2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
ben 3bedene gectım 2hafta once canm 6,10kg olan. o kıloya takılma zaten bellı edıyor kendini bez ız yapıyor bebısın bacaklarında fln gec bence de
Evet ya oz de oluyodu gectim valla 2 no var biraz ama kullanmicam yazik popise bende tatıtirmayi dusunuyorum direk yemeyebaslatmam ama kahvaltoda peynir tattirim meyve tatiririm sonra da ogun yaparim diye dusunuyorum

Kizlar size sorum var bezlerinizi kac numara kullanıyorsunuz ve bezin ustundeki yazan kiloya gore mi alıyorsunuz mesela benim 2no 3 5 diyor kilo olarak su son bi haftadır kaka cikmaya basladi 5 in ustunde bebegim 3 no ya gecilir artik dimi ondan cikiyor kakasi sanirim yenggemden 3 no aldim oldu cunku sizler kac no kullaniyosunuz kilonuza gore @Sevimlipanduf @Kartanesii8892 @anneveoglusu @isisya @mevsiminegore ve diger anneler , seni biliyorum :KK70: bsebse bsebse
Geçen hafta geçtik bizde 3 numaraya 6 kiloya yaklaşmışızdır büyük ihtimalle 2 numara iz yapmaya başlamıştı. Bebeğin erkekse bol bağlamak daha sağlıklıymış dar olması zarar veriyormuş.. 5i geçtiyse kilosu 3 daha iyi olur bence..

Benimkinden direk balgam da geliyor yesil kaka burun tikabikligi hepsi bi araya gelince normalde sadece bitkisel bi surup vermisti sonradan bi ilc daha yazicam dedi cok onemli ilerlememesi gerekiyo dedi takip artarsa sikintu ilaclar azaltirsa dedj korkcak bisey yok ama yinede yaron kontrol var
Anladım canım çok geçmiş olsun ❤️ Burun tıkanıklığı bizde de var maalesef bol bol serum fizyolojik sıkıyorum bir de emziriyorum inşAllah atlatırlar biran önce mevsim geçişleri bebişlerimizi de etkiledi halbuki hep evdeyiz bir yere de çıkarmadım hasta olmasın diye ama işte yine de engel olamadım

@CANIM AZRAM canım 2. Ay aşısını ben de yaptıramadım gelmemiş aşılar. Eczanelere sormadım hemşire de söylemedi alabilirsiniz diye. Geç vurulmasında sorun yok diyor da aşısı yapılmamış hastalığa yakalanırsa nasıl atlatacak bu çocuk anlamıyorum bi yerde yapılıyor bi yerde yapılmıyor. Suriyelilere bile sağlık hizmeti var bizim vatandaşımıza bebeklerimize gelince devlette aşı yok bu nasıl iş valla çıldırtırlar insanı
Onlarin çocuklarından size sira gelmemstir malum üretim makinesi gibiler

Geçen hafta geçtik bizde 3 numaraya 6 kiloya yaklaşmışızdır büyük ihtimalle 2 numara iz yapmaya başlamıştı. Bebeğin erkekse bol bağlamak daha sağlıklıymış dar olması zarar veriyormuş.. 5i geçtiyse kilosu 3 daha iyi olur bence..
Bilemedim ben iste ya 2 yle sikmisim cocugu ne zamandır demekki ilk bebek olunca erkek canim evet

Anladım canım çok geçmiş olsun ❤ Burun tıkanıklığı bizde de var maalesef bol bol serum fizyolojik sıkıyorum bir de emziriyorum inşAllah atlatırlar biran önce mevsim geçişleri bebişlerimizi de etkiledi halbuki hep evdeyiz bir yere de çıkarmadım hasta olmasın diye ama işte yine de engel olamadım
Ben direk kendimhasta oldumher nekadar yaklamamaya calissmda emzirirken omzuma alirken mecbur girdi dibime sonra basladi onda da zaten sizede gecmis olsun canim ben de emzriyorum serum ilac artik yarin doktor bakalim ne dicek

Evet ya oz de oluyodu gectim valla 2 no var biraz ama kullanmicam yazik popise bende tatıtirmayi dusunuyorum direk yemeyebaslatmam ama kahvaltoda peynir tattirim meyve tatiririm sonra da ogun yaparim diye dusunuyorum
bnm 60tane fln kaldı 2 no😅 ablamın bebişi olck ona bez pastası yaprm o da kullanr😅😅

Acaba hep bi buyuk mu kullanilmali ben 3 alinca farkettim bebegimi sikiyormusum megersem diye
Bebeğin kilosu boyu önemli tabi ki de. Ben sıkı bağlamıyorum. İz yaptı mı içim acıyor. Yaz gelse de rahat bıraksam kuzumu.
Kilot bezler daha iyiymiş, büyüsünler hayırlısıyla geçeriz onlara da.

Bebeğin kilosu boyu önemli tabi ki de. Ben sıkı bağlamıyorum. İz yaptı mı içim acıyor. Yaz gelse de rahat bıraksam kuzumu.
Kilot bezler daha iyiymiş, büyüsünler hayırlısıyla geçeriz onlara da.
Evet hem 3 no dan basliyolar bense yaz gelse kulot alcam gunduzleri direk cikar yirt rahat olur simdi altini cikar et zor yazi zafen bi bodyle gezerler rahat olur bence

Back
X