• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Aynen kuzum erken oldum bende galiba :)) unutmustum ne guzel :)
ben dun acayıp yumurta gb akıntım geldı ya eşim yakınlastı ama oralı olmadım aksam buaksam da kacısın yok diyor uyuz:) e o da korunmuyor ben de klasık yontem ıstemıyorum nolcak bilmemm vallahi yumurtlama akıntısıydı bıldıgın bakalm 2hafta sonra adet olcakmymm

Şuan ütü beni bekliyor iki makine çamaşır attım dün kurudular bugün ütülenecek kocamın donlarına kadar ütülüyorum tabi :KK43: düşününce ne rahat ya erkekler için işten geliyor yemek hazır tabi bebekten dolayı oyle doktüremiyorum ama gene de yapmaya çalışıyorum, çamaşırlar yıkanıyor ütüleniyor, sabahları kaldırıp kahvaltısını koyuyorum önüne bi de paşam çok yoruluyor (akşama kadar oturarak işi pc başında) 10 demeden uyukluyor
Dun ben de kavga edenlerdenim etiket yapamadim pek cokmusuz :KK70: gündüz uyumadi çocuk uyumadikca iyice huysuxlasti . Markettn alisveris yapmis koydu, bi yere kdr gideckti 40 dk sonra geldi biz yine ayni haldeyz. çocuk aglio ben uyutmaya calisiorym sakinlestrp. Gozumde yas akti akacak. Hayatim dolaba konulmasi gereken seyler vardı eritecek dedi delirdim.yarin misafir gelecek ben mutfakta isleri halledeyim ses olunca uyanior ssn dur yaninda diyorum tamam diyor bi bakiyorum balkonda sigara iciyor. E uyuyor çocuk diyo. Yahu uyurken mutfakta takir tukur seslere uyanmasa ben zaten gunduz yaparim seni niye bekliim. Saat 22.00 du artik sagolsun bi 5 dk banyo yaptrrdi çocuğa yardm etti ama benim sirtim nasl agriyor. Gazi cikacak dedim telefonla oynuyor. Normalde cok yardim ederdi, ilk zamanlar fln ben degstrcm altini diye atlardi su bir haftdr bi haller adamda. Soyleyince de ama sen direkt demiyosun al desen alirim. O telefonu alip kiracagim o olacak :KK70:
Canım bizi anlatmışsın sanki.. ilk haftalar bana da bebeğe de bakan adam yok oldu yerine umursamaz biri geldi. Yan koltukta ağlayan çocuğa bakmıyor telefonu bırakıp, geçen duşa girdim tam çıktım bitmedimi işin çabuk ol diye gelmiş durmadı mı dedim yok ben çıkıyorum dedi daha cevap veremeden kapıyı çekti gitti. Çocuk içerde mızır mızır süt istiyor. Benimki zaten biberonla besleniyor bana gerek yok yani.. sırtı ağrıyomuş kucağında beyfendinin. Yaptığı bi tek işten gelince altını değiştirmek onuda kızım altı açılınca gülüyor ondan birde banyo onada gülücük attığı için. Ben daha Sabrediyorum da az kaldı bi kavgada bizden çıkar. Benimki hem gece sesini duymuyor hem gidiyor. Bir kaç defa uyandırdım sütü ısıtana kadar sustur diye onda bile uyumaya devam etmiş. Allahtan kızım anlayışlı.. üzmüyor beni :anne:

Valla çok kızgınım aradı açmadım. Karar aldım yemek ütü çamaşır falan yapmayacağım Sadece kızım ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayacağım evimin temizliğine mecburum yapmasam ölürüm zaten 😀 oda kendi başının çaresine baksın. Bakalım ne kadar becerecek

Kızlar Aşı günlerinizi sağlık ocağı mı belirledi bizim 2. Ay aşımızı 28ine yazmışlar 1. Ayı tam 14ünde olmuştuk. Neden o kadar geç anlamadım...

