- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 63
- 43
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.241
Noldu canımKızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
canım aynı şeyi düşünüyoruz,bizde istanbul dan antalya ya arabayla gidelim dedik arabayla ama 12.haftadan sonra ikili testler bitince,yol güzergahında 1 gün bi yerde kalırsak zor olmicani dusunuyorumCanlar gunaydin bisey danisicam size. Simdi soyle bisey var. Biz esimle her sene tatile giderdik ama bu sene bebek var diye hic bisey dusunmedik. Ama bayramla birlikte esimin 1 ay tatili kaldi. Antalyaya gidelim dedjk. Istanbuldan. Karadan hic gitmedik arabayla gidelim ama direk degil yol uzerindeki gormedigimz guzel yerlerden kala kala gidelim diyoruz.iyice arastirmam lazim ama benm.icin sorun olmaz dimi. O zaman 15 haftayi gecmjs olucam. Zaten ikimiziz arkayada yatarim diye dusundum. Acelede yok olmadj dururuz. Olurmu sizce boyle bisey. Simdi ilk gebelik ve bilgisizlik olunca sanki biseyleri bilmeden yapiyo gibi hissedyurm.
Geçmiş olsun canım çok şükür bebegın iyimiş geçecek bunlar inş rabbımın ıznıyle sen moralini yüksek tutGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
cnm çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş bebişin seni bırakmasın.İnşallah Canlar cinsiyeti de geçtim artık sağlığımız yerinde olsun o kadar çok yordu ki bu kanama beni bebeğimi anlatamam
canım seninki kaçıncı haftaki plesanta filan gözükmüşKızlar doktordan çıktım kalp atışı 173 dedi bebekle ilgili bir sıkıntı yok baya da büyümüş lakin plesanta aşağıda dedi o sıkıntı olabilir dedi omega 3 yazdı progestana devam kanama alanım plesentada imis. Folbiol yerine omega 3 de olan bir vitamin yazdı. Doktor beklediğimden de çok iyiydi. Benim zaten ilkinde de plesanta sorunum vardi şimdi de olursa yapışırsa doğumda rahmin alınabilir dedi dua et yukarı çıksın dedi. Allah'ın dediği olur artık bol bol dua okucaz ilaçları icicez bekliycez. D vitamini içinde sabah 10 ve 12 arası 15 dakka güneşte dur dedi
Merak etme canim ben doktora abonelik yapmis biri olarak ( haftada 2 kere gidiorum) bir sorun yoktur senin gibi hamilelik belirtileri yok kusma yok migde bulantisi ( dere otunun kokusunu sadece tiksindim) ve bundun 2 hafta once kanamam oldugunda esik doktora demisti agustosta tatile gidicez zararliysa iptal edelim diye doktor tatil iyi gelir demisti yani merak etme allahın ızniyle birşey olmazKizlar ya boyle kusmalar yanmalar yaziyosunz ben korkuyorm.bende hic kusma yok basindan beri pek olmadi zaten bazen basim agriyo okadar. Halsizligim.var bide yoksa diger taraflardan hic sorunum.yok bu normal mi. Suan 10+1 im. Yani her bunye farkli sanirim.beni hic sarsmadi hamilelik. Bugunda baya yuzdum. Korkuyrm doktora gidip gorunsem mi bisey yok diye
sağlsalim atlatıcaksın inşallah bebişinle bu günleri o çok güçlü bak hala seninle miniğinGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Ya bazi insanlar var kuzenim gibi enese hamileyken kanamasi oldu baya cok dustu sandi bebek yerindeydi seninkisi gibi cok sukur ve bazi insanlar var ben mesela benim lekeydi hafifti kanama yoktu ve kalbi durdugunu ogrendim cok sukur bebegin iyi ve saglikla kucagina almayi nasip eder allahim bana da haber ver dururmundan dua edicem bu surecten insallah biran once hayirlisiyla atlatirsin diyeGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Canim cok cok gecmis olsun bebegin güçlü seni.birakmiyacam diyor insallah bi an once biter kanamalarin
Geçmiş olsun canım çok şükür bebegın iyimiş geçecek bunlar inş rabbımın ıznıyle sen moralini yüksek tut
cnm çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş bebişin seni bırakmasın.
Kuzeyguneyy canım çok geçmiş olsun..
Çok şükür bebeğin seninle..
..
