2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne güzel canm benim oğlumda hep ikiz kardes istiyorum diyordu bir kiz bir erkek. Ikizler çok tatlı oluyor ya canm kendine dikkat et uzan dinlen hep 5 sene sonra rahatsin ikisi birden büyücek

Yok canım tüp değil normal.
O zaman senin de olabilir evet..
Belirtiler dha şiddetli yaşanıyormuş zaten çoğul gebelikte..

Ne güzel canm benim oğlumda hep ikiz kardes istiyorum diyordu bir kiz bir erkek. Ikizler çok tatlı oluyor ya canm kendine dikkat et uzan dinlen hep 5 sene sonra rahatsin ikisi birden büyücek
Valla korkuyorum ya yetemicem gibi geliyor hem oğlum var hem çalışıyorum hem gurbet felan.
Allah bi kolaylığını verir illa ki tabi.
Evet doktorum da öyle dedi.
Riskli gebelik sonuçta bolbol dinlenerek geçecek dedi.

Sağol canım Allah razı olsun baya kan attım ama tabi içimde hala kanama alanım var canım böyle 9 ayı doldurcaz galiba

günaydın uzun aradan sonra herkese slm ben telaşımı bitirdim şükür bugün de iyi denilen bi doktordan randevumu aldım öğlen 1 e ama yolu çok uzak 2 saat gideceğiz hayırlısıyla inş iyi haberlerle dönmek nasip olur. şule cim sanada çok geçmiş olsun kızın çok nazlı olacak kesin yine korkutmuş sizi,bi arkadaşın da eşi aşağıdaymış sanırım ismini bulamadım benim ilk oğlum plesanta previya denilenler doğdu yani eş aşağıdaydı normal doğum yapmam imkansız oldupu için sezeryanla 36 haftalık doğum yaptım ama bu durumu 7.ayda öğrenmiştik ikinci de de olabilir dediler ve 4 ay gerçekten aşağıdaydı eşi ama 4 ay dan sonra çıktı yukarı yani demem o ki hiç korkma şuanda erken yukarı çıkabilir büyük ihtimal çıkmazsa da canını sıkma ben iki oğluşumuda sağlıkla kucağıma aldım şükür sende alırsın inş

Sağol canım herkes öyle diyor nasip artık sağlıklı olsunda

kızlar hamilelikte sivilcelenmeye ne iyi gelir. temızleme jelleri vs. kullanmayın dıyolar. Bendekiler isilik gibi aslında. özellikle göğsümün üstü kısmı boynuma dogru cok var.

Çok geçmiş olsun canım.inşaAllah sağsalim bitireceksin 9 ayı.maşaAllah bebişine bak ne kadar cesur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…