Canım 14 Ocak doğumluyuz sağlıkocağı 14 Mart dedi

İnşallah sorun yoktur canım ya haber edersin bizede geçen hafta bende aç kalmıştır diyordum ama iyiydi kilo artışı

Çok haklısın kuzum birlikte yaptık birlikte bakmak gerek doğrusu . Benim eşim bu aralar çok çalışıyor yoruluyor o yüzden gel demiyorum bende. Fırsat bulsa yardımcı oluyor çocuk için hep birde dinlenemiyor o da. Ama ayrı yatınca da bir garip oluyor cidden evlilikte bu işler de önemli bende el aticam bir ara bu konuya :)
Evet canım Yani ben evlendiğimden beri eşimle hıc ayrı uyumadım yano manevı acıdan bana ters. hep bırbırımızı beklemısızdr yatmak ıcın ayrı gırmedık yataga küs de uyumadık yerıgeldı ben alttan aldımnyerı geldı o. Bir kere başladın mı ayrı yatmanın Gerisi gelir insan alışır o yüzden istemiyorum tamam Benim eşim de çok yoruluyor yoğun çalışıyor Hem okulda hem okul dışı Özel derste bana dıyor bazen sen bır bebkle ugrasıosun ben 500ogrencoyle ama ıste bır bebek 1000ogrencye bedel onu dıyorum ben de :) dıkkat etmezsem bunlara hepten kendımı yalnız hıssederm ben. kızım uyuypr bz de gece yatıyoruz aynısaatte esıme sarılmadan asla uyuyamam ben :(

Kızlar en azından karşılıklı kavga ediyorsunuz.Ya ben neyapayim ben söylüyorum adam beni sakin sakin dinliyor.ha duvara soylemisim ha adama
Dün gece hastaydim oğlan aglamaktan kas katı oldu oğlanın sesini komşu duyuyor.ama benim kocam duymuyor.bu arada ayrı odalarda yatiyoruz.en son bağırdım niye bol atmiyon, ya burda baygınlık gecirirsem oğlan patlar.ne kadar rahat vurdum duymazdan dedim adam hiç mi hiç oralı bile olmadi

karşılıklı kavga etsek ne ki canım değişen bişey yok bir kulağından giriyor diğerinden çıkıyor sonuç yok yani 😀😀

ben dun acayıp yumurta gb akıntım geldı ya eşim yakınlastı ama oralı olmadım aksam buaksam da kacısın yok diyor uyuz:) e o da korunmuyor ben de klasık yontem ıstemıyorum nolcak bilmemm vallahi yumurtlama akıntısıydı bıldıgın bakalm 2hafta sonra adet olcakmymm
Valla canım korunmadan yanıma yaklaşamaz yatağa bile Almam :)) allah kızımıza can sağlığı versin başka şimdilik istemiyorum kazara olursa diye aklım gidiyor prezervatife bile güvenmiyorum

Evet canım Yani ben evlendiğimden beri eşimle hıc ayrı uyumadım yano manevı acıdan bana ters. hep bırbırımızı beklemısızdr yatmak ıcın ayrı gırmedık yataga küs de uyumadık yerıgeldı ben alttan aldımnyerı geldı o. Bir kere başladın mı ayrı yatmanın Gerisi gelir insan alışır o yüzden istemiyorum tamam Benim eşim de çok yoruluyor yoğun çalışıyor Hem okulda hem okul dışı Özel derste bana dıyor bazen sen bır bebkle ugrasıosun ben 500ogrencoyle ama ıste bır bebek 1000ogrencye bedel onu dıyorum ben de :) dıkkat etmezsem bunlara hepten kendımı yalnız hıssederm ben. kızım uyuypr bz de gece yatıyoruz aynısaatte esıme sarılmadan asla uyuyamam ben :KK43:
benim eşim de ayrı yatmaz ama ha yanımda yatmış ha ayrı yatmış bana bi faydası yok ki ne beni duyar ne bebeği, aksine o bizi rahatsız ediyor horlamalarıyla git salonda yat diyorum yatmıyor :))

Ki yamam ben ona bugun daha iyi degil mi. Neyse az kaldi insallah 3ay dolunca su gaz sorunlari azalirda onlarda kurtulur bizde rahatlariz ❤ valla bizde de bu kadar sakin gecmezdide bebege sukretsin esim ben kendimi o yuzden frenliyorum ❤bide kac saat ugrasip uykusuzlukla yeni uyutmustum uyansaydi var ya
:-) ilk defa boyle oldu neye ugradigimi sasirdim uzerime ceket giymeden binpantalon gecirip ciktik evden o agladi bende onla agladim aglaya aglaya gittik bugun tekrar yapti damla calpol verdim uyuttum insallah sondur birdaha olmaz

benim eşim de ayrı yatmaz ama ha yanımda yatmış ha ayrı yatmış bana bi faydası yok ki ne beni duyar ne bebeği, aksine o bizi rahatsız ediyor horlamalarıyla git salonda yat diyorum yatmıyor :))
Yataginisgal etmesin bari tek yat yayila yayila :-)

