• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Evet oyüzden zaman yaklaştıkca yapmamız gerek bir sancıyla herşey değişir vallahi sen bıranonce yap en azından çantamız hazır olsun ev vs ılla temzlenır bız hastanedeyken ıhtıyaclar dısında hersey hallolur. dediğin gb gelişim de önemli erken gelebiyor bebek miadını doldurunca
oğlum 40+3 de geldi ben de onun rahatlığı vardı. kız hızlı çıktı sanki erken gelecek :)

ay minişşş maşallah coktatlı yerimonu mor ayarlamıslar ısıgı cok tatlışş ya çok sevindim dr.a ısınmanıza çok da güzel ilgilenmiş odana as canım ben de asacagım kolaj yapıp resımlerı cokguzel.bır hatıra olur bebegıne ❤ siz karar verdiniz mi ve hastane yakınlıgı nedir size
Canım diğer hastanem arabayla 20 dk sürüyordu evden. Bu hastane evime 5 dk arabayla. Yeni doğan ünitesi falan da varmış. Burda bazı hastanelerde yok yeni doğan ünitesi. Fiyatları oda olayını falan çözersek tam kararımızı vereceğiz :) Bende çerçeve yapacağım canım odasına koycam bu fotografı :)

Günaydın hanımlar.

Aranızda babynest alan var mı? Sevibebe nin hem reflü babynesti hem normal babynesti var. Hangisi daha kullanışlı olur karar veremedim
günaydın ben n11den aldım modastranın ürünü canım cokbegendık bebegımı salonda yatırırm dedm.gelen gıden olunca yatak odamıza gırsınler ıstemıyorum pek. de kumaşı çıkarması yıkaması cokkolayoldu ve hıc degısmedı rengi vs. set halınde aldık. ben reflü yastıgını ayrı alacagım ama sen ıkısı bır olanı alabılırsın canm ya da ayrı ayrı

Eklentiler

• 20181116_162056.webp
    20181116_162056.webp
    22,9 KB · Görüntüleme: 60
kola hiç içmiyorum ben de zararlı diye ama bazen iki üç güne bir bazende ard arda her gün olacak şekilde günde bir tane türk kahvesi içiyorum, doktora da hiç sormadım da söylemedim de bir fincanın zararı olmaz gibi düşündüm
Hiç içmemek daha iyi ama 1 fincan içilebilir diye okudum her yerden. Bende 1 fincan nescafe içiyordum doktor içme dedi. İki günde bi içerim :P

günaydın ben n11den aldım modastranın ürünü canım cokbegendık bebegımı salonda yatırırm dedm.gelen gıden olunca yatak odamıza gırsınler ıstemıyorum pek. de kumaşı çıkarması yıkaması cokkolayoldu ve hıc degısmedı rengi vs. set halınde aldık. ben reflü yastıgını ayrı alacagım ama sen ıkısı bır olanı alabılırsın canm ya da ayrı ayrı
Ben de boğulma önleyici yastık alacağım:) Bu aldıklarınız çok güzelmiş ben de doğumdan sonra ihtiyaç duyarsam alacağım :) Güle güle kullansın bebeğin inşallah

Canım diğer hastanem arabayla 20 dk sürüyordu evden. Bu hastane evime 5 dk arabayla. Yeni doğan ünitesi falan da varmış. Burda bazı hastanelerde yok yeni doğan ünitesi. Fiyatları oda olayını falan çözersek tam kararımızı vereceğiz :) Bende çerçeve yapacağım canım odasına koycam bu fotografı :)
yakınlık acısından ve ünite acısından daha mantıklı canım sızın ıcın en dogru kararı verırsınız sız eşinle. yeterki sağlıkla gelsin yavrunuz

Ben de boğulma önleyici yastık alacağım:) Bu aldıklarınız çok güzelmiş ben de doğumdan sonra ihtiyaç duyarsam alacağım :) Güle güle kullansın bebeğin inşallah
amin sağol canmm.bu bogulma onleyıcı yanyatırma yastıgından farklı mı hıc duymadm onu bende yanyatırma yastıgı var canım normal.kucukler var ya o bogulma nasıl merak ettım

Annemın ewının dıbı orası :) dedıgın gıbı yenı pek gıdenı duymamıstım kadın doguma :) bugun randewum var bakalım dr ne dıcek ona gore dusunucem InsaAllah
Tamam canim benim persembe giderim doktor hakkindaki goruslerimi söylerim saglik hast tamamen para odaklı ilgi yok hiç iki dk paket yapıyolar sıradakini alıyorlar en azindan benim gittigim
Doktor oyleydi bakalim artik doktor sorunu yasamak istemiyorum vakitte az kaldı

yanı ben bu zamana kadar herhalde tuketttgım en zararlı seydır devamlı olarak hep yedım malesef :KK70: yenmemesı gereken 2 3 sey var mıs mesela onlardan da yemıstım Allak korudu dıyelım ete de dokundum cıgerede dokundum , ilk baslarda yumurtayı hep haslardım 3 4 ay ilk tavada yapyosam bıle sarısını pısırırdım sımdı nasıl relaxlıksa her sabah sarısını pısırmıyorum bana bana yıyorum valla ilk baslarda daha evhamlıydım ama sonra sonra gectı bende yemeklerle ılgılı :KK70: gecen hatta küflü peynır getırmısler esımın aılesı memleketten bıldım bılelı sofrada onume bıle koydurtmam o derece :KK70: şimdi gecenlerde aldılar onumden dedım yıcem verın sonra nette zararlı dıye okumustum ay bı bakayım dedım evet zararlıymıs dedım yemeye devam ettım :KK70: degısık bı hamıle kafasındayım
hamilelikten önce tüm günü sigara kahve ile geçirip akşam da hazır bi şeyler yerdim, öğrendiğim anda sağlıklı beslenmek için zararlı şeylerden uzak durmak için elimden geleni yaptım. şimdilerde en zararlı içtiğim şey türk kahvesi herhalde. bir de işte yeni yeni ketçap mayonezler aklıma geliyo bi şey daha var aklıma gelen ama onu yazmayayım sizlerin de canını çektirmeyeyim

