2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
yaaa çoook sevindim bak sizde görmüşsünüz hareket ederken cinsiyet için erken değil mi daha canım

Doktor öyle verdi canım belki alttan kanamam olduğu için atar diye olabilir şuan 3.serumu taktılar canım
Kanaman devam ediyor mu canm ne zaman eve gidecen? Bunu atlatırsan rahatlıcan hastane ortamı da geriyor insanı.. çoğu bitti azı kaldı insallah geçicek bu gunlerde

Hadi gözün aydın savaşmaya devam inan bu günler geçecek

Benim 12+0 doktor henüz erken diyor cinsiyeti için ama duruşu felan erkek gibi. Bende kıyafet almak için sabırsızlanıyorum. Gerçi renk konusunda illa mavi, pembe olacak takıntım yok renklerin cinsiyeti yok bence. Şimdiden almaya başlamak istiyorum sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz İnşaAllah

Bikerecik olan hakkimi kullandim dr kontrolune gitmeden :)))) dayanabildigim kadar dayanacagim sigara aklima gelmiyo kahve geliyo :))))
ben arada yarım fincan içiyorum canım . aile hekimim öyle önermişti kendi de iki doğum yapmış kahve bağımlısı olduğu için her gün yarım fincan içmiş .

Bugün babasız bebek nasıl büyütülür diye otobüste düşünürken müsait olmayan bir yerde bulantım yüzünden inmek zorunda kaldım. Normalde eşim ya da annesi olurdu hep yanımda. Ve neredeyse 1 saat olacak sanırım cesaret edip tekrar otobüse binemiyorum. Şimdiden zorluğu hissetmeye başlıyor insan. 2li test istemedim ama ense kalınlığı, kafasının büyüklüğü iyi görünüyor şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…