- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.181
Hadi ya benim kusmam yok nadir oluyor dişlerimi fırçalarken ya da midem çok boş kalınca. Ama gerçekten zor az kaldı canm artık 12.haftadan sonra azalarak bitecekmiş inşallah2. hamileliğim 1 kızım var.ilkinde de vardı bulantı ama bu kadar değildi. ilkinde ağız tadıyla yemeğimi yerdim akşam kusardım. şimdi hiç yiyemiyorum ve 3-4 kez kusuyorum.
kahverengiyse rahat ol. o kanama alanı öyle öyle temizlenecek.Kızlar tekrar lavaboya gittim peceteyle sildim kahve rengi geldi doktorum korkma takip et devamlı kırmızı olursa gel hemen dedi şuan uzandım yatıyorum sancim azaldı biraz belki de içimde biriken kanı atmam gerekiyordu belki bebeğim rahatlar biraz çünkü doktora sormuştum nasıl kurtulacam bu kandan diye o da az az lekelenmeyle atabilirsin demişti belki öyle oluyordur
İnşh duşündüğün gibidir canım içini ferah tutKızlar tekrar lavaboya gittim peceteyle sildim kahve rengi geldi doktorum korkma takip et devamlı kırmızı olursa gel hemen dedi şuan uzandım yatıyorum sancim azaldı biraz belki de içimde biriken kanı atmam gerekiyordu belki bebeğim rahatlar biraz çünkü doktora sormuştum nasıl kurtulacam bu kandan diye o da az az lekelenmeyle atabilirsin demişti belki öyle oluyordur
Içindeki kanı atman ıyi dedi doktor bana hiç kafana takma benim kanama alanım azalmış bak kahverengiler gelmsiti onlar sayesinde gerçi başka sıkıntı oluşmuş bu seferde ama olsun düzelir inşallah.Kızlar tekrar lavaboya gittim peceteyle sildim kahve rengi geldi doktorum korkma takip et devamlı kırmızı olursa gel hemen dedi şuan uzandım yatıyorum sancim azaldı biraz belki de içimde biriken kanı atmam gerekiyordu belki bebeğim rahatlar biraz çünkü doktora sormuştum nasıl kurtulacam bu kandan diye o da az az lekelenmeyle atabilirsin demişti belki öyle oluyordur
burada hamile kalinca ebeye gidyosun,tam turkcesini bilmiyorum da boyle ozel yerler var hep ebeler calisiyor. hamile olunca oraya kayit yaptiriyoruz. sorunsuz hamilelik gecirirsen sadece ebeler bakiyor ve dogurtuyor cnmEbe dediğin sağlık ocağında takibi yapan ebe mi canım yoksa hastanede de ayrıyetten ebe de kontrol ediyo mu
Şulecim takipte ol belki kanama alanın böyle böyle yok olacak hayırlısıyla inşallah...
kahverengiyse rahat ol. o kanama alanı öyle öyle temizlenecek.
İnşh duşündüğün gibidir canım içini ferah tut
İnşallah öyle oluyordur az önce fitili yerlestirirkende baktım elime kahverengiydi umarım iyi olur bizim için dualarınıza ihtiyacim var canlarIçindeki kanı atman ıyi dedi doktor bana hiç kafana takma benim kanama alanım azalmış bak kahverengiler gelmsiti onlar sayesinde gerçi başka sıkıntı oluşmuş bu seferde ama olsun düzelir inşallah.
canım inş kanamayla düzelırİnşallah öyle oluyordur az önce fitili yerlestirirkende baktım elime kahverengiydi umarım iyi olur bizim için dualarınıza ihtiyacim var canlar(
Mide yanması bulantısı hazımsızlık hepsı varKızlar mide yanmalarınız başladı mı?
Canım ya çok üzüldüm Rabbim inşallah saglık lı bi gebelik nasip ederMerhaba güzel anne adayları
Bugün iki doktora da muayene oldum ikisinde de sonuç aynı sata göre 9+2 ama bebeği 6+1 ve 6+2 ölçtüler bebeği gördük ama Kalp atışı yok ikisi de süreci uzatmanın bana zararı olacağını söyledi
Perşembe günü operasyona karar verdik
Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Şubat bebişleri artık sağlıkla büyüsün gelsin
Benim berbat kusmalar yamalar halsizlik hafta sonu kpss var ne yapıcam bilmiyorumKızlar mide yanmalarınız başladı mı?
Benımde oğlumda hıc olmadı ama bunda çok fenayım bütün herşey mevcutKizlar ya boyle kusmalar yanmalar yaziyosunz ben korkuyorm.bende hic kusma yok basindan beri pek olmadi zaten bazen basim agriyo okadar. Halsizligim.var bide yoksa diger taraflardan hic sorunum.yok bu normal mi. Suan 10+1 im. Yani her bunye farkli sanirim.beni hic sarsmadi hamilelik. Bugunda baya yuzdum. Korkuyrm doktora gidip gorunsem mi bisey yok diye
Kusmalar yanmalar olmuyor diye korkma arkadaşım herkesin bünyesi farklı.aynı kişi 1. Yada 2. Gebeliğinde bile farklılıklar yaşıyor.benimde hamileliğe dair hiç bir belirtim yada sıkıntım zorluğum yok ama şükür iyi bebiş.olmaması büyük şans tadını çıkar :)Kizlar ya boyle kusmalar yanmalar yaziyosunz ben korkuyorm.bende hic kusma yok basindan beri pek olmadi zaten bazen basim agriyo okadar. Halsizligim.var bide yoksa diger taraflardan hic sorunum.yok bu normal mi. Suan 10+1 im. Yani her bunye farkli sanirim.beni hic sarsmadi hamilelik. Bugunda baya yuzdum. Korkuyrm doktora gidip gorunsem mi bisey yok diye
canım burda kahve bulantı kusma durumunda yasaklar listesindeCnm dr un verdigi genelikte beslenme ve zararli yiyecekler listelerini ekliyorum umarim faydasi olur
bittim bel ağrısından gece bile doğru düzgün uyuyamadım marketten bel destegi aldım isyerinde belki rahat ettirir diyekızlar beli ağrıyan var mı... Öğleden sonra başladı , acayip halsizlik var yatmak istiyorum ama malesef iş yerindeyim
belim çok fena ağrıyor. eve gitmeyi dört gözle bekliyorum
Oh iyi ozman zaten doktora boyle desem daha ne istyosn der herlde aman iyi olsunlarda icerdeKusmalar yanmalar olmuyor diye korkma arkadaşım herkesin bünyesi farklı.aynı kişi 1. Yada 2. Gebeliğinde bile farklılıklar yaşıyor.benimde hamileliğe dair hiç bir belirtim yada sıkıntım zorluğum yok ama şükür iyi bebiş.olmaması büyük şans tadını çıkar :)
Aynen cnm ikinci olursa o ayrimj daha iyi anlicam sanirimBenımde oğlumda hıc olmadı ama bunda çok fenayım bütün herşey mevcut
Biriken kan atılınca bebisinde rahatlar belki sakin ol takip et kuzumKızlar tekrar lavaboya gittim peceteyle sildim kahve rengi geldi doktorum korkma takip et devamlı kırmızı olursa gel hemen dedi şuan uzandım yatıyorum sancim azaldı biraz belki de içimde biriken kanı atmam gerekiyordu belki bebeğim rahatlar biraz çünkü doktora sormuştum nasıl kurtulacam bu kandan diye o da az az lekelenmeyle atabilirsin demişti belki öyle oluyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?