2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Normal tabi canım.
Benim 2 haftadır halimi bi görsen :)
Serumlarla ayakta duruyordum şimdi bi ilaç verdi doktorum yoksa hastaneye yatıracaktı zorla da olsa bişiler yiyorum.
Ama 7 24 şiddetli bulanıyor midem..
Ay valla inş bir an önce geçer kafamda bile agrı var sanki

Allah yardımcın olsun cnm.bebeğin çok güçlüymüş doğumdan sonra geçecek inşallah bu korkular

Oyy yavrum ya..
Bir de oğlun var he.
Aynen insanın aklı kalmaz mı ama geçici şeyler bunlar canım..
Can sağlığı olsun da böyle minik ayrılıklara alışmamız lazım..
Ay valla inş bir an önce geçer kafamda bile agrı var sanki
Benim ilk gebeliğimde 20. haftama kadar böyleydim valla ben :)

Aman çok sürmüş benımde oğlumda hiç olmadı ya

Sağolun canım benim Allah hepinizden razı olsun dilerim bebeğim beni hiç bırakmaz ben onun için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım sanırım oda annesi abisi gibi mücadeleci biri olcak
kuzucuk sana tutunmak için elinden geleni yapıyor sende sakin ol umudunu kesme annesi o sana sarılmak için heycanlanıyordur şimdi

canım geçmiş olsun. Bununla biter inşallah. Bebeğin de çok güçlüymüş. Seni bırakmayacak inşallah

Sule canm yeni gordum.nasilsin şimdi? Biriken kan ne kadar çoksa hepsini atmış. Allahım yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle. Bebeğin de gerçekten çok güçlü imis annesi masallah size. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah kanama güzel haberlerini bekliyoruz

canım çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce atlatırsınız.. Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin..

Nasıldı büyümüş mü hareket felan :)
Doktorum kalp atışını sadece görüyor hiç dinletmedi daha ya niye bilmiyorum ufak diye herhalde.
Bir de sürpriz olarak iki kese iki bebiş gördüm ya zaten aklım uçtu gitti :)
20 gün sonra biraz uzun görmek istiyorum dicem :)
Fasulye kadar bişiler :)

Canm senin ikiz mi hayırlı olsun kaçıncı hafta öğrendin iki kese olduğunu? Allahım sağ salim.kucaguna almayı nasip etsin

benimde çok şükür miğde bulantım kusmam falan olmadı.. bende korkuyodum anormal mi diye ama endişelenme biz galiba biraz şanslı gebişlerdeniz

Canm senin ikiz mi hayırlı olsun kaçıncı hafta öğrendin iki kese olduğunu? Allahım sağ salim.kucaguna almayı nasip etsin
Daha dün öğrendim canım teşekkür ederim..
Mide bulantılarından sık sık acile gittiğim için aslında çok sık bakılıyordu alttan da bakıldı hep tek görünüyordu.
Dün sırf kalp atışını karından rahat görelim diye çağırmıştı.
Onun için gitmiştim.
Bi kese daha çıktı ortaya.
İkisinin de pıtpıtları vardı şükür ama dinletmedi.
Biri 6+6 diğeri 7+1 idi.

Banada dinletmedi tüp bebekmi senin benım kı tüp sanki bende ıkız hıssedıyorum tek kese gözükmüştü 5+4 de ama belırtıler fena sanki ikiside tuttu gibime gelıyor ikiz gebelık çok güzel ama bi okadarda zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…