- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.281
Aynen canım amin inşallahAllah yardımcın olsun cnm.bebeğin çok güçlüymüş doğumdan sonra geçecek inşallah bu korkular
Ne güzel canm benim oğlumda hep ikiz kardes istiyorum diyordu bir kiz bir erkek. Ikizler çok tatlı oluyor ya canm kendine dikkat et uzan dinlen hep 5 sene sonra rahatsin ikisi birden büyücekDaha dün öğrendim canım teşekkür ederim..
Mide bulantılarından sık sık acile gittiğim için aslında çok sık bakılıyordu alttan da bakıldı hep tek görünüyordu.
Dün sırf kalp atışını karından rahat görelim diye çağırmıştı.
Onun için gitmiştim.
Bi kese daha çıktı ortaya.
İkisinin de pıtpıtları vardı şükür ama dinletmedi.
Biri 6+6 diğeri 7+1 idi.
Yok canım tüp değil normal.Banada dinletmedi tüp bebekmi senin benım kı tüp sanki bende ıkız hıssedıyorum tek kese gözükmüştü 5+4 de ama belırtıler fena sanki ikiside tuttu gibime gelıyor ikiz gebelık çok güzel ama bi okadarda zor
Bugün yanıma gelcek inşallah teyzesi :)Oyy yavrum ya..
Bir de oğlun var he.
Aynen insanın aklı kalmaz mı ama geçici şeyler bunlar canım..
Can sağlığı olsun da böyle minik ayrılıklara alışmamız lazım..
Benim ilk gebeliğimde 20. haftama kadar böyleydim valla ben :)
Valla korkuyorum ya yetemicem gibi geliyor hem oğlum var hem çalışıyorum hem gurbet felan.Ne güzel canm benim oğlumda hep ikiz kardes istiyorum diyordu bir kiz bir erkek. Ikizler çok tatlı oluyor ya canm kendine dikkat et uzan dinlen hep 5 sene sonra rahatsin ikisi birden büyücek
Sağol canım Allah razı olsun baya kan attım ama tabi içimde hala kanama alanım var canım böyle 9 ayı doldurcaz galibaSule canm yeni gordum.nasilsin şimdi? Biriken kan ne kadar çoksa hepsini atmış. Allahım yar ve yardımcın olsun dualarımız seninle. Bebeğin de gerçekten çok güçlü imis annesi masallah size. Allahım bir daha yaşatmasın inşallah kanama güzel haberlerini bekliyoruz
Ay kız gözlerim doldu inan ki.Bugün yanıma gelcek inşallah teyzesi :)
Çok teşekkür ederim canım sağol Allah hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah amincanım çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce atlatırsınız.. Rabbim sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin..
Ay sen öyle diyince benimde ağlayasım geldi Rabbim kimseyi evladından ayırmasın canım benimAy kız gözlerim doldu inan ki.
Allah sizi hiç ayırmasın..
Dualarımız seninle inşallah bebeğin iyidirKızlar bu gece hastanedeyim durumum hiç iyi değil dua edin nolur
Sağol canım Allah razı olsun o kadar kanamaya rağmen bebeğim iyi canım kalp atışını duydum çok iyiydi bırakıp gitmedi annesini meleğimDualarımız seninle inşallah bebeğin iyidir
Sağol canım herkes öyle diyor nasip artık sağlıklı olsundagünaydın uzun aradan sonra herkese slm ben telaşımı bitirdim şükür bugün de iyi denilen bi doktordan randevumu aldım öğlen 1 e ama yolu çok uzak 2 saat gideceğiz hayırlısıyla inş iyi haberlerle dönmek nasip olur. şule cim sanada çok geçmiş olsun kızın çok nazlı olacak kesin yine korkutmuş sizi,bi arkadaşın da eşi aşağıdaymış sanırım ismini bulamadım benim ilk oğlum plesanta previya denilenler doğdu yani eş aşağıdaydı normal doğum yapmam imkansız oldupu için sezeryanla 36 haftalık doğum yaptım ama bu durumu 7.ayda öğrenmiştik ikinci de de olabilir dediler ve 4 ay gerçekten aşağıdaydı eşi ama 4 ay dan sonra çıktı yukarı yani demem o ki hiç korkma şuanda erken yukarı çıkabilir büyük ihtimal çıkmazsa da canını sıkma ben iki oğluşumuda sağlıkla kucağıma aldım şükür sende alırsın inş
Amin aminnnnnnnnAy sen öyle diyince benimde ağlayasım geldi Rabbim kimseyi evladından ayırmasın canım benim
Yaaa ağlatacaksın benikuzucuk sana tutunmak için elinden geleni yapıyor sende sakin ol umudunu kesme annesi o sana sarılmak için heycanlanıyordur şimdi
Bende aynı durumdayım of çok kötüKızlar ya benım bu bulantım hiç geçmiyor sabah öğle akşam hep böyle kuru bir bulantı bi kere kustum sadece kusamıyorumda baş dönmeside var normalmi bunlar acaba ya
güçlü miniğin güçlü annesiYaaa ağlatacaksın beni
Sağol canım Allah razı olsun aşırı kanamam oldu gece hatta gözlerim karardı bayıldım neredeyse tansiyonum çok düşmüştü hemen kontrol ettiler bebek iyi ama kanaman çok dediler yatırdılar serum taktılar sabah yine muayene etti kendi doktorum bebeğin iyi dedi kalp atışını duydum az kanamayla düşük yapan insanlar var sen bu kadar kanamaya rağmen bebeğin düşmedi iyi dedi sanırım biz 9 ayı böyle doldurucaz canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?