2019 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeginizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    282
Ayy canım ya toparlar vücudun bi an evvel inşaallah, bi de nazara da gelmiş olabilirsin Bebişin çok şirin orada görenler edenler falan oku bol bol 🙏🙏 kompostolar iç hurma ye bol bol 😘
Ya evet ya, burası lojman tarzı bir yer babamın görevi nedeniyle. Herkes tanıyor birbirini. Gelen geçen böyle güzel bebek olur mu, alman bebeği gibi (sanki alman olunca ne oluyorsa?! Bunu hakaret bile sayıyorum 😂) yok bilmem ne. Bi tane teyze bebeğini emziriyor musun dedi, evet dedim, ay benim torun hiç emmedi dedi. Bilmiyorum artık nazardan mı ishalden mi tek bildiğim bir daha buraya gelmeyeceğim 😭😭😭 Çok sağol bu arada kuzum, çok tatlısınız anne-kız ♥️♥️😍😍

Ya evet ya, burası lojman tarzı bir yer babamın görevi nedeniyle. Herkes tanıyor birbirini. Gelen geçen böyle güzel bebek olur mu, alman bebeği gibi (sanki alman olunca ne oluyorsa?! Bunu hakaret bile sayıyorum 😂) yok bilmem ne. Bi tane teyze bebeğini emziriyor musun dedi, evet dedim, ay benim torun hiç emmedi dedi. Bilmiyorum artık nazardan mı ishalden mi tek bildiğim bir daha buraya gelmeyeceğim 😭😭😭 Çok sağol bu arada kuzum, çok tatlısınız anne-kız ♥♥😍😍
Niye soruyorlar ben anlamadim. Tanimadigim insanlar Kayinvalidemi taa km oteden arayip emeyeemii diye soruyorlar. Şiveleri öyle. Aman arkadaslar onumuz bayram. Her goren ilk soru, emeyee mi diye devam edecek. Simdiden onlemlerimizi alalim

Ya evet ya, burası lojman tarzı bir yer babamın görevi nedeniyle. Herkes tanıyor birbirini. Gelen geçen böyle güzel bebek olur mu, alman bebeği gibi (sanki alman olunca ne oluyorsa?! Bunu hakaret bile sayıyorum 😂) yok bilmem ne. Bi tane teyze bebeğini emziriyor musun dedi, evet dedim, ay benim torun hiç emmedi dedi. Bilmiyorum artık nazardan mı ishalden mi tek bildiğim bir daha buraya gelmeyeceğim 😭😭😭 Çok sağol bu arada kuzum, çok tatlısınız anne-kız ♥♥😍😍
Yaa canım nazar için 7 ayetel kursi+7 felak+7 nas+7 ihlas + 7 kevser + 7 Fatiha oku canım, en kısa zamanda gelir geri sütun olmasa bile emzirmeye devam et gelir emdikçe, ya teşekkür ederiz ❤️❤️

Niye soruyorlar ben anlamadim. Tanimadigim insanlar Kayinvalidemi taa km oteden arayip emeyeemii diye soruyorlar. Şiveleri öyle. Aman arkadaslar onumuz bayram. Her goren ilk soru, emeyee mi diye devam edecek. Simdiden onlemlerimizi alalim
Soranlara artık sanane diyeceğim. Ne kadar gereksiz bir soru bence de. Ben kimseye emiyor mu diye sormam.

Yaa canım nazar için 7 ayetel kursi+7 felak+7 nas+7 ihlas + 7 kevser + 7 Fatiha oku canım, en kısa zamanda gelir geri sütun olmasa bile emzirmeye devam et gelir emdikçe, ya teşekkür ederiz ❤❤
Okuyorum canım sürekli özellikle de bebeğimi, 7 kere okumamıştım ama. Çok sağol ♥️

Bayanlar selam. Takip edemiyorum epeydir. Malumunuz 5 gün süren ishal faciasından sonra anca düzeldim. Ben düzeldim ama sütüm hala yok gibi bir şey ve bu konu aşırı canımı sıkıyor. Bugün bestlak ve solgar bira mayası tableti aldırdım anneme. Bir de onları deneyeceğim artık. Resmen bebeğimi mama ve sadece 2 damla anne sütü ile besliyorum 3 gündür. Geldiğime de geleceğime de pişman oldum buraya. Bir daha Adana mı, tövbe 😑😑😑
ah kuuzum ya ben kacırmısım ishal olayını cokgecmısolsun ne oldu nazara mı geldiniz kıyamam yaa. deme oyle tovbe dıye her zaman kötu seyler olmaz moralini bozma duzelır uyku uyu bolbol

ah kuuzum ya ben kacırmısım ishal olayını cokgecmısolsun ne oldu nazara mı geldiniz kıyamam yaa. deme oyle tovbe dıye her zaman kötu seyler olmaz moralini bozma duzelır uyku uyu bolbol
Sağol canım ♥️ Bilmiyorum ki nazar mıdır nedir anlamadım :( Öyle ama, mutlu olamadım geldiğimden beri. Anneme de dedim, sen gel benim yanıma diye. Kendi evimde kendi düzenim var en azından sıkılsam da patlasam da en azından kendi evimde otururum. :(

Hele ki biraz da toplu bir bebekse vay halimize mama desek obez olur derler anne sütü desek nazar ederler napcaz😂😂 hoş benimki minnak bebe

Bu kitabı okuyalım okutalım :KK70: :KK70:
2266641
28E4B4FB-7750-4D28-82E0-A8800B4B8466.webp

Bayanlar selam. Takip edemiyorum epeydir. Malumunuz 5 gün süren ishal faciasından sonra anca düzeldim. Ben düzeldim ama sütüm hala yok gibi bir şey ve bu konu aşırı canımı sıkıyor. Bugün bestlak ve solgar bira mayası tableti aldırdım anneme. Bir de onları deneyeceğim artık. Resmen bebeğimi mama ve sadece 2 damla anne sütü ile besliyorum 3 gündür. Geldiğime de geleceğime de pişman oldum buraya. Bir daha Adana mı, tövbe 😑😑😑
Canım ishal olduğun için su kaybı yaşamış olabilirsin biliyorsun sütü su çok etkiliyor ishal bitmişse çoğalabilir birde helva öneririm ben yiyince hemen süt yapıyor

Back
X