2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
hamilelik öncesi batırmıştım toxoplasma bağışıklık yoktu hamile olduğunu öğrenince hemen baktirdim birşey yoktu doktor israrla baktirma diyor ama bilemedim simdi bi daha kan versem mi acaba

Hiç arayıp sormadı bile. Ctesi aile büyükleri ile görüşme olacak gibi ama tam bilmiyorum Ablası mesaj attı kocan sana ısrar etse yinede gelmeyecek misin eve dedi Gelmeyeceğim artık bir oturamam dedim .

Hiç arayıp sormadı bile. Ctesi aile büyükleri ile görüşme olacak gibi ama tam bilmiyorum Ablası mesaj attı kocan sana ısrar etse yinede gelmeyecek misin eve dedi Gelmeyeceğim artık bir oturamam dedim .
ablası mi var anası onunla niye kalmıyormuş kocası mi kabul etmemiş ablanin aile büyükleri otursun görüşsün de önemli olan senin kocanın tavrı yoksa herşey lafta kalır

akşamları şahlanan bulantılarım beni çok yoruyor gün boyu tahammül edilebilir bulantı iken öğleden sonra 4 gibi başlayıp yatana kadar coştukça coşuyor napicagimi şaşırdım

Benim 24 saat devam hiç durmuyo bulantılar kuru kuru kusmada Yok
Allah yardımcınız olsun canlar bende ilk defa dün gece hastanede kustum onda da Sudan başka bişe gelmedi mahvoldum kuscam diye

Senin durumun nasıl canım kendi derdimden seni unuttum
Iyiyim canm ben çok şükür yatmaya devam plesanta yukarı çıksın diye dua ediyorum iste birde o alana yerleşmesin diye. Kanama alanım azalmış ama bitmemiş ama kahverengi de bir şey gelmiyor. Fitil yapıyorum gece. 3 hafta sonra ikili test için gidecem 3 hafta nasıl dayancam bilmiyorum.arada başka doktora giderim kalp atışı için doktor git sen çok paniksin dedi birde stresi çok önemsedi stres pıhtıya sebep olur düşüklerin en büyük sebebi dedi valla sasirdim. Kafanı dağıt dedi. Sende öyle yap canm seni stres yapan insanlardan uzak dur. Komik videolar izle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…