Valla çok kızgınım aradı açmadım. Karar aldım yemek ütü çamaşır falan yapmayacağım Sadece kızım ve kendi ihtiyaçlarımı karşılayacağım evimin temizliğine mecburum yapmasam ölürüm zaten 😀 oda kendi başının çaresine baksın. Bakalım ne kadar becerecek

Canım 14 Ocak doğumluyuz sağlıkocağı 14 Mart dedi
Bende sizlerden gaz alarak, ütüye başlamıştım tam öğlen güneş uyandı ağlıyor bebek arabasına koyup yanıma getirdim gene durmuyor başlıycam ütüsüne dedim aradım eşimi herşeyimiz tas tamam bi donumuz ütüsüz dimi diye bağırıyorum nolduğunu anlamadı önce sonra ütülemiyorum zamanım yok dedim ben ütülerim dedi onun çamaşırlarını bıraktım ütü masasına gelince ütülesin napıyosa yapsın

Bizde 14 ocaklıyız o yüzden şaşırdım cnm arayıp sorayım bi daha sağol
İlk aşılıda 14 şubatta yapmıştılar canım ara sor çok uzak bir tarih vermişler

Bende sizlerden gaz alarak, ütüye başlamıştım tam öğlen güneş uyandı ağlıyor bebek arabasına koyup yanıma getirdim gene durmuyor başlıycam ütüsüne dedim aradım eşimi herşeyimiz tas tamam bi donumuz ütüsüz dimi diye bağırıyorum nolduğunu anlamadı önce sonra ütülemiyorum zamanım yok dedim ben ütülerim dedi onun çamaşırlarını bıraktım ütü masasına gelince ütülesin napıyosa yapsın

İyi yapmışsın canım

Selamlar.
Hakkımda konuşulmuş yüzlerce sayfa önce. Bebeğime üzülünmüş, nasıl olur denmiş falan.

Lohusa depresyonu gerçek arkadaşlar, bir tür şımarıklık veya şükürsüzlük hali değil. Ciddi sonuçları olabilen bir hastalık hali. Hangi insan bu durumda olmayı ister sizce?

Bir arkadaş da çabalamadığımı söylemiş, nereden biliyorsa. İlaç kullanıyor, psikolog desteği alıyor ve alabileceğim her türlü aile desteğini alıyorum. Annem bir kaç ay bakmayı teklif etti ama kabul etmedim, daha da uzaklaşırsam diye. Her gün çıkıp geziyoruz, oyunlar oynuyoruz, hiç bir gece de başkasına baktırmadım. Yani ben bu hayata alışamıyorum alın siz ilgilenin durumu yok tam tersi sürekli beraberiz ve gayet mutlu bir bebek aslında. Şu an hayatımda ben hariç herkes mutlu zaten ama ben mecburiyrtten bir görev icra ediyor gibi bir ruh halindeyim.

Bilemiyorum daha nasıl çabalamam lazımdı ama bu sevgisizlik değil çok ağır bir sorumluluk altında ezilmek. Ölene kadar bağlı kalma korkusu, ayağında pranga varmış hissi. Zamanla geçeceğine inanmak istiyorum ama geçmese dahi çok iyi bakıyor olacağım.

İnşaallah uyanmaz canım .

Alya günde kaç kez kaka yapıyor canım? Çok mu yapıyor bezi dolduracak kadar ya da az az.
Hani masaallah güzel emiyor sütun de bol ya ondan soruyorum. Bizim emme azaldı bugün de meme reddi vardı. Acaba doyuyor mu diye kakadan anlamaya çalışıyorum .
Canım ben sana cevap vermiş miyim ya hatırlamıyorum unutmuşum Kusura bakma genelde iki üç kez yapıyor Çok fazla emdiği için süt çok fazla. emzirme olmadığı zaman uyarı gitmezmiş süt ürett dye atak haftasında olduğumuz için hakikaten 4 saatte bir falan kalktı Normalde 7 saat uyuyor ama bugün son kalkışimiz 11di uyudu hep emdıjten sonra. Bu arada her bebek farklıymış kimi ikii üç günde bir kimisi her gün yaparmış Sen geçmişe yönelik karşılaştır kuzum istersen kakasını

Selamlar.
Hakkımda konuşulmuş yüzlerce sayfa önce. Bebeğime üzülünmüş, nasıl olur denmiş falan.

