• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
hayırlı cumalar buarada dualarımız kabul olsun. Ben bebek arabasında hala karsrsızım pier cardin twiste karar vermiştim nette 700tl dha uygun burdakı magazalara.çok kaba da degıldı vs netten alırız dıyoduk ama sonra wellgro marka ya yöneldim bir yakınımda görüp o çok memnunmuş. renk secenegı cok hosuma gitmişti.baktım ama yapılan olumsuz yorumlar da kafamı kurcaladı. bütün markalarda ılla kı kötü yorumu yapan olmus nasıl karar verıcem buna bılmem en iyisi yorumlara bakmamak sonu yok herşeyde oldugu gb
Valla arkadasim yorumlar illaki onemli ama ikili yorum varsa hem memnun olan veya olmayan o zaman cok kafan karismasin sen begendigin modeli magazada git incele kullan saticiyi sorguya cek hee begendin icine sindi mi al internetten ne fazldan para veriyon

ben de çokta şee etmiyeyim deyip yiyorum sonra vicdan azabı çekip gidip test yaptırıyorum acaba şu yumurtadan gelen hastalıktan kaptım mı ki diye:anne: alırken dikkat edip azcık azcık yerim artık
yanı ben bu zamana kadar herhalde tuketttgım en zararlı seydır devamlı olarak hep yedım malesef :D yenmemesı gereken 2 3 sey var mıs mesela onlardan da yemıstım Allak korudu dıyelım ete de dokundum cıgerede dokundum , ilk baslarda yumurtayı hep haslardım 3 4 ay ilk tavada yapyosam bıle sarısını pısırırdım sımdı nasıl relaxlıksa her sabah sarısını pısırmıyorum bana bana yıyorum valla ilk baslarda daha evhamlıydım ama sonra sonra gectı bende yemeklerle ılgılı :D gecen hatta küflü peynır getırmısler esımın aılesı memleketten bıldım bılelı sofrada onume bıle koydurtmam o derece :D şimdi gecenlerde aldılar onumden dedım yıcem verın sonra nette zararlı dıye okumustum ay bı bakayım dedım evet zararlıymıs dedım yemeye devam ettım :D degısık bı hamıle kafasındayım

gule gule kullan canım ben emzırme yastıgı onlugu bırde yatak gıbı alt acma sını 69 a yaptırtırdım
sende uyguna yaptirmissin canim ben simdi emzirme yastigi ve onlugu ikisini 70 e aldim pzt gelicek oda alt acmayi baska yere yaptirmistim pullu fiyonklu pembis

Canım nasılsın doğuma hazırlık sancısı bence yaşadığın
Canım gece size yazdığımda karnımla göğüs arası yumuşaktı. Kayınvalidem doğuma yakın orası hamur gibi olur demişti. İlk kez öyle yumuşaktı sanırım biraz aşağı indi. Sabah yukarı cıktı hatta yukarı çıkarken dışardan gördüm bile :) o kısım sertleşti sabahta kontrole geldim çok şükür her şey yolunda :)

yanı ben bu zamana kadar herhalde tuketttgım en zararlı seydır devamlı olarak hep yedım malesef :KK70: yenmemesı gereken 2 3 sey var mıs mesela onlardan da yemıstım Allak korudu dıyelım ete de dokundum cıgerede dokundum , ilk baslarda yumurtayı hep haslardım 3 4 ay ilk tavada yapyosam bıle sarısını pısırırdım sımdı nasıl relaxlıksa her sabah sarısını pısırmıyorum bana bana yıyorum valla ilk baslarda daha evhamlıydım ama sonra sonra gectı bende yemeklerle ılgılı :KK70: gecen hatta küflü peynır getırmısler esımın aılesı memleketten bıldım bılelı sofrada onume bıle koydurtmam o derece :KK70: şimdi gecenlerde aldılar onumden dedım yıcem verın sonra nette zararlı dıye okumustum ay bı bakayım dedım evet zararlıymıs dedım yemeye devam ettım :KK70: degısık bı hamıle kafasındayım
Yasaklar sana ekstra cazip geliyor demekki ben oldum olasi ne ketcap ne mayonez yerim igrenc geliyor kokusu tadi hatta esim yiyor yuzunu bile sabunlatiyorum silmeyle gecmez sakallarindan falan diye dislerini fircalatiyorum :KK70:

canım biraz pahalıdır ama kararsızsan bir de mamas papasa bak. daha kullanmadık tabi ama olumsuz yoruma denk gelmedim ben hiç
bakayım canım ben de pier twistte olumsuz yorum duymadm canlı gorduk begendık de ama renk secenklernden baska markalara kayınca dgerlernde olumsuz da cok gordum ondan bır karar veremedım:KK200:

hayırlı cumalar buarada dualarımız kabul olsun. Ben bebek arabasında hala karsrsızım pier cardin twiste karar vermiştim nette 700tl dha uygun burdakı magazalara.çok kaba da degıldı vs netten alırız dıyoduk ama sonra wellgro marka ya yöneldim bir yakınımda görüp o çok memnunmuş. renk secenegı cok hosuma gitmişti.baktım ama yapılan olumsuz yorumlar da kafamı kurcaladı. bütün markalarda ılla kı kötü yorumu yapan olmus nasıl karar verıcem buna bılmem en iyisi yorumlara bakmamak sonu yok herşeyde oldugu gb