Son düzenleme:
oğlum 40+3 de geldi ben de onun rahatlığı vardı. kız hızlı çıktı sanki erken gelecek :)
40+3 müü nasıl bekledın okadar yaçok fazla sabırsızlanır ınsan cokzor :KK16: peki aniden nasıl oldu 40+3de her an tetıkteydın tabı değil mi

Hiç içmemek daha iyi ama 1 fincan içilebilir diye okudum her yerden. Bende 1 fincan nescafe içiyordum doktor içme dedi. İki günde bi içerim :p
nescafeyi daha çok severim ama ondaki kafein daha yüksek diye biliyorum, cesaret geldi şimdi bi tane bari içeyim doğuma kadar:KK200:

Canım gece size yazdığımda karnımla göğüs arası yumuşaktı. Kayınvalidem doğuma yakın orası hamur gibi olur demişti. İlk kez öyle yumuşaktı sanırım biraz aşağı indi. Sabah yukarı cıktı hatta yukarı çıkarken dışardan gördüm bile :) o kısım sertleşti sabahta kontrole geldim çok şükür her şey yolunda :)
İyi olmanıza sevindim maşallah doğum hazırlıkları yapiyoy kuzu

Kızlar doktorum şehir dışındaydı ve başka doktora çalışabilir raporu almaya gittim. Gittiğim doktor şehrimizin bilinen bir doktoruydu ve inanılmaz ilgili biz sormadan her şeyi açıklayıcı konuşuyordu. Hatta girdiğimde direkt söylediği şey şuydu “senin doğumunu burda yaptırıyoruz” beni hemen sahiplenmesi hoşuma gitti açıkcası. Eşim önceki doktor u pek sevmiyordu çok konuşmadığı için. Bana aylardır işkence çektirdiniz bak bu doktor herşeyi söyledi dedi. %99 hastanemi ve doktorumu değiştirdim diyebilirim. Gelişimi çok iyi 38. Haftada almamız lazım dedi. 3 ocak gibi olur dedi ama eşim daha geç tarih istedi doktorda olur dedi. 2300 gram olmuş. Cihazları superdi ilk kez cocuğumun yüzünü gördüm doğru düzgün :işsiz: Fiyat olarak doktorla konuşmadık ama sekreteri 1500 dedi. Bazı hastaneler spinal, estetik dikiş vs gibi ayrıntılara extra ücret alıyor bunda durum ne bilmiyorum 15 aralıkta gittiğimde konuşacağım. Diğer hastanede personel yakını olduğum için fiyatları çok umursamamıştım bunda durum nedir bilmiyorum. Odalar nasıl vs bu soru işaretlerimiz biterse bu doktorla doğuma gireceğim :) Bu arada dün ki sancılarım şuan yok. Gece aşağıdaydı sabah yukarı çıktı. Doktorda erken doğum riski görmedi
Oyyy masallahh...kilosuda iyi ne guzel. Icine sinen yer onemli.

Kızlar doktorum şehir dışındaydı ve başka doktora çalışabilir raporu almaya gittim. Gittiğim doktor şehrimizin bilinen bir doktoruydu ve inanılmaz ilgili biz sormadan her şeyi açıklayıcı konuşuyordu. Hatta girdiğimde direkt söylediği şey şuydu “senin doğumunu burda yaptırıyoruz” beni hemen sahiplenmesi hoşuma gitti açıkcası. Eşim önceki doktor u pek sevmiyordu çok konuşmadığı için. Bana aylardır işkence çektirdiniz bak bu doktor herşeyi söyledi dedi. %99 hastanemi ve doktorumu değiştirdim diyebilirim. Gelişimi çok iyi 38. Haftada almamız lazım dedi. 3 ocak gibi olur dedi ama eşim daha geç tarih istedi doktorda olur dedi. 2300 gram olmuş. Cihazları superdi ilk kez cocuğumun yüzünü gördüm doğru düzgün :işsiz: Fiyat olarak doktorla konuşmadık ama sekreteri 1500 dedi. Bazı hastaneler spinal, estetik dikiş vs gibi ayrıntılara extra ücret alıyor bunda durum ne bilmiyorum 15 aralıkta gittiğimde konuşacağım. Diğer hastanede personel yakını olduğum için fiyatları çok umursamamıştım bunda durum nedir bilmiyorum. Odalar nasıl vs bu soru işaretlerimiz biterse bu doktorla doğuma gireceğim :) Bu arada dün ki sancılarım şuan yok. Gece aşağıdaydı sabah yukarı çıktı. Doktorda erken doğum riski görmedi
Maşallah minigine canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim
Dr beğenmene sevindim kim bu Dr merak ettim bende meesinliyim ama memlekette oturamiyorum

Back
X