2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ya bu konuda herkesin gorusu cok farkli gorus ortak gibi gorunsede herbebege gore farkli sekilleniyo, bunlar zaten hep olucak hasta olucak 2 3 gun dis cikaricak belirli bi zaman huysuzlugu olacak, herkesinde cocuk odalarinda benim gibi yatagi yokki tasinabilsin 😃 bbegin ihtiyaci varsa 1 2 gun onla kalmak tabikide gerekir, hic bi anne bebegi ona muhtacken birakmaz bence odasinda sirf yatsin diye bence tamamen icgudusel gidiyor bu olay , bunun emzirmesi var vs gece zaten 2 kez besleniyo bebek, komsum kiziyla birlikte yatiyor komsum valla mahremiyet kalmadi gogisler acik gece bi ona bi buna agizndan birakmiyo bile keske odasi olsaydi dedi bana bu sekilde oldumu o emme degil zaten farkli bi boyuta giriyor 😃 beslenmek adina olan zaten gecede 1 2 dir ki ilerledikce yas bu oluyo , ayrica mama ilevesleyen annelerimz var gece her seferinde kalkiyolar mama yapiyolar bidaha odaya geliyorlar yani oyle yada boylr zaten hep ayaktasin annelik geregi 😂 bosuna cennet ayaklarimiz altinda degil ya hos bemce her iki turlude zorluklari muhakkak vardir ama ozellikle istisnai durumlarda her sekilde zorlaniliyo yaninda yatmis besiginde yatmis zaten o donemler atlatilinca bebek temelinde ne varsa ona dogru dönüşsagliyo, emziremeyen annelere de diyolar sizin bağınız bizim gibi emzirenler le ayniolamaz vs diye bence bida boyle bisey , aradaki bag sadece agni odada yatmakla olmaz.ben her zaman derim mutlu anne mutlu bebek demektir diye anne mutsuz huzirsuz bitkin oldumu gece birlikte yatsa nolur gunicinde onunla verimli vakot geciremedikce fallann filann 😃 simdi boyle dusunuyorum buyudkce oglum ne tepkiler verir bilinmez ben yine ona gore davranirim icsel duygularimla
hıslerım 💞 doğru dıyorsun 10yaşınada gelseler hasta olduklarında yanlarında sabahlıcaZ bahane olamaz bu.bu yuzden engel ararsak cok engel buluruz ayırmaya alışsın eşimle mahremıyetıme sahıt olmasın mahremıyet derken aynı yatagı kastedyrm.cınsel kımlık kucuckken olusuyor hos seyler degıl buyuzden

Kızlar yardım doktor fitil yazdı sünnet sonrası ama beceremedim ben şurup yazan varsa söyler misiniz şurup ismi
Calpol du canim bize 4 saatte bir bir cay kasigi calpol verin ilk gun demislerdi. Bir de krem fln yoktu zeytinyagi dsmlattik hep.

Calpol du canim bize 4 saatte bir bir cay kasigi calpol verin ilk gun demislerdi. Bir de krem fln yoktu zeytinyagi dsmlattik hep.
Teşekkür ederim fitil vermiş ama hem beceremedim hem poposuna bişey ittirmek hoşuma gitmedi şurup daha iyi olacak ikimiz içinde

hıslerım 💞 doğru dıyorsun 10yaşınada gelseler hasta olduklarında yanlarında sabahlıcaZ bahane olamaz bu.bu yuzden engel ararsak cok engel buluruz ayırmaya alışsın eşimle mahremıyetıme sahıt olmasın mahremıyet derken aynı yatagı kastedyrm.cınsel kımlık kucuckken olusuyor hos seyler degıl buyuzden
Bakalim daha neler goriicizzz 😃

100 gr almış görünüyor anlamadım.
Tabloya göre uygun 6600 geçen nisan 5 te 6700 de dün gayet mutlu bir bebek aslında anlamadım boyuda 67
Aynı tartılar mı? Ya da üzerindeki kıyafetli kıyafetsiz? Ben doktora her ay gitmiyorum her ay gittiğim tek sağlık ocağı orayı baz alıyorum doktorda tartıyor ama sağlık ocağıyla denk zamanlarda gitmediğimiz için karşılaştıramıyorum

Kızlar yardım doktor fitil yazdı sünnet sonrası ama beceremedim ben şurup yazan varsa söyler misiniz şurup ismi
Gecmis olsun. fitilin ucunu islatip popoya verdikten sonra bacaklari kapatın
Fitil suruptan daha etkili, surubun etki etmesi yarim saati buluyor yine
Ama ille de surup dersen calpol F Fobia bir cay kasigi demis ama buyudu bebeklerimiz etki etmez iki cay kasigina gectik yani iki cay kasigi ( yarim olcek) ver

Eki Görüntüle 2266376 Eki Görüntüle 2266377 Eki Görüntüle 2266378

İcadimi gururla sunarım. Sırt ağrısına, kol ağrısına, uyumayan bebeğe son. Sabah erken uyandı nasıl uyuturum derdine son. :-) Kurdaleyle bağladım. Battaniye uçlarını ikikere katlayarak düğüm yaptım. Altına da minder koydum kopmalara karşı. Çok yavaş sallıyorum zaten. Çocuk hiç sarsilmiyor. Uyuyunca yatağa koyuyorum. Uyumaya devam ediyor. Beşik, ana kucağı herşeyi denedim battaniyeyi çok seviyor. Sünnete girmeden önce bile böyle uyuttuk. Fikir olması açısından paylaşıyorum. Sallamaya alistirmayin diyorlar ama bana hiç yardım eden yok gün boyu çok yoruluyorum. Hele uykusu olunca çok huysuz oluyor. Dün gece yaptım. Rahatladim valla dünya varmış :KK68:
Ahh caresizlik :)
Azönce eşimle konustukk gece bınadakıler uyumuyormuş ses oluyor sahura dek dedı ve sabah da mukabeleye gıdıyorlarmıs herkes patküt vuruyor kapılarını ondan uyanmıs olabılır dedi. odası yakon evmızın kapısına tüm sesler gelıyor odaya. düşününce mantıklı oabılır dedım aksam sessız olyor cınku herkes asagda amcada.. sonra teravıh derken sessız bına ama sabah 5e dek gürültülüüü
Oyle olma olasıligi cok yuksek
Cunku sahurdu, teraviydi cok aktif evler sokaklar . Sen kokunun sindigi birsey koy yanina bir de oyle denesene belki o da ise yarar

Back
X