2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Gece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu

Canım Allahım evladını sana bağışlasın inşallah birsey olmaz olmayacak

G
güçlü bebe o inşlh bişey olmayacak dualarımız seninle

Canım merak etme sende bebişinde bu durumu atlatacaksınız... derler yaaaa kızlar savaştı olur diye senin de kuzın olacak galiba...

G
güçlü bebe o inşlh bişey olmayacak dualarımız seninle

Canım merak etme sende bebişinde bu durumu atlatacaksınız... derler yaaaa kızlar savaştı olur diye senin de kuzın olacak galiba...
İnşallah Canlar cinsiyeti de geçtim artık sağlığımız yerinde olsun o kadar çok yordu ki bu kanama beni bebeğimi anlatamam

Canim cok cok gecmis olsun bebegin güçlü seni.birakmiyacam diyor insallah bi an once biter kanamalarin

haklısın aslında su da içemiyorum susuzluktan vücudum kurudu.

Canım bir de gidip idrar testinde keton seviyene baktır aşırı kötüysen benim ki çok yüksek çıkınca doktor yatış verdi ama istmedim oğluma bakacak kimsem yok diye..
İlaçla idare ediyorum o da tehlikeli bişi o yüzden ben onu da sordum doktora her gün serum bile alsan zararı yokmuş.
9 ay boyunca bu durumda olanlar var diyor.
Ayyyy ne güzel ikizler doğal mı tüp bebek mi canım?
Canım ilk defa bi durumum için klomen kullanmıştım.
Sanırım onun etkisi bilemedim :) Tek farkı bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…