2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım üzülme geçec k bugünler belki eşinin aklı başına gelir....

Amin inşallah

ben arada yarım fincan içiyorum canım . aile hekimim öyle önermişti kendi de iki doğum yapmış kahve bağımlısı olduğu için her gün yarım fincan içmiş .
Olabilir cnm sigara bagimlilarida sigara iciyor ama hicbiri yararli degil tabi hic zarrida olmyabiliyor herkes kendine gore dogru olani ypiyor tabi veya tercihlerini

Gözünaydın canm benim igg ve igm de negatif cıktı doktor dikkat et kapma hastalığı dedi inşallah kapmam ilk defa duydum bu hastaligi da
aman diyim dikkat. ben kedilerle köpeklerle büyüdüm ama daha bu senenin başlarında geçirmişim belli ki hastalığı. çok iyi yıka yeşillikleri bol sirkeli su da beklet. benim içim artık rahat kedimi mideme indirsem yine bir şey olmaz heheheh

O kadar çiğ köfte ve yıkanmamış yeşillik yemiştim halbuki nasıl geçirmemişim hayret. Neyse bundan sonra geçirmem inşallah peki insandan insana geçiyor mu

O kadar çiğ köfte ve yıkanmamış yeşillik yemiştim halbuki nasıl geçirmemişim hayret. Neyse bundan sonra geçirmem inşallah peki insandan insana geçiyor mu
yok ya çünkü dışkı yoluyla bulaşıyor. şehir yaşamında enfekte kedilerin dışkıları pazarda orada burada maalesef sebzelere falan bulaşıyor. o yüzden bize geçiyor. insanlar wc kullandıkları için sıkıntı yok. geçirmezsin merak etme ama her ay kan ver bunun için derim. hamilelikte nedense sakınan göze çöp batar misali başa gelmeyen kalmıyor. için rahat olur en azından.

Anladım canm çok sağol bilgin için.

Bende seni merak etmiştim, hiç ses yok mu baba olacak şahıstan?

Hala diyorum sen dik dur, bak kapında yalvaracak. Ama çocuk doğduktan sonra falan değil, çok daha erken, erkekler ayrılığı biraz daha geç idrak ediyorlar maalesef.

Kanaman devam ediyor mu canm ne zaman eve gidecen? Bunu atlatırsan rahatlıcan hastane ortamı da geriyor insanı.. çoğu bitti azı kaldı insallah geçicek bu gunlerde
Şuan kanamam yok canım sadece kahve rengi akıntım var doktor sabah tekrar muayene edecek durumuma göre evde gönderir belki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…