Canim eger butceniz el veriyorsa bugaboo markasini tavsiye ederim. Surumu cok kolay, katlamasi temizlemesi cok kolay, cok agir degil. Cok saglamlar ayrica baska cocuklariniz olursa onlarada kullanabilirsiniz uzun yillar, kiz/erkek icin kaputunun renginide degistirebiliyosun

Kızlar doktorum şehir dışındaydı ve başka doktora çalışabilir raporu almaya gittim. Gittiğim doktor şehrimizin bilinen bir doktoruydu ve inanılmaz ilgili biz sormadan her şeyi açıklayıcı konuşuyordu. Hatta girdiğimde direkt söylediği şey şuydu “senin doğumunu burda yaptırıyoruz” beni hemen sahiplenmesi hoşuma gitti açıkcası. Eşim önceki doktor u pek sevmiyordu çok konuşmadığı için. Bana aylardır işkence çektirdiniz bak bu doktor herşeyi söyledi dedi. %99 hastanemi ve doktorumu değiştirdim diyebilirim. Gelişimi çok iyi 38. Haftada almamız lazım dedi. 3 ocak gibi olur dedi ama eşim daha geç tarih istedi doktorda olur dedi. 2300 gram olmuş. Cihazları superdi ilk kez cocuğumun yüzünü gördüm doğru düzgün :işsiz: Fiyat olarak doktorla konuşmadık ama sekreteri 1500 dedi. Bazı hastaneler spinal, estetik dikiş vs gibi ayrıntılara extra ücret alıyor bunda durum ne bilmiyorum 15 aralıkta gittiğimde konuşacağım. Diğer hastanede personel yakını olduğum için fiyatları çok umursamamıştım bunda durum nedir bilmiyorum. Odalar nasıl vs bu soru işaretlerimiz biterse bu doktorla doğuma gireceğim :) Bu arada dün ki sancılarım şuan yok. Gece aşağıdaydı sabah yukarı çıktı. Doktorda erken doğum riski görmedi

Eklentiler

• 121827BF-C034-47C7-8AD8-F72DD7D2E03C.webp
    121827BF-C034-47C7-8AD8-F72DD7D2E03C.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 56
Yasaklar sana ekstra cazip geliyor demekki ben oldum olasi ne ketcap ne mayonez yerim igrenc geliyor kokusu tadi hatta esim yiyor yuzunu bile sabunlatiyorum silmeyle gecmez sakallarindan falan diye dislerini fircalatiyorum :KK70:
mayonez cokseverım ama 8aydır agzıma sürmedim ve gec ogrendım pastorıze yumdan yapılan varmıs:) kağan kocatepenin vıdeosunda yıne dıyordu kola bebege asla zarar vermez dıye acıklaması var aksam yemekte esımden bır iki fırt kola cektm allahm nasıl guzel ya. bugune dek ıcmeyım dedım ama dr.u dınleyınce ıceym dıyorum hala canım ıstıyor ama kocam ıcırtmıyor:sinirli:

mayonez cokseverım ama 8aydır agzıma sürmedim ve gec ogrendım pastorıze yumdan yapılan varmıs:) kağan kocatepenin vıdeosunda yıne dıyordu kola bebege asla zarar vermez dıye acıklaması var aksam yemekte esımden bır iki fırt kola cektm allahm nasıl guzel ya. bugune dek ıcmeyım dedım ama dr.u dınleyınce ıceym dıyorum hala canım ıstıyor ama kocam ıcırtmıyor:sinirli:
Canım bugun doktor bana kola fanta kahve kesinlikle içmiyorsun dedi. Kola normal insana bile zararlı ne ne demek bebeğe zarar vermez? Kola gibi asitik içecekler bebeğin suyunu çoğalttığı için erken doğuma sebep oluyor. Ani suyun patlamasına vs. Hangi kafayla böyle yorum yapıyor bu doktorlar anlamıyorum artık ya. Kola şirketleriyle anlaşmalılar galiba! Mayonezde çiğ yumurta olabiliyormuş o yuzden yasaklı aslında ilk aylar için. Ben 6. Aydan sonra az olacak şekilde bazen patatesin üzerine kullanıyorum

