- 3 Mayıs 2018
- 299
- 200
- 23
- 36
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.301
canım benim çok geçmiş olsun. bebeğinle çok güçlü bağınız var bence. ben kesinlikle bu zor günlerin geçeceğine inanıyorum. içini ferah tut bol bol dua et. biz de dua ediyoruz sizeGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Canim ya insallah bisey olmaz bebeğini sana bagislasin Rabbim saglicakla dönün evinizeGece bi anda kanamam gelmeye başladı su gibi aktı durduramadım sonra hemen hazırlandık taksiyi beklerken fenalaştım tansiyonum düştü başım dönmeye ve midem bulanmaya başladı annem o halimi görünce kadın yazık ağladı dedi resmen gözün döndü ölüyodun sandım dedi eşim kucakladı taksiye zorla bindik resmen ölü gibiydim sonra hastaneye gelince kanamam tekrar kahve rengi oldu doktor muayene etti bebek iyi ama kan çok fazla dedi bu gece müşade altına aldılar serum taktılar sabah doktor tekrar muayene etcek bakalım bu işin sonunda ne olcak yalnız o kadar kanamama rağmen bebeğim hala duruyor belki de yoruldu artık ondan bu kadar kanamam sancım var ben bi an evde düşürdüm sandım inşallah şu durumu bir an önce atlatırız tek dileğim bu
Aynen cnm biz bayramdan sonra gidicez 15 haftayi gecmis olucam ozman zaten bakalim.hic boyle gitmemistik. Arkaya atak yaparim ben arada yatarim rahat olurca
canım aynı şeyi düşünüyoruz,bizde istanbul dan antalya ya arabayla gidelim dedik arabayla ama 12.haftadan sonra ikili testler bitince,yol güzergahında 1 gün bi yerde kalırsak zor olmicani dusunuyorum
Cok iyi cnm evhamlaniyoruz iste yoksa yiyecek ekmegi varsa her sekilde gelicek bebislerimiz insMerak etme canim ben doktora abonelik yapmis biri olarak ( haftada 2 kere gidiorum) bir sorun yoktur senin gibi hamilelik belirtileri yok kusma yok migde bulantisi ( dere otunun kokusunu sadece tiksindim) ve bundun 2 hafta once kanamam oldugunda esik doktora demisti agustosta tatile gidicez zararliysa iptal edelim diye doktor tatil iyi gelir demisti yani merak etme allahın ızniyle birşey olmaz
Aynni benimde oyle canim... bende anlamadim simdi boylryse 5 aylik olunca nasil duracakGünaydın Kızlar benim hastama göre karnım çok çabuk çıktı baya 3-5 aylk gibiym sizde de byle bşi varmı ?
Heheheh secilmeslerdeniz sanirm. Bakalim ins boyle devam eder cnmbenimde çok şükür miğde bulantım kusmam falan olmadı.. bende korkuyodum anormal mi diye ama endişelenme biz galiba biraz şanslı gebişlerdeniz
Oğlun kaç yaşında canm? Valla canm her şey sabir aslında en büyük ibadet sabirmis benimde tek kese olmasina rağmen çok riskli bir gebeligim var. Ama oğlum kardeş çok istiyor diye göze aldım her şeyi. Bende gurbetteyim calisiyorum izine cikmayi ya da bakıcı düşünüyorum o günler bir gelsin de insallah. Senin de ikizler büyüdü mu 3 çocuğun olucak bir anda Allah o gücü veriyor canm insallah büyütür rahatlarsın.Valla korkuyorum ya yetemicem gibi geliyor hem oğlum var hem çalışıyorum hem gurbet felan.
Allah bi kolaylığını verir illa ki tabi.
Evet doktorum da öyle dedi.
Riskli gebelik sonuçta bolbol dinlenerek geçecek dedi.
Benımde oyle birde çok kasılıyo sankiGünaydın Kızlar benim hastama göre karnım çok çabuk çıktı baya 3-5 aylk gibiym sizde de byle bşi varmı ?
