2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Uyarmamaya calisiyroum bende çıkmasın diye çünkü çıkıyor devamlı ondan ilişki yasak zaten. Ben gebeyken dostinex içen duydum prolaktin için. Ama benim doktorum önemsemedi
Ilk gittiğim doktor dostinex vermişti. O ay korunduk. Bebek özürlü olabilir çok etkili bir ilaç dedi. Sonraki ay da hamile kaldım

Aynen bende ona şaşırdım canım bide sezaryen nasıl söylemediler hayret bişey neyse allahım sağlık versin sağkıcakla kucağımıza alalım bebişlerimizi :)

Ilk gittiğim doktor dostinex vermişti. O ay korunduk. Bebek özürlü olabilir çok etkili bir ilaç dedi. Sonraki ay da hamile kaldım
Benim doktorda kullanırken hamile olduğunu öğrendiğin an bırak dedi ama ben gene de ne olur ne olmaz öncesinde bıraktım. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır.

Aa ne güzel,hamileliğin kolay geçmiş miydi peki? Çoğu kişi kilo verdiğim halsiz olduğum için kız diyor ama erkekte olabilir

Evet canım seni anlıyorum aile problemlerin de vardı dimi allah kolaylık versin inşallah benim bugün başladı ya hatta akşamüstü korkuyorum

Sanırım leke ya da kanama olmuyorsa korkulacak bir şey olmuyor. Şahsen benim şuan tek korkum kalbinin durması. Miniğim annesi gibi güçsüz mü, yoksa annesine güç mü olacak merak ediyorum.

Kızlar benim kötü bir alışkanlığım var, hapşırırken tutuyorum. Yani bunu yapmamaya çalışsam da engelleyemiyorum. Hamileyken çok zararlı olduğunu duymuştum doğru mu?

Sanırım leke ya da kanama olmuyorsa korkulacak bir şey olmuyor. Şahsen benim şuan tek korkum kalbinin durması. Miniğim annesi gibi güçsüz mü, yoksa annesine güç mü olacak merak ediyorum.
Annesine güç olacak o canım herşey yoluna girecek hiç merak etme aklımıza kötü şeyler getirmeyelim iyi düşünelim iyi olsun

Aynen kırmızı deģil de beni dr korkuttu icerde kanama var deyince inşallah yatıp dinlenip atlaticaz Allah yardimcimız olsun
Benim ilk hamileliğinde kahverengi kanamam olmuştu ama doktor korkulacak birşey olmadığını söyledi ve çok şükür o şekilde geçti hem de çalışarak iğne vermişti bir süre onu yaptırdım sonra geçti inşallah birşey olmayacak gönlünüzü ferah tutun

Peki adet ağrın gibi ağrı oluyor muydu benim adet agrım belim ağrır hiç karnım agrımaz öyle bi agrım var akşamdan beri onu taktım kafaya

Peki adet ağrın gibi ağrı oluyor muydu benim adet agrım belim ağrır hiç karnım agrımaz öyle bi agrım var akşamdan beri onu taktım kafaya
Yok agrim olmuyordu ama rahimle ilgili olabilir sıkıntı yapma ben de ilk kan gördüğümde çok korkmuştum ama sonra doktorum rahatlattı sen de iyi şeyler düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…