Lohusa depresyonu gerçek arkadaşlar, bir tür şımarıklık veya şükürsüzlük hali değil. Ciddi sonuçları olabilen bir hastalık hali. Hangi insan bu durumda olmayı ister sizce?

Bir arkadaş da çabalamadığımı söylemiş, nereden biliyorsa. İlaç kullanıyor, psikolog desteği alıyor ve alabileceğim her türlü aile desteğini alıyorum. Annem bir kaç ay bakmayı teklif etti ama kabul etmedim, daha da uzaklaşırsam diye. Her gün çıkıp geziyoruz, oyunlar oynuyoruz, hiç bir gece de başkasına baktırmadım. Yani ben bu hayata alışamıyorum alın siz ilgilenin durumu yok tam tersi sürekli beraberiz ve gayet mutlu bir bebek aslında. Şu an hayatımda ben hariç herkes mutlu zaten ama ben mecburiyrtten bir görev icra ediyor gibi bir ruh halindeyim.

Bilemiyorum daha nasıl çabalamam lazımdı ama bu sevgisizlik değil çok ağır bir sorumluluk altında ezilmek. Ölene kadar bağlı kalma korkusu, ayağında pranga varmış hissi. Zamanla geçeceğine inanmak istiyorum ama geçmese dahi çok iyi bakıyor olacağım.

Kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez arkadaşım. Öyle bir konuyu bende hatırlıyorum fakat boşver her insan anneliği ayrı yaşar. Bende sabır konusunda zorlandım hala da zorlanıyorum, zamanla geçer inşallah sıkıntılarımız. Sende fazla düşünmemeye çaalış olAn olmuş zaten.

Koalina Koalina canım öncelıkle ilk mesajı ben yazdım ama aksi yönde bısey demedım okudunuz mu gördünüz mü diye sordum. Çoğumuz aynızamanda dogurduk senınle çünkü. Ben de aralıkta dogum yaptım. psikolojı ıle mı alakalı sızce dedım ben de basta cok garıpsedım fakat sonradan alıstım dedım. hıcbıseklde kötu bısey gecmedı aklımdan. rahatlıkla kıyaslanabılır mı diye düşündum bastan guncellemenı okumadan okuduktan sonra depresyondur ıns gecer fln da yazdım gecmıste görebılırsın.Seninle aralık gruba yazdıgımda yorumlaşmıstık heveslıydı de yazdım üstelık ben de üzüldüm kendim yaşıyormuşum gb senin mesajlarını gördükçe. Insan yaşadıklarına hissettıklerine müdahale edemiyor zayıf noktamız var hepimizin.. Ha sorarsan ben de hala eskıyı özlüyorum rahat günlerimi eşimle herşeyi yapabılmeyı ama sevgi noktasında sıkıntı yaşamadıgım için birebir koyamadım tabi kendımı yerine. Bir eleştiriden bahsetmişsin fakat onu kım dedı bılemıyorum hatırlamıyorum tek bildiğim benim demediğim. şuan daha iyi olmanıza sevindim

Kızlar diş ağrısına ne iyi gelir ki... 20lik dişim sızlıyor damağımda şişmiş.. doktora gitsem antibiyotik mi verir acaba... emzirenlere özel bişey varmıdır ki...
ant. verebilir canım emzirenlere özel antıbıyotikler var git acile bence çekme boşa. parol agrıyı kesıyor ben gecen aldım parol diş için tedavım yarım kaldı ona gıdecegım ıns buhafta

Valla canım korunmadan yanıma yaklaşamaz yatağa bile Almam :)) allah kızımıza can sağlığı versin başka şimdilik istemiyorum kazara olursa diye aklım gidiyor prezervatife bile güvenmiyorum
bız evlenmeden once bayabır almıştık hala duruyor 2kutu:) sevemeyınce kaldı klasık yontemle korunmustuk 6ay:) hala daha orda yatıyor prez.ler ben de ıstemıyorum ya adet olsam yum takbı ıle koruncam ama ıste bakalım cokkorkuyoruum hamile kalmaya ben dee

Back
X