- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.261
Sağol canım amin inşallahKuzeyguneyy canım bununla geçmiş olsun, inşallah sağ salim geçin evinize.
Ay valla inş bir an önce geçer kafamda bile agrı var sankiNormal tabi canım.
Benim 2 haftadır halimi bi görsen :)
Serumlarla ayakta duruyordum şimdi bi ilaç verdi doktorum yoksa hastaneye yatıracaktı zorla da olsa bişiler yiyorum.
Ama 7 24 şiddetli bulanıyor midem..
Allah yardımcın olsun cnm.bebeğin çok güçlüymüş doğumdan sonra geçecek inşallah bu korkularSağol canım Allah razı olsun aşırı kanamam oldu gece hatta gözlerim karardı bayıldım neredeyse tansiyonum çok düşmüştü hemen kontrol ettiler bebek iyi ama kanaman çok dediler yatırdılar serum taktılar sabah yine muayene etti kendi doktorum bebeğin iyi dedi kalp atışını duydum az kanamayla düşük yapan insanlar var sen bu kadar kanamaya rağmen bebeğin düşmedi iyi dedi sanırım biz 9 ayı böyle doldurucaz canım :)
Sağol canım aynen öyle yapıcam aklım diğer kuzumda da kalıyor sanırım bu akşamda burdayım oğlum beni sormuş uyanınca gece hastaneye geldik ben muayene olurken uyumuştu çoçuğum görüşememiştik
Benim ilk gebeliğimde 20. haftama kadar böyleydim valla ben :)Ay valla inş bir an önce geçer kafamda bile agrı var sanki
bittim bel ağrısından gece bile doğru düzgün uyuyamadım marketten bel destegi aldım isyerinde belki rahat ettirir diye
Aman çok sürmüş benımde oğlumda hiç olmadı yaOyy yavrum ya..
Bir de oğlun var he.
Aynen insanın aklı kalmaz mı ama geçici şeyler bunlar canım..
Can sağlığı olsun da böyle minik ayrılıklara alışmamız lazım..
Benim ilk gebeliğimde 20. haftama kadar böyleydim valla ben :)
Ben de bunda olmaz belki diyordum ama yine aynı daha beteriyim :)Aman çok sürmüş benımde oğlumda hiç olmadı ya
kuzucuk sana tutunmak için elinden geleni yapıyor sende sakin ol umudunu kesme annesi o sana sarılmak için heycanlanıyordur şimdiSağolun canım benim Allah hepinizden razı olsun dilerim bebeğim beni hiç bırakmaz ben onun için elimden gelen ne varsa yapmaya hazırım sanırım oda annesi abisi gibi mücadeleci biri olcak
Bu arada aynı günümüz inş en kısa sürede geçer ya cuma gıdıcem bakalım inş ıyıdırBen de bunda olmaz belki diyordum ama yine aynı daha beteriyim :)
Evet aynıyız..Bu arada aynı günümüz inş en kısa sürede geçer ya cuma gıdıcem bakalım inş ıyıdır
canım geçmiş olsun. Bununla biter inşallah. Bebeğin de çok güçlüymüş. Seni bırakmayacak inşallahGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
9.haftadayım canm. Inşallah ikili testte yukarı çıkar plesantan.canım seninki kaçıncı haftaki plesanta filan gözükmüş
Sule canm yeni gordum.nasilsin şimdi? Biriken kan ne kadar çoksa hepsini atmış. Allahım yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle. Bebeğin de gerçekten çok güçlü imis annesi masallah size. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah kanama güzel haberlerini bekliyoruzGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Nasıldı büyümüş mü hareket felan :)Evet aynıyız..
Ben daha dün gittim tee 20 gün sonra çağırdı bi daha çok var bana :)
Gece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Doktorum kalp atışını sadece görüyor hiç dinletmedi daha ya niye bilmiyorum ufak diye herhalde.Nasıldı büyümüş mü hareket felan :)
Canm senin ikiz mi hayırlı olsun kaçıncı hafta öğrendin iki kese olduğunu? Allahım sağ salim.kucaguna almayı nasip etsinDoktorum kalp atışını sadece görüyor hiç dinletmedi daha ya niye bilmiyorum ufak diye herhalde.
Bir de sürpriz olarak iki kese iki bebiş gördüm ya zaten aklım uçtu gitti :)
20 gün sonra biraz uzun görmek istiyorum dicem :)
Fasulye kadar bişiler :)
Kizlar ya boyle kusmalar yanmalar yaziyosunz ben korkuyorm.bende hic kusma yok basindan beri pek olmadi zaten bazen basim agriyo okadar. Halsizligim.var bide yoksa diger taraflardan hic sorunum.yok bu normal mi. Suan 10+1 im. Yani her bunye farkli sanirim.beni hic sarsmadi hamilelik. Bugunda baya yuzdum. Korkuyrm doktora gidip gorunsem mi bisey yok diye
Daha dün öğrendim canım teşekkür ederim..Canm senin ikiz mi hayırlı olsun kaçıncı hafta öğrendin iki kese olduğunu? Allahım sağ salim.kucaguna almayı nasip etsin
Banada dinletmedi tüp bebekmi senin benım kı tüp sanki bende ıkız hıssedıyorum tek kese gözükmüştü 5+4 de ama belırtıler fena sanki ikiside tuttu gibime gelıyor ikiz gebelık çok güzel ama bi okadarda zorDoktorum kalp atışını sadece görüyor hiç dinletmedi daha ya niye bilmiyorum ufak diye herhalde.
Bir de sürpriz olarak iki kese iki bebiş gördüm ya zaten aklım uçtu gitti :)
20 gün sonra biraz uzun görmek istiyorum dicem :)
Fasulye kadar bişiler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?