- 12 Mayıs 2014
- 1.231
- 1.438
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.221
Erken döllenme olabilir canım benimde su an 10+2 olmam gerekiyor ama 11iz aceleci bu bebislerKızlar birşey sorucam şimdi bu görüntü de ben 7+6 haftalıktım ama crl 8+4 diyo ne olduğunu anlayan var mı acaba biri beni aydınlatabilir mi
Kötü bişe değil dimi canım korktum bende bi an dedim neden böyle acaba diye demek ki aceleci bizimkiler önden gelmek istiyorlarErken döllenme olabilir canım benimde su an 10+2 olmam gerekiyor ama 11iz aceleci bu bebisler
kötü birşey değil canım aceleci minikler sadeceKötü bişe değil dimi canım korktum bende bi an dedim neden böyle acaba diye demek ki aceleci bizimkiler önden gelmek istiyorlar
Mahfoldum halsizlik mide bulantısı kusma mide ağrısı inşallah gecer
Bende bir haftadır yemek yiyebiliyorum insan gibi gerçekten yemek yiyebilmek doyabilmek ne kadar büyük bir nimetmişGeçiyorda insanı mahvediyor. Şuan 11.haftadayım yemek yiyorum resmenn sonunda
Kızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
Gecmis olsun canim kanaman mi coktu ?Kızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
GA 7 hafta 6 gün diyor Crl de bebeğin baştan popoya uzunluğu 19 mm yani 1.9 cm imiş... gayet haftasıyla uyumlu canımKızlar birşey sorucam şimdi bu görüntü de ben 7+6 haftalıktım ama crl 8+4 diyo ne olduğunu anlayan var mı acaba biri beni aydınlatabilir mi
Dualarım seninle canım iyi haberlerle eve dönersin inşallahKızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
çok geçmiş olsun canım. İnşallah sağlıkla atlatırsınızKızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
Canım Allahım evladını sana bağışlasın inşallah birsey olmaz olmayacakGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Amin canın inşallahCanım Allahım evladını sana bağışlasın inşallah birsey olmaz olmayacak
güçlü bebe o inşlh bişey olmayacak dualarımız seninleGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Canım merak etme sende bebişinde bu durumu atlatacaksınız... derler yaaaa kızlar savaştı olur diye senin de kuzın olacak galiba...Gece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
G
güçlü bebe o inşlh bişey olmayacak dualarımız seninle
İnşallah Canlar cinsiyeti de geçtim artık sağlığımız yerinde olsun o kadar çok yordu ki bu kanama beni bebeğimi anlatamamCanım merak etme sende bebişinde bu durumu atlatacaksınız... derler yaaaa kızlar savaştı olur diye senin de kuzın olacak galiba...
Canim cok cok gecmis olsun bebegin güçlü seni.birakmiyacam diyor insallah bi an once biter kanamalarinGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
haklısın aslında su da içemiyorum susuzluktan vücudum kurudu.
Canım ilk defa bi durumum için klomen kullanmıştım.Ayyyy ne güzel ikizler doğal mı tüp bebek mi canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?