Kızlar doktorum şehir dışındaydı ve başka doktora çalışabilir raporu almaya gittim. Gittiğim doktor şehrimizin bilinen bir doktoruydu ve inanılmaz ilgili biz sormadan her şeyi açıklayıcı konuşuyordu. Hatta girdiğimde direkt söylediği şey şuydu “senin doğumunu burda yaptırıyoruz” beni hemen sahiplenmesi hoşuma gitti açıkcası. Eşim önceki doktor u pek sevmiyordu çok konuşmadığı için. Bana aylardır işkence çektirdiniz bak bu doktor herşeyi söyledi dedi. %99 hastanemi ve doktorumu değiştirdim diyebilirim. Gelişimi çok iyi 38. Haftada almamız lazım dedi. 3 ocak gibi olur dedi ama eşim daha geç tarih istedi doktorda olur dedi. 2300 gram olmuş. Cihazları superdi ilk kez cocuğumun yüzünü gördüm doğru düzgün :işsiz: Fiyat olarak doktorla konuşmadık ama sekreteri 1500 dedi. Bazı hastaneler spinal, estetik dikiş vs gibi ayrıntılara extra ücret alıyor bunda durum ne bilmiyorum 15 aralıkta gittiğimde konuşacağım. Diğer hastanede personel yakını olduğum için fiyatları çok umursamamıştım bunda durum nedir bilmiyorum. Odalar nasıl vs bu soru işaretlerimiz biterse bu doktorla doğuma gireceğim :) Bu arada dün ki sancılarım şuan yok. Gece aşağıdaydı sabah yukarı çıktı. Doktorda erken doğum riski görmedi
Doktorun Icine sinmesine sevindim nerde yasiyordun hangi hastane

Canım bugun doktor bana kola fanta kahve kesinlikle içmiyorsun dedi. Kola normal insana bile zararlı ne ne demek bebeğe zarar vermez? Kola gibi asitik içecekler bebeğin suyunu çoğalttığı için erken doğuma sebep oluyor. Ani suyun patlamasına vs. Hangi kafayla böyle yorum yapıyor bu doktorlar anlamıyorum artık ya. Kola şirketleriyle anlaşmalılar galiba! Mayonezde çiğ yumurta olabiliyormuş o yuzden yasaklı aslında ilk aylar için. Ben 6. Aydan sonra az olacak şekilde bazen patatesin üzerine kullanıyorum
kız ben de öyle düşündüm hep ama acıklamasını yaptı kafeın onda da var gaz gecmıyor ve cay gb kafeın sınıryla ıcebılırsın vs dyordu yoksa ıcmyrm 8aydır hıcbırını cay da en fazla 3bardak fln ıctm hep dıkkat ettm benım dr.m da ıcme demstı. ki çok ünlü iyi dr kağan kocatepe.ben de anlamadım hepsi farklı konusuyor. enıyısı normal tempomda devam etmek

Valla arkadasim yorumlar illaki onemli ama ikili yorum varsa hem memnun olan veya olmayan o zaman cok kafan karismasin sen begendigin modeli magazada git incele kullan saticiyi sorguya cek hee begendin icine sindi mi al internetten ne fazldan para veriyon
evet canım.bunu pierre cardin twist nodelınde görduk hatta bıcok markadan baska ozellıklerı de varmıs gosterdı yarm saat anlattı adam. neyse 2bın küsürdu magazada esıme dedım ben msj attım hatta sacmalama almıyoruz nette dha uygundur bakalım bı dedm bır de ne goreyım aynı orjınal ürün 1599 e pes dedim yani bisuredır de kafam karısık digerlerne bakmaktan.bian once bugun karar vereym.bari n11den de kupon aldım belki onda kullanırız

Günaydın hanımlar.

Aranızda babynest alan var mı? Sevibebe nin hem reflü babynesti hem normal babynesti var. Hangisi daha kullanışlı olur karar veremedim
Canm ben aldim dun siparis verdim babynest orijinal urun biraz once teslim aldim cok kaliteli hemde indirimden aldim kargo da ucretsiz ama bugun son gunu bu kampanyanin

ay minişşş maşallah coktatlı yerimonu mor ayarlamıslar ısıgı cok tatlışş ya çok sevindim dr.a ısınmanıza çok da güzel ilgilenmiş odana as canım ben de asacagım kolaj yapıp resımlerı cokguzel.bır hatıra olur bebegıne ❤ siz karar verdiniz mi ve hastane yakınlıgı nedir size

kola hiç içmiyorum ben de zararlı diye ama bazen iki üç güne bir bazende ard arda her gün olacak şekilde günde bir tane türk kahvesi içiyorum, doktora da hiç sormadım da söylemedim de bir fincanın zararı olmaz gibi düşündüm

kız ben de öyle düşündüm hep ama acıklamasını yaptı kafeın onda da var gaz gecmıyor ve cay gb kafeın sınıryla ıcebılırsın vs dyordu yoksa ıcmyrm 8aydır hıcbırını cay da en fazla 3bardak fln ıctm hep dıkkat ettm benım dr.m da ıcme demstı. ki çok ünlü iyi dr kağan kocatepe.ben de anlamadım hepsi farklı konusuyor. enıyısı normal tempomda devam etmek
Boşver canım sen bakma o ünlü doktorlar ünlendikten sonra ticarete hizmet ediyorlar. Yoksa kim çıkarsın onları ekrana. O kadar iyi doktorlar var instagram hesapları bile yok. Dünyaca ünlü doktorlar şekerin zararsız olduğuna dair yıllarca açıklama yapmışlar. Geçen yıllarda o doktorların büyük şeker fabrikalarından para kopardığı işbirliği olduğu ortaya çıktı ve şekerim zararları yeniden gündeme geldi. Kimseye güvenimiz kalmadı

az kaldı riske atmayalım yok yere, sonra bol bol yer içerizHoppa

Back
X