2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Evet cnm biliyorum ama dr kafein alma ne dedi tabi zorunlu deil zararli diyor ama icen iciyor tabi illa bisey olcak diye birsey yok ben bukadr ugrastan sonra titiz davraniyorum sadece
sen neden içmiyorsun diye değil kuzum ben içerek yanlış mı yapıyorum acaba diye bi an düşündüm o yüzden sordum :) yoksa titiz davranman konusunda senin destekçinim

Ohhhh cok sukur ne kadr mutlu olmussundur tahmin edebiliyorum ne mutlu size Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimin mucizesi

Ohhhh cok sukur ne kadr mutlu olmussundur tahmin edebiliyorum ne mutlu size Rabbim insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin Rabbimin mucizesi
ayy evet okadar mutlu oldum ki içimde hep bi korku vardı çok şükür bi şükür namazı kılacağım diyorum eşime :)hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklıyalım inş canm sağol

Aynen canm bende öyle düşünüyorum
Sağol canm morel oldun bana

benim totomda cok büyüdü kendimde cok kilo aldım zaten göbegimde 4-5 hatta 5-6 aylık gibi çıktı cok enteresan bir hamileleik geçiriyorum bir kızım var şu ay hadi bu seferde erkek olur inş. diyen kişiler yuzunden piskolojim bozuldu kız galiba cok şişmişsin diyenlere gıcık olmaya başladım dinlemek bile istemiyorum elbetteki saglıkla sıhatle gelsin ama insana bilinç altı yaptırıyorlar sanki doktor kız derse die bi korku girio içme istemsiz buna da ayrıca sinir oluyorum

İn
benim de ilk gebeliğim ama yıne de insanlar erkek olsn diyorlar ve diyenlerin copu da kızlarını daha cok seven erkek ten hiç hayır görmeyenler ama yıne de erkek takımıtısı var ben diyenlere duyrm Rabbim hayırlısını sağlıklısını versn evladın kızı erkeği olmaz diye

ya tabiki Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin evlat bu ayrımı olmaz zaten ama insana resmen piskolojik baskı yapıyorlar gıcık oluyorum

ya tabiki Rabbim saglıklı evlatlar nasip etsin evlat bu ayrımı olmaz zaten ama insana resmen piskolojik baskı yapıyorlar gıcık oluyorum
Çok şişince göbek olunca kiz mi oluyor canm? Ben hiç kilo da almadım göbekte yok o zaman benim.gene erkek. Ben zaten erkek hissediyorum benim etrafımda kiz olsun diyorlar ben direkt oglum erkek istiyor sağlıklı olsun farketmez bizim için diyorum kalıyorlar millet için mi yapıyoruz dimi ama tabi farklı.olsun bizde isteriz ama Allah'ın takdiri psikolojik baskıya ne gerek var

ayy evet okadar mutlu oldum ki içimde hep bi korku vardı çok şükür bi şükür namazı kılacağım diyorum eşime :)hepimiz sağlıkla evlatlarımızı kucaklıyalım inş canm sağol
Kil tabi Rabbime skurler olsn Allah kabul etsin cnm amin. İnsallah

sen neden içmiyorsun diye değil kuzum ben içerek yanlış mı yapıyorum acaba diye bi an düşündüm o yüzden sordum :) yoksa titiz davranman konusunda senin destekçinim
Yani icilmese daha iyi cnku zararli sonucta ama illa bir zarari olcak diye birseyde yok veya 100 kisiye birsey olmaz 101 inciye olur bu bnm dusuncem yani Rabbim tabi ol derse olacak ama bizde dikkt etmeliyiz elimzden geldigince Allahin izniyle birsey olmaz insallah yavrularimiz ona emanet

Ay sorma cnm ya vallahi bıktım cinsiyet muhabbetinden .. Göbek sivri olursa sadece göbek çıkar kalca basen vs genişlemezse Erkek derler heryerden kilo alınıyorsa kız derler genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…