2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ca
canım aynı şeyi düşünüyoruz,bizde istanbul dan antalya ya arabayla gidelim dedik arabayla ama 12.haftadan sonra ikili testler bitince,yol güzergahında 1 gün bi yerde kalırsak zor olmicani dusunuyorum

Geçmiş olsun canım çok şükür bebegın iyimiş geçecek bunlar inş rabbımın ıznıyle sen moralini yüksek tut

canım seninki kaçıncı haftaki plesanta filan gözükmüş

Merak etme canim ben doktora abonelik yapmis biri olarak ( haftada 2 kere gidiorum) bir sorun yoktur senin gibi hamilelik belirtileri yok kusma yok migde bulantisi ( dere otunun kokusunu sadece tiksindim) ve bundun 2 hafta once kanamam oldugunda esik doktora demisti agustosta tatile gidicez zararliysa iptal edelim diye doktor tatil iyi gelir demisti yani merak etme allahın ızniyle birşey olmaz

sağlsalim atlatıcaksın inşallah bebişinle bu günleri o çok güçlü bak hala seninle miniğin

Ya bazi insanlar var kuzenim gibi enese hamileyken kanamasi oldu baya cok dustu sandi bebek yerindeydi seninkisi gibi cok sukur ve bazi insanlar var ben mesela benim lekeydi hafifti kanama yoktu ve kalbi durdugunu ogrendim cok sukur bebegin iyi ve saglikla kucagina almayi nasip eder allahim bana da haber ver dururmundan dua edicem bu surecten insallah biran once hayirlisiyla atlatirsin diye

Canim cok cok gecmis olsun bebegin güçlü seni.birakmiyacam diyor insallah bi an once biter kanamalarin

Geçmiş olsun canım çok şükür bebegın iyimiş geçecek bunlar inş rabbımın ıznıyle sen moralini yüksek tut

cnm çok geçmiş olsun tez zamanda sağlığına kavuş bebişin seni bırakmasın.

sağlsalim atlatıcaksın inşallah bebişinle bu günleri o çok güçlü bak hala seninle miniğin
Güzel dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim canlar doktorum yeniden muayene etti bebeğim gayet iyiymiş tabiki içeride kanamam devam ediyor doktor dedi bazı insanlar az bi kanamayla hemen düşük yapar sen o kadar kanamaya rağmen bebeğini düşürmedin dedi aynı ilaçlara ve dinlenmeye devam edeceksin dedi sanırım biz 9 ay bu sıkıntıyla büyüyecez Allah’ıma şükürler olsun gece o kadar çok korktum ki düşük yaptım diye bebeğim ufacık kalbiyle mücadele etti beni bırakmadı şükürler olsun

canım seninle birlikte heyecanlanıp,seninle birlikte kaygilaniyoruz,bebeğin bırakmayacak inş seni,bugünlerde geçicek hayırlısıyla,dikkat et kendine,haberdar et bizi de,çok yıprandıņ ama sonu güzel bitcek inş

Sağol canım çok teşekkür ederim doktorda dedi bazı insanlar az bi kanamayla düşük yapar sen bu kadar kanamayla düşük yapmadın dedi nasip bebeğim baya mücadeleci çıktı kurban olduğum

Kızlar ya benım bu bulantım hiç geçmiyor sabah öğle akşam hep böyle kuru bir bulantı bi kere kustum sadece kusamıyorumda baş dönmeside var normalmi bunlar acaba ya

Sağolun canım benim Allah hepinizden razı olsun dilerim bebeğim beni hiç bırakmaz ben onun için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım sanırım oda annesi abisi gibi mücadeleci biri olcak

Oy oy minik kuzuu..
Ne kadar güçlü maşallah ona..
Sen de artık olumsuz hiçbişi düşünme annesi.
Bak o nelere rağmen tutunuyor sana..
Sağlıkla gitsin de bol bol yat dinlen ..

Kızlar ya benım bu bulantım hiç geçmiyor sabah öğle akşam hep böyle kuru bir bulantı bi kere kustum sadece kusamıyorumda baş dönmeside var normalmi bunlar acaba ya
Normal tabi canım.
Benim 2 haftadır halimi bi görsen :)
Serumlarla ayakta duruyordum şimdi bi ilaç verdi doktorum yoksa hastaneye yatıracaktı zorla da olsa bişiler yiyorum.
Ama 7 24 şiddetli bulanıyor midem..

Cnm ne dediler neyin varmış dualarımız seninle.inşallah allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Sağol canım Allah razı olsun aşırı kanamam oldu gece hatta gözlerim karardı bayıldım neredeyse tansiyonum çok düşmüştü hemen kontrol ettiler bebek iyi ama kanaman çok dediler yatırdılar serum taktılar sabah yine muayene etti kendi doktorum bebeğin iyi dedi kalp atışını duydum az kanamayla düşük yapan insanlar var sen bu kadar kanamaya rağmen bebeğin düşmedi iyi dedi sanırım biz 9 ayı böyle doldurucaz canım :)

Oy oy minik kuzuu..
Ne kadar güçlü maşallah ona..
Sen de artık olumsuz hiçbişi düşünme annesi.
Bak o nelere rağmen tutunuyor sana..
Sağlıkla gitsin de bol bol yat dinlen ..
Sağol canım aynen öyle yapıcam aklım diğer kuzumda da kalıyor sanırım bu akşamda burdayım oğlum beni sormuş uyanınca gece hastaneye geldik ben muayene olurken uyumuştu çoçuğum görüşememiştik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…