2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
canım benim çok geçmiş olsun. bebeğinle çok güçlü bağınız var bence. ben kesinlikle bu zor günlerin geçeceğine inanıyorum. içini ferah tut bol bol dua et. biz de dua ediyoruz size

Canim ya insallah bisey olmaz bebeğini sana bagislasin Rabbim saglicakla dönün evinize

ca

canım aynı şeyi düşünüyoruz,bizde istanbul dan antalya ya arabayla gidelim dedik arabayla ama 12.haftadan sonra ikili testler bitince,yol güzergahında 1 gün bi yerde kalırsak zor olmicani dusunuyorum
Aynen cnm biz bayramdan sonra gidicez 15 haftayi gecmis olucam ozman zaten bakalim.hic boyle gitmemistik. Arkaya atak yaparim ben arada yatarim rahat olur bide canakklae uzerinden gitmeyi dusunuyorz otaraftan daha cok durulabilcek yerler var

Cok iyi cnm evhamlaniyoruz iste yoksa yiyecek ekmegi varsa her sekilde gelicek bebislerimiz ins

Valla korkuyorum ya yetemicem gibi geliyor hem oğlum var hem çalışıyorum hem gurbet felan.
Allah bi kolaylığını verir illa ki tabi.
Evet doktorum da öyle dedi.
Riskli gebelik sonuçta bolbol dinlenerek geçecek dedi.
Oğlun kaç yaşında canm? Valla canm her şey sabir aslında en büyük ibadet sabirmis benimde tek kese olmasina rağmen çok riskli bir gebeligim var. Ama oğlum kardeş çok istiyor diye göze aldım her şeyi. Bende gurbetteyim calisiyorum izine cikmayi ya da bakıcı düşünüyorum o günler bir gelsin de insallah. Senin de ikizler büyüdü mu 3 çocuğun olucak bir anda Allah o gücü veriyor canm insallah büyütür rahatlarsın.

Benim canm eşi aşağıda olan çok teşekkür ederim okudum morel.oldu. benim oğlumda da aşağıda idi plesanta ama.hic kanamam olmadı sezeryan oldum ama sezeryan dikiş yerinde yanlış iyileşmeden bir boşluk oluşmuş plesanta hem aşağıda hem de oraya yerleşme ihtimali var dedi.doktor dua et yukarı çıksın ve oraya yerleşmesin dedi. Yoksa dogumda oraya yapışırsa rahim alınır dedi. Inşallah böyle bir durum yaşamam canm Bakalım yukarı çıkması için ne yapmam gerek acaba bilgin var mı

Oğlum şu an 3,5 yaşında canım.
Kreşe gidiyor.
Eğer Allah imkan verirse bir sene bile olsa ücretsiz izin düşünüyorum en azından kendilerini toparladıktan sonra kreşe veririm diye.
Her şey nasip bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Sabredip beklicez.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Günaydın Kızlar benim hastama göre karnım çok çabuk çıktı baya 3-5 aylk gibiym sizde de byle bşi varmı ?

bende öyleyim canım. Tartıya cıktıgımda cok en fazla 2 kılo almısım gibi görünüyor.. ama karnım şiş bildiğin. bazen çatlıcak gibi oluyo. normalde su içmem pek şimdi zorluyorum içmeye çalısıyorum belkı ondan belkide ödem bilemiyorum ama cok rahatsız edıyo

ne güzel işte benim ilk hamileliğimde öyleydi. bu öyle değil. bnece keyfini çıkar

güçlü miniğin güçlü annesi

Çok geçmiş olsun canım.inşaAllah sağsalim bitireceksin 9 ayı.maşaAllah bebişine bak ne kadar cesur.

canım benim çok geçmiş olsun. bebeğinle çok güçlü bağınız var bence. ben kesinlikle bu zor günlerin geçeceğine inanıyorum. içini ferah tut bol bol dua et. biz de dua ediyoruz size

Canim ya insallah bisey olmaz bebeğini sana bagislasin Rabbim saglicakla dönün evinize
Allah hepinizden razı olsun rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah dilerim şu sıkıntılı günlerimizden tez zamanda kurtuluruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bebeğin kız olcak diyen canlar sizler öyle dedikçe içim kıpır kıpır oluyor vallahi sağlıkla gelsin bebişler inşallah cinsiyet sonraya kalıyor artık :))

canm o en kötü ihtimali söylemiş evet o riski bana da söylemişti ve hiç kalkma yat doğuma kadar demişti ilişki de yasaklanmıştı, ikinci de hiç bişey yapmadım sadece kendimi zorlamadım kendiliğinden bebekle birlikte çıkmıştı aklına hiç kötü bişey getirme duanı et rahat ol canm

Aynen cnm biz bayramdan sonra gidicez 15 haftayi gecmis olucam ozman zaten bakalim.hic boyle gitmemistik. Arkaya atak yaparim ben arada yatarim rahat olur bide canakklae uzerinden gitmeyi dusunuyorz otaraftan daha cok durulabilcek yerler var
biz bayramdan önce gitcez,zaten okadar ihtiyacım war ki tatile,çok yoğun bulantilarim oldu ,mide yapmaları,hic cikamadim disari,yavaş yavaş azalıyo,ozamanada da hiç kalmaz inş,yuzerim bol bol

Slm kizlar Nasılsıniz. Crinone jeli kacinci haftada bırakınız? Ptesi dr um Estrofemi ve crinone jeli bırakmamı söyledi kullanmıyorum 2 gündür. Ama bugün genital bölgemde bi yanma var endişelendiriyor açıkçası acaba jelim içeride birikiminden kaynaklı olabilir mi ? Böyle bi yaşayan oldu mu aranızda

çok şükür ben bebişimi gördüm 3 hafta geç döllenme olmuş 9 haftalık mış kalbi 170 atıyor bacakları havaya kaldırmış oynatıyordu tomgrafiye girmiştim.dedim hiç korkma herşeyi çok güzel bi sıkıntı yok dedi

gözün aydın canım, yorgunluğu atabildin mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…