiside yildiz desenli kizlar kapifa odeme yapicam
gule gule kullan canım ben emzırme yastıgı onlugu bırde yatak gıbı alt acma sını 69 a yaptırtırdım

2 gündür uyku yok ben de 30.haftadan sonra hep boyle mi olacak :olamaz:hareketleri zaten sayamiyorum maşallah durmuyor :emir_bebek:
Hepsiburada ve trendyol indirimlerinden bir şeyler aldınız mi? Biz islak mendil-beşik icin projektör-ates olcer temassız alından ölcen -ev kaloriferli ama ısıtıcı aldık .Daha da eksikler var eczaneden onlar da
bende bebek bakım cantamı aldım ,hepsıburadayı cok sevıyorum gercekten ındrıım olan bıyer kendılerı :D

banada haber ver mutlaka :KK70:

Akşam aradım çağrı merkezini. Telefona çıkan hiçbir şey bilmiyo :KK70:siz doğumdan sonra faturanızı alın bizi arayın şikayet kaydı açarız takibi öyle yapılır fazla alınan bedel varsa size geri ödenir falan dedi. En iyisi faturalara dikkat etmek ve saklamak :rolleyes:

kızlar biliyorsunuz 3 4 gundur bı tansıyon sıkıntım var , doktor randevumu öne cektım bugun ogleden sonra gıdecegım doktora , umarım bebısko cok ıyıdır
İnşallah herşey yolundadır canım haberdar et bizi

bebıs kanala yerlesmeye calıstıgında olabılıyormus catı agrıları ama sennınkı suan terstı sanırsam :)
Oncekinde duzdu son muayenede tersti..ama doner demisti..dondumu noldu :) bence benimki her saat donuyo:emir_bebek:cilgin kizim :KK76:karnimi salliyo surekli...) takipteyim bakalim...
Ama olabilecek seyler demekki ..herkeste bir seyler olmaya basladi :işsiz:

Gunaydin bu arada:KK54:

Ricaa ederim kuzum denipol hastnesi var o yeni daha hastane dün oraya gittik doktordan memnun degildim orada ise sogum ucreti 1600tl hem sezaryen hem
Normal dusunursen
Annemın ewının dıbı orası :) dedıgın gıbı yenı pek gıdenı duymamıstım kadın doguma :) bugun randewum var bakalım dr ne dıcek ona gore dusunucem InsaAllah

Back
X