Benim canm eşi aşağıda olan çok teşekkür ederim okudum morel.oldu. benim oğlumda da aşağıda idi plesanta ama.hic kanamam olmadı sezeryan oldum ama sezeryan dikiş yerinde yanlış iyileşmeden bir boşluk oluşmuş plesanta hem aşağıda hem de oraya yerleşme ihtimali var dedi.doktor dua et yukarı çıksın ve oraya yerleşmesin dedi. Yoksa dogumda oraya yapışırsa rahim alınır dedi. Inşallah böyle bir durum yaşamam canm Bakalım yukarı çıkması için ne yapmam gerek acaba bilgin var mıgünaydın uzun aradan sonra herkese slm ben telaşımı bitirdim şükür bugün de iyi denilen bi doktordan randevumu aldım öğlen 1 e ama yolu çok uzak 2 saat gideceğiz hayırlısıyla inş iyi haberlerle dönmek nasip olur. şule cim sanada çok geçmiş olsun kızın çok nazlı olacak kesin yine korkutmuş sizi,bi arkadaşın da eşi aşağıdaymış sanırım ismini bulamadım benim ilk oğlum plesanta previya denilenler doğdu yani eş aşağıdaydı normal doğum yapmam imkansız oldupu için sezeryanla 36 haftalık doğum yaptım ama bu durumu 7.ayda öğrenmiştik ikinci de de olabilir dediler ve 4 ay gerçekten aşağıdaydı eşi ama 4 ay dan sonra çıktı yukarı yani demem o ki hiç korkma şuanda erken yukarı çıkabilir büyük ihtimal çıkmazsa da canını sıkma ben iki oğluşumuda sağlıkla kucağıma aldım şükür sende alırsın inş
Oğlum şu an 3,5 yaşında canım.Oğlun kaç yaşında canm? Valla canm her şey sabir aslında en büyük ibadet sabirmis benimde tek kese olmasina rağmen çok riskli bir gebeligim var. Ama oğlum kardeş çok istiyor diye göze aldım her şeyi. Bende gurbetteyim calisiyorum izine cikmayi ya da bakıcı düşünüyorum o günler bir gelsin de insallah. Senin de ikizler büyüdü mu 3 çocuğun olucak bir anda Allah o gücü veriyor canm insallah büyütür rahatlarsın.
Günaydın Kızlar benim hastama göre karnım çok çabuk çıktı baya 3-5 aylk gibiym sizde de byle bşi varmı ?
ne güzel işte benim ilk hamileliğimde öyleydi. bu öyle değil. bnece keyfini çıkarKizlar ya boyle kusmalar yanmalar yaziyosunz ben korkuyorm.bende hic kusma yok basindan beri pek olmadi zaten bazen basim agriyo okadar. Halsizligim.var bide yoksa diger taraflardan hic sorunum.yok bu normal mi. Suan 10+1 im. Yani her bunye farkli sanirim.beni hic sarsmadi hamilelik. Bugunda baya yuzdum. Korkuyrm doktora gidip gorunsem mi bisey yok diye
güçlü miniğin güçlü annesi
Çok geçmiş olsun canım.inşaAllah sağsalim bitireceksin 9 ayı.maşaAllah bebişine bak ne kadar cesur.
canım benim çok geçmiş olsun. bebeğinle çok güçlü bağınız var bence. ben kesinlikle bu zor günlerin geçeceğine inanıyorum. içini ferah tut bol bol dua et. biz de dua ediyoruz size
Allah hepinizden razı olsun rabbim herkese sağlıklı doğumlar nasip eder inşallah dilerim şu sıkıntılı günlerimizden tez zamanda kurtuluruz Allah hepimizin yardımcısı olsun.. bebeğin kız olcak diyen canlar sizler öyle dedikçe içim kıpır kıpır oluyor vallahi sağlıkla gelsin bebişler inşallah cinsiyet sonraya kalıyor artık :))Canim ya insallah bisey olmaz bebeğini sana bagislasin Rabbim saglicakla dönün evinize
canm o en kötü ihtimali söylemiş evet o riski bana da söylemişti ve hiç kalkma yat doğuma kadar demişti ilişki de yasaklanmıştı, ikinci de hiç bişey yapmadım sadece kendimi zorlamadım kendiliğinden bebekle birlikte çıkmıştı aklına hiç kötü bişey getirme duanı et rahat ol canmBenim canm eşi aşağıda olan çok teşekkür ederim okudum morel.oldu. benim oğlumda da aşağıda idi plesanta ama.hic kanamam olmadı sezeryan oldum ama sezeryan dikiş yerinde yanlış iyileşmeden bir boşluk oluşmuş plesanta hem aşağıda hem de oraya yerleşme ihtimali var dedi.doktor dua et yukarı çıksın ve oraya yerleşmesin dedi. Yoksa dogumda oraya yapışırsa rahim alınır dedi. Inşallah böyle bir durum yaşamam canm Bakalım yukarı çıkması için ne yapmam gerek acaba bilgin var mı
biz bayramdan önce gitcez,zaten okadar ihtiyacım war ki tatile,çok yoğun bulantilarim oldu ,mide yapmaları,hic cikamadim disari,yavaş yavaş azalıyo,ozamanada da hiç kalmaz inş,yuzerim bol bolAynen cnm biz bayramdan sonra gidicez 15 haftayi gecmis olucam ozman zaten bakalim.hic boyle gitmemistik. Arkaya atak yaparim ben arada yatarim rahat olurbide canakklae uzerinden gitmeyi dusunuyorz otaraftan daha cok durulabilcek yerler var
çok şükür ben bebişimi gördüm 3 hafta geç döllenme olmuş 9 haftalık mış kalbi 170 atıyor bacakları havaya kaldırmış oynatıyordu tomgrafiye girmiştim.dedim hiç korkma herşeyi çok güzel bi sıkıntı yok dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?