Bundan sonra dikkat edersin cnm benimde ilk deneye deneye büyüteceğiz böyle..:)Bilemedim ben iste ya 2 yle sikmisim cocugu ne zamandır demekki ilk bebek olunca erkek canim evet
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra dikkat edersin cnm benimde ilk deneye deneye büyüteceğiz böyle..:)Bilemedim ben iste ya 2 yle sikmisim cocugu ne zamandır demekki ilk bebek olunca erkek canim evet
Evet kuzum artik ogrencezz :)Bundan sonra dikkat edersin cnm benimde ilk deneye deneye büyüteceğiz böyle..:)
bnm 60tane fln kaldı 2 noablamın bebişi olck ona bez pastası yaprm o da kullanr
![]()
Bende küçülen yada pişik yaptığı için falan kullanamadığım bez kalırsa kızılayın giyim kutularına atmayı düşünüyorum.. verecek yeriniz yoksa fikir olabilir diye yazayım dedim:))Vercek yerin varmia senin yine benim 15 tane fln kalmistir ya gunduz aralarda takarim belkim yada bendeoyle yapiim eltimhamile agustosa da cok var ama kullanilir bence![]()
T tanem-tane20 canım katılıyorum, benim bebiş de bir haftaya yakın emmedi emmek istemedi hep zorladım başta görsen halimi kan ter içinde kalıyordum yeterki bir yudum emsin diye, her emzirme denemesi sonrası atlet falan değiştiriyordum sonra benim 4 gun ard arda misafirlerim geldi ve guneşin başında oturup da bir saat hadi em kızım diye diye uğraşamadım allah var, sonra pzt günü kendiliğinden emmeye başladı çocuk, gene emme sonuna doğru bi kıvranması kucağa sığamıyormuşcasına bi hareketler yapıyor ama gene o red haftamıza göre çok çok iyiyizAç bıraksan yani onun ağlamasını beklesen.. oğlumda meme reddi vardı kesinlikle ne kasik ne biberon vermedim. İki üç gece ağlaya ağlaya uyudu uyurken emdi.. çok şükür şimdi geçti.. sende o ağlayınca vermeyi denesen belki faydası olur..
önlük kullanın o dayanmazsa agız mendillerini zıbınların yakasından az içine sıkıştırın komple boyun omuzlar kapanacak şekilde ben öyle kurtuldum günde bilmem kaç kez üst değiştirmektenKuzum 00:00 dan 20:57 ye kadar suana kadar aglicam cocuk zorla depiyorum arkami donuyorum yastik ust bas islak delircem
Evet bak buda mantiklii :))Bende küçülen yada pişik yaptığı için falan kullanamadığım bez kalırsa kızılayın giyim kutularına atmayı düşünüyorum.. verecek yeriniz yoksa fikir olabilir diye yazayım dedim:))
olabilir canım bikaç gündür oğlan süt emerken sinirleniyor bence süt az geliyor ilkinde böyle bişey yoktu hoş artık dinlenmeye uyumaya vakit cok olmuyor ki süt olsum bol bol zaten şurda ek gıdays ne kaldı idare edecekler artıkYa kizlar ilk cocugumun gelisimi kaydetmistim s.ocagina gittikce
Onun 2. Ayinda 1900 gr almis :)) unutmusum aradan 6 yil gecti sasirdim bayagi bugun kizimin 2.ay kontrolu vardi 1 kilo almis ama sunu diyebilirim ki kendim ve cevremde birkac ornegide var
Ilk dogum kadar sanki sütüm cok degil ikinci,Allaha şükür yine yetiyor ama ilk daha farkli oluyor
Kizlar size sorum var bezlerinizi kac numara kullanıyorsunuz ve bezin ustundeki yazan kiloya gore mi alıyorsunuz mesela benim 2no 3 5 diyor kilo olarak su son bi haftadır kaka cikmaya basladi 5 in ustunde bebegim 3 no ya gecilir artik dimi ondan cikiyor kakasi sanirim yenggemden 3 no aldim oldu cunku sizler kac no kullaniyosunuz kilonuza gore S Sevimlipanduf @Kartanesii8892 @anneveoglusu @isisyamevsiminegore ve diger anneler , seni biliyorum
@bsebse
Bnde sleepy kullniyorum canim kilo olarakda 5 in ustundeyiz ama bsyadir onu kullaniyordum yine de yeni hectim 3 e bndeSleepy 2 numara kullanıyorum 3-6 kilo şu an tam kaç kilo bilmiyorum yarın kontrole sağlık ocağına gideceğiz misafir olarak ama baldır kısmı sıktığı için 2 ye geçtim kilo aralığından ziyade normalde 1 numara 2-5 kilo ama dar geldi
Bende fazlasni kustunu sanmiyorumki 400 neki yani birkilo icmeleri lazim ikenT tanem-tane20 ne kadar icio bilmiyorum kuzum ama hem emme problemi cikmasi hemde kusmalari var bende de biliyosun. Bu ay az kilo aldik gecen aya gore demek ki fazlasi degil. İlk ay fazlasini kusardi bu ay degik
Yastikminoda neKizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Ay cok sukur bari bi cocukta olsa kurtuldu darisi basimiza allahm sabir versin bizedeT tanem-tane20 canım katılıyorum, benim bebiş de bir haftaya yakın emmedi emmek istemedi hep zorladım başta görsen halimi kan ter içinde kalıyordum yeterki bir yudum emsin diye, her emzirme denemesi sonrası atlet falan değiştiriyordum sonra benim 4 gun ard arda misafirlerim geldi ve guneşin başında oturup da bir saat hadi em kızım diye diye uğraşamadım allah var, sonra pzt günü kendiliğinden emmeye başladı çocuk, gene emme sonuna doğru bi kıvranması kucağa sığamıyormuşcasına bi hareketler yapıyor ama gene o red haftamıza göre çok çok iyiyiz
Kizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Sırtına yastık olayını bende anlamadım ama ben reflüden dolayı reflü yatağında bazende normal koltuğa bile koysam başının altına yastık koyuyorum koymak zorundayım yoksa kusuyorKizlar ben dogdugundan beri sirtina küçük bir yastik koyarak destekliyorum bebegi. 2 ay 13 günlük bugün. Bu gece sirt ustu yatmak istiyor israrla. Artik kaldrsam mi yastigi siz ne durumdasiniz
Zorlamamaya çalış canım biliyorum çok üzücü ama böyle 60 cc verdin yarısınu bile içmiş olsa 2 saat falan bekle ağlayacaktır acıktığı içinAy cok sukur bari bi cocukta olsa kurtuldu darisi basimiza allahm sabir versin bizede
Yipranmadan tez atlatalim