- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.321
sağol canm çok rahat atlattım oynaya zıplaya kimse hamile olduğuma inanmıyordu akşamada bi temiz uyudum Allah yardım etti şükürgözün aydın canım, yorgunluğu atabildin mi?
sağol canm çok rahat atlattım oynaya zıplaya kimse hamile olduğuma inanmıyordu akşamada bi temiz uyudum Allah yardım etti şükürgözün aydın canım, yorgunluğu atabildin mi?
Benim de öyle hele akşamları 5 aylık gibi oluo 3. Diye miki diyodum ben deGünaydın Kızlar benim hastama göre karnım çok çabuk çıktı baya 3-5 aylk gibiym sizde de byle bşi varmı ?
Evet cnm biliyorum ama dr kafein alma ne dedi tabi zorunlu deil zararli diyor ama icen iciyor tabi illa bisey olcak diye birsey yok ben bukadr ugrastan sonra titiz davraniyorum sadececanım burda kahve bulantı kusma durumunda yasaklar listesinde
sen neden içmiyorsun diye değil kuzum ben içerek yanlış mı yapıyorum acaba diye bi an düşündüm o yüzden sordum :) yoksa titiz davranman konusunda senin destekçinimEvet cnm biliyorum ama dr kafein alma ne dedi tabi zorunlu deil zararli diyor ama icen iciyor tabi illa bisey olcak diye birsey yok ben bukadr ugrastan sonra titiz davraniyorum sadece
Gözünuz aydın insallah sağ sağlık kucağınıza alır o miss kokusunu cekersjnizBugun kontrolum vardi cok sukur 7+5 olmusuz ve bebisimiz haraket ediyormus hala şoktayim 3 yildir bekledigim mucizem annen kurban olsun sana :))))))
Ohhhh cok sukur ne kadr mutlu olmussundur tahmin edebiliyorum ne mutlu size Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimin mucizesiçok şükür ben bebişimi gördüm 3 hafta geç döllenme olmuş 9 haftalık mış kalbi 170 atıyor bacakları havaya kaldırmış oynatıyordu tomgrafiye girmiştim.dedim hiç korkma herşeyi çok güzel bi sıkıntı yok dedi
ayy evet okadar mutlu oldum ki içimde hep bi korku vardı çok şükür bi şükür namazı kılacağım diyorum eşime :)hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklıyalım inş canm sağolOhhhh cok sukur ne kadr mutlu olmussundur tahmin edebiliyorum ne mutlu size Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimin mucizesi
Aynen canm bende öyle düşünüyorumOğlum şu an 3,5 yaşında canım.
Kreşe gidiyor.
Eğer Allah imkan verirse bir sene bile olsa ücretsiz izin düşünüyorum en azından kendilerini toparladıktan sonra kreşe veririm diye.
Her şey nasip bakalım Mevlam neyler neylerse güzel eyler.
Sabredip beklicez.
Allah sağlıkla kucağına almanı nasip etsin inşallah.
Sağol canm morel oldun banacanm o en kötü ihtimali söylemiş evet o riski bana da söylemişti ve hiç kalkma yat doğuma kadar demişti ilişki de yasaklanmıştı, ikinci de hiç bişey yapmadım sadece kendimi zorlamadım kendiliğinden bebekle birlikte çıkmıştı aklına hiç kötü bişey getirme duanı et rahat ol canm
Bennnnama ben hamileliğimden önce ekmek yemezdm göbeğim hiç yoktu suan deli gibi ekmek yiyiyorumm ona bağladımGünaydın Kızlar benim hastama göre karnım çok çabuk çıktı baya 3-5 aylk gibiym sizde de byle bşi varmı ?
Maşalh kaç haftalık oldnzzbende sabah zeynep kamil hastanesine gidip geldim. bebişko 18.6 mm olmuş. ikili test için giriş yapıldı. ama randevu almam gerek. 182 ile cebelleşip duracağım bi süre
benim de ilk gebeliğim ama yıne de insanlar erkek olsn diyorlar ve diyenlerin copu da kızlarını daha cok seven erkek ten hiç hayır görmeyenler ama yıne de erkek takımıtısı var ben diyenlere duyrm Rabbim hayırlısını sağlıklısını versn evladın kızı erkeği olmaz diyebenim totomda cok büyüdü kendimde cok kilo aldım zaten göbegimde 4-5 hatta 5-6 aylık gibi çıktı cok enteresan bir hamileleik geçiriyorum bir kızım var şu ay hadi bu seferde erkek olur inş. diyen kişiler yuzunden piskolojim bozuldu kız galiba cok şişmişsin diyenlere gıcık olmaya başladımdinlemek bile istemiyorum elbetteki saglıkla sıhatle gelsin ama insana bilinç altı yaptırıyorlar sanki doktor kız derse die bi korku girio içme istemsiz buna da ayrıca sinir oluyorum
İn
benim de ilk gebeliğim ama yıne de insanlar erkek olsn diyorlar ve diyenlerin copu da kızlarını daha cok seven erkek ten hiç hayır görmeyenler ama yıne de erkek takımıtısı var ben diyenlere duyrm Rabbim hayırlısını sağlıklısını versn evladın kızı erkeği olmaz diye
Çok şişince göbek olunca kiz mi oluyor canm? Ben hiç kilo da almadım göbekte yok o zaman benim.gene erkek. Ben zaten erkek hissediyorum benim etrafımda kiz olsun diyorlar ben direkt oglum erkek istiyor sağlıklı olsun farketmez bizim için diyorum kalıyorlar millet için mi yapıyoruz dimi ama tabi farklı.olsun bizde isteriz ama Allah'ın takdiri psikolojik baskıya ne gerek varya tabiki Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin evlat bu ayrımı olmaz zaten ama insana resmen piskolojik baskı yapıyorlar gıcık oluyorum
Kil tabi Rabbime skurler olsn Allah kabul etsin cnm amin. İnsallahayy evet okadar mutlu oldum ki içimde hep bi korku vardı çok şükür bi şükür namazı kılacağım diyorum eşime :)hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklıyalım inş canm sağol
Yani icilmese daha iyi cnku zararli sonucta ama illa bir zarari olcak diye birseyde yok veya 100 kisiye birsey olmaz 101 inciye olur bu bnm dusuncem yani Rabbim tabi ol derse olacak ama bizde dikkt etmeliyiz elimzden geldigince Allahin izniyle birsey olmaz insallah yavrularimiz ona emanetsen neden içmiyorsun diye değil kuzum ben içerek yanlış mı yapıyorum acaba diye bi an düşündüm o yüzden sordum :) yoksa titiz davranman konusunda senin destekçinim
Aminnnnn ogunleri sabirsizlikla bekliorm hepimize nasip olur insallah cok saolGözünuz aydın insallah sağ sağlık kucağınıza alır o miss kokusunu cekersjniz
Çok şişince göbek olunca kiz mi oluyor canm? Ben hiç kilo da almadım göbekte yok o zaman benim.gene erkek. Ben zaten erkek hissediyorum benim etrafımda kiz olsun diyorlar ben direkt oglum erkek istiyor sağlıklı olsun farketmez bizim için diyorum kalıyorlar millet için mi yapıyoruz dimi ama tabi farklı.olsun bizde isteriz ama Allah'ın takdiri psikolojik baskıya ne gerek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?