2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ven
Yok canım sıkıntı yapma herkesin bunyesi farklı

Hayalimdeki hamilelik tadını çıkar cnm hiç endişelenme

Ne güzel canm. Çok şanslısın. En son ne zaman gittin doktora? Her gebelik bir değil canm ama siz şanslı kişilersiniz tadını cikartin

1 haftayi gecti cnm 8+5tim simdi 10+1im agustos basindada 2li taramam var bakalim neler olcak
Benim çok sıkıntılı bir hamilelik bastan biliyordum kolay olmayacağını ama inancım tam Allah yazdıysa olur. Inşallah iyi düşünelim ıyi olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz ikili testte. O da ayrı bir heyecan. Hep heyacan ya hayatımıza renk geldi

Sorma cnm ya heyecan bi yandan millet biyandan laflar benm soyle oldu boyle oldu falan amann cok terslyorm bazen uzuluyrm sonra ama napim hic laf dinlicek halim yok hepimizin minikleri iyi olsunda gerisj kolay

Sorma cnm ya heyecan bi yandan millet biyandan laflar benm soyle oldu boyle oldu falan amann cok terslyorm bazen uzuluyrm sonra ama napim hic laf dinlicek halim yok hepimizin minikleri iyi olsunda gerisj kolay
Aynen canm bende özellikle kocama çok patliyorum günah keçisi oldu garibim Aynen öyle herkes ıyi olsun inşallah sag salim kucagimiza alalim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…