• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
mayonez cokseverım ama 8aydır agzıma sürmedim ve gec ogrendım pastorıze yumdan yapılan varmıs:) kağan kocatepenin vıdeosunda yıne dıyordu kola bebege asla zarar vermez dıye acıklaması var aksam yemekte esımden bır iki fırt kola cektm allahm nasıl guzel ya. bugune dek ıcmeyım dedım ama dr.u dınleyınce ıceym dıyorum hala canım ıstıyor ama kocam ıcırtmıyor:sinirli:
benımkıde kolaya takıntılı ama bız zaten cok fazla normalde de evde buılundurmadıgımız ıcın ıctıgımızde de abartmadan ıcıyorum yanıı gayette 2.bardaga yeltenırsem bı durdurluyorum esım tarafından caktırmadan onun bardagından ıcıyorum :D

hamilelikten önce tüm günü sigara kahve ile geçirip akşam da hazır bi şeyler yerdim, öğrendiğim anda sağlıklı beslenmek için zararlı şeylerden uzak durmak için elimden geleni yaptım. şimdilerde en zararlı içtiğim şey türk kahvesi herhalde. bir de işte yeni yeni ketçap mayonezler aklıma geliyo bi şey daha var aklıma gelen ama onu yazmayayım sizlerin de canını çektirmeyeyim
çok şükür ki sıgrayı anında kesmıssın canım en onemlısı o gerı kalanları bu saatten sonra ozellıkle cok da takmayın tadını cıkarın

Ben de boğulma önleyici yastık alacağım:) Bu aldıklarınız çok güzelmiş ben de doğumdan sonra ihtiyaç duyarsam alacağım :) Güle güle kullansın bebeğin inşallah

Canim o nasıl birşey alacağında banada haber verirmisin alayım bende

Bel agrisi haricinde iyiyim cok sukur. Gerci 2gundur biraz azalma var bebis hareketlerinde ama onu cok takmiyorum su an :)) sen nasilsin evdesin ama daha cok yoruluyosundur utu vs cantani hazirlayabildin mi ❤
Bebisler iyi olsun az kaldı hayırlısı ile
Bende kaburga ve aşağı bölgede ağrı var
Ütü bitti sayılir bu gün çantayı hazırladım
Benim emzirme sütyeni küçük almışım onu değişim yapacağım birde geceliği koyacam o kadar
Darısı sana olsun

Tamam canim benim persembe giderim doktor hakkindaki goruslerimi söylerim saglik hast tamamen para odaklı ilgi yok hiç iki dk paket yapıyolar sıradakini alıyorlar en azindan benim gittigim
Doktor oyleydi bakalim artik doktor sorunu yasamak istemiyorum vakitte az kaldı
Tmm canım bıde yakın olarak tekden var ama orasınıda pek onermıyolar aöa devlettekı fıruzanı cok duydum buyuk ıhtımal gelırsem dogurduktan sonra da gelırım kırkımı cıkarmak ıvın

Bebisler iyi olsun az kaldı hayırlısı ile
Bende kaburga ve aşağı bölgede ağrı var
Ütü bitti sayılir bu gün çantayı hazırladım
Benim emzirme sütyeni küçük almışım onu değişim yapacağım birde geceliği koyacam o kadar
Darısı sana olsun
Amiin amiin canım valla gözümde çok büyüyor benim :) ohh maşallah sizede

23kasım gecmeden alalım dedik indirim uzar mı dhaa bılmıyorum ama arabamızı aldık sonunda arkadaşımda görüp bayıldıgım aracı aldık kızlar ıns bagajımıza sıgar gerçi sadece iskelet halıyle koyacagız dımı. urun bıraz heybetlı de

Eklentiler

• Screenshot_20181123-134452.webp
    Screenshot_20181123-134452.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 80
  • Screenshot_20181123-134649.webp
    Screenshot_20181123-134649.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 70
Maşallah minigine canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Dr beğenmene sevindim kim bu Dr merak ettim bende meesinliyim ama memlekette oturamiyorum
Canım city hospital dilek güler diye bir doktor. Elektriğimiz tuttu diye düşünüyorum. Yorumları da çok iyiydi internette. İnşallah iyi olur :)

Merhaba hanımlar :)) bebişimin son ihtiyaçlarını da aldım sonunda, şampuan, pişik kremi, bebek bakım çantası( ateş ölçer, burun aspiratörü, tırnak makası,saç fırçası olan set olarak aldım) her eksik tamamlandıkça bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum çok mutlu oluyorum :KK68:

Merhaba hanımlar :)) bebişimin son ihtiyaçlarını da aldım sonunda, şampuan, pişik kremi, bebek bakım çantası( ateş ölçer, burun aspiratörü, tırnak makası,saç fırçası olan set olarak aldım) her eksik tamamlandıkça bebeğime bir adım daha yaklaşıyorum çok mutlu oluyorum :KK68:
Sağlıkla kullansın bebeğin hayırlı olsun :)

hayırlı olsun canımm benım❤ bız de arabayı aldık bugün ve sadece halı tül ve cıbınlık kaldı ihtiyaclar da bitti. Bir tek hastane için küvöz eteği alacağım onu da Tülcümüze yaptırırız dedi eşim şu an hastane çikolatası bakıyorum bir de Yaşadığım şehirde bir çikolatacı var Oraya yaptıracağız onu da

hayırlı olsun canımm benım❤ bız de arabayı aldık bugün ve sadece halı tül ve cıbınlık kaldı ihtiyaclar da bitti. Bir tek hastane için küvöz eteği alacağım onu da Tülcümüze yaptırırız dedi eşim şu an hastane çikolatası bakıyorum bir de Yaşadığım şehirde bir çikolatacı var Oraya yaptıracağız onu da
Ayy eksikler bir bir bitiyor desene :)) evet çikolata ben hediyelikler var daha, bebek odasını biz hemen kullanmayacağız perdeyi sanırım biraz erteleyeceğiz

Ayy eksikler bir bir bitiyor desene :)) evet çikolata ben hediyelikler var daha, bebek odasını biz hemen kullanmayacağız perdeyi sanırım biraz erteleyeceğiz
kullanmıcaksan acelesı yok kuzum aynen Ben mevlütte Bebeği orada tutmak istiyorum cokkalabalk olck burda sırf odayı tekrar gormeye gelenler olur oyle bır adetler varkı O yüzden doğuma kadar bitmesi lazım yani düşünüyorum düşünüyorum Başka eksik bulamadım ama muhakkak çıkar küçük bir şey de olsa hediyelikleri de yaptırdık mevlüt hediyeliklerini Aslında hastane için tohumlu kalem düşünüyordum ama onu çok kişi kullanmaz diye moralimi Bozanlar oldu malum bakayım Belki yapmam hastane için mevlüt için yaptırdık zaten 150 tane:/

Back
X