U Umutherzaman Tam sıkıntın ne anlayamadım canım çok geçmiş olsun sana da..
İnşallah hiçbir olumsuzluk yaşamadan geçer gebeliğin..
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlar doktorum yeniden muayene etti bebeğim gayet iyiymiş tabiki içeride kanamam devam ediyor doktor dedi bazı insanlar az bi kanamayla hemen düşük yapar sen o kadar kanamaya rağmen bebeğini düşürmedin dedi aynı ilaçlara ve dinlenmeye devam edeceksin dedi sanırım biz 9 ay bu sıkıntıyla büyüyecez Allah’ıma şükürler olsun gece o kadar çok korktum ki düşük yaptım diye bebeğim ufacık kalbiyle mücadele etti beni bırakmadı şükürler olsunsağlsalim atlatıcaksın inşallah bebişinle bu günleri o çok güçlü bak hala seninle miniğin
canım seninle birlikte heyecanlanıp,seninle birlikte kaygilaniyoruz,bebeğin bırakmayacak inş seni,bugünlerde geçicek hayırlısıyla,dikkat et kendine,haberdar et bizi de,çok yıprandıņ ama sonu güzel bitcek inşGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Sağol canım çok teşekkür ederim doktorda dedi bazı insanlar az bi kanamayla düşük yapar sen bu kadar kanamayla düşük yapmadın dedi nasip bebeğim baya mücadeleci çıktı kurban olduğumYa bazi insanlar var kuzenim gibi enese hamileyken kanamasi oldu baya cok dustu sandi bebek yerindeydi seninkisi gibi cok sukur ve bazi insanlar var ben mesela benim lekeydi hafifti kanama yoktu ve kalbi durdugunu ogrendim cok sukur bebegin iyi ve saglikla kucagina almayi nasip eder allahim bana da haber ver dururmundan dua edicem bu surecten insallah biran once hayirlisiyla atlatirsin diye
Cnm ne dediler neyin varmış dualarımız seninle.inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
Sağolun canım benim Allah hepinizden razı olsun dilerim bebeğim beni hiç bırakmaz ben onun için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım sanırım oda annesi abisi gibi mücadeleci biri olcakcanım seninle birlikte heyecanlanıp,seninle birlikte kaygilaniyoruz,bebeğin bırakmayacak inş seni,bugünlerde geçicek hayırlısıyla,dikkat et kendine,haberdar et bizi de,çok yıprandıņ ama sonu güzel bitcek inş
Oy oy minik kuzuu..Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlar doktorum yeniden muayene etti bebeğim gayet iyiymiş tabiki içeride kanamam devam ediyor doktor dedi bazı insanlar az bi kanamayla hemen düşük yapar sen o kadar kanamaya rağmen bebeğini düşürmedin dedi aynı ilaçlara ve dinlenmeye devam edeceksin dedi sanırım biz 9 ay bu sıkıntıyla büyüyecez Allah’ıma şükürler olsun gece o kadar çok korktum ki düşük yaptım diye bebeğim ufacık kalbiyle mücadele etti beni bırakmadı şükürler olsun
Normal tabi canım.Kızlar ya benım bu bulantım hiç geçmiyor sabah öğle akşam hep böyle kuru bir bulantı bi kere kustum sadece kusamıyorumda baş dönmeside var normalmi bunlar acaba ya
Sağol canım Allah razı olsun aşırı kanamam oldu gece hatta gözlerim karardı bayıldım neredeyse tansiyonum çok düşmüştü hemen kontrol ettiler bebek iyi ama kanaman çok dediler yatırdılar serum taktılar sabah yine muayene etti kendi doktorum bebeğin iyi dedi kalp atışını duydum az kanamayla düşük yapan insanlar var sen bu kadar kanamaya rağmen bebeğin düşmedi iyi dedi sanırım biz 9 ayı böyle doldurucaz canım :)Cnm ne dediler neyin varmış dualarımız seninle.inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım aynen öyle yapıcam aklım diğer kuzumda da kalıyor sanırım bu akşamda burdayım oğlum beni sormuş uyanınca gece hastaneye geldik ben muayene olurken uyumuştu çoçuğum görüşememiştikOy oy minik kuzuu..
Ne kadar güçlü maşallah ona..
Sen de artık olumsuz hiçbişi düşünme annesi.
Bak o nelere rağmen tutunuyor sana..
Sağlıkla gitsin de bol bol yat dinlen ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?