2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Yok agrim olmuyordu ama rahimle ilgili olabilir sıkıntı yapma ben de ilk kan gördüğümde çok korkmuştum ama sonra doktorum rahatlattı sen de iyi şeyler düşün
Evet canım haklısın benim doktorum da sıkıntı yok dedi geçen çarşamba gittim kan gibi kırmızıya dönmüştü kahverengi akıntım ama o zaman agrım falan yoktu dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun allaha emanetler

Aa ne güzel,hamileliğin kolay geçmiş miydi peki? Çoğu kişi kilo verdiğim halsiz olduğum için kız diyor ama erkekte olabilir
6 haftadan sonra yoğun bulantım kusmam vardı onda. 3 kilo vermiştim. 1 ay kadar sürmüştü sonra yavaş yavaş normale dönmüştüm. Şimdiyse sabah bulantılarım var ama herşeyi yiyebiliyorum ve şuan tam 8haftalığım hiç kusmam olmadı ama bu defa da şişkinlik sindirim problemi gaz gibi sorunlarım var hiç böyle olmamıştım. Cinsiyetle alakası yok diyor kimisi ama bilemiyorum.

Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubatta bebişimi kucağıma alacağım şimdi 9+5 günlüğüz ama biraz sıkıntılı geçiyor 6. Haftadan başladı mide bulantılarım baş dönmelerim sabah kusmalarım oluyor çok zorlanıyorum doktor dramamine verdi oda çok kötü yaptı hiç kendimde olmuyordum içtikten sonra onuda içmiyorum ama gün içinde sürekli midem bulanıyor sizde de varmı neler yapıyorsunuz bulantı için

Herkesin hamilelikte yaşadığı şeyler farklı oluyor demek ki Bende 10 kilo verdim yüzüm çöktü nedense.

Bende oyleyım canım aç kendee bulanıyor tokkende canım hiç bişi istemıyor su bile içemıyorum kussam rahatlıcam ama kusamıyorumda

Herkesin hamilelikte yaşadığı şeyler farklı oluyor demek ki Bende 10 kilo verdim yüzüm çöktü nedense.
Off çok vermişsin canım. Her hamilelik farklı oluyormuş evet kendim yaşadım doğruymuş cidden. Kilo kaybı bulantı için doktoruna bi danışmanda fayda var rahatlatacak bişeyler söyler mutlaka.

Benim de o haftalarda çok bulantim ve baş dönmem oluyordu. Bulantı için sürekli zeytin yiyip çekirdeğini emiyordum ağzımda ve iyi geldi. Baş dönmesine şimdilik yapılacak bir şey yok. Bebeğe yeterli oksijeni sağlamak için damarlarınız genişliyor ve kan basıncınız düşüyor. Sabretmek lazım :)

selam kızlar dün doktora gittim nedense yusuf yusufum sanki kötü bisey dicekmis gibisonra doktor dedi ;herşey yolunda haftasıyla uyumlu,kalbı atıyor ,bi rahatladım sormayinikili test için ağustosun 6 sina randevu aldım.su ay biterse mide bulantilarininda azalacağını düşünüyorum

İnşallah hepimizin testleri sorunsuz geçer.. Bende 28 inde gidicem. Ama durup durup aklıma geliyor. Bi an önce gitmek istiyorum doktora ama daha 1 hafta var

Hanimlar bende 12haftama bugün girdim birşey takıldı aklıma.. bugüne kadar soktorum beta hcg değeri dışında hiç bir test istemedi kan tahlili yaptırmadı.. sık sık gitmeme rağmen. Birde izinde şuanda ve ben konu komşudan duyuyorumki ikili test zamanım gelmiş ve ben anca geçtiği vakit doktoruma çıkabilirim. Birde sakaryada çok gözde bir hastane ve doktor napacam şaştım

Hayirli olsun canim bebegin..saglikla al kucagina..Ben de sakaryadayim.hangi doktora gidiyosun? Hemogram ve troid tahlilleri istemesi lazim..baska bi doktora da görün istersen..ikili test 11-14 haftalar arasi yapiliyo..gec kalmadin merak etme...

Çok mutlu oldum Sakaryadan birini bulmama inanki. Ben sami kemiğe gidiyorum şuanlık fakat kafam karıştı ilgisi güzel herşey yolunda diyip gönderiyor beni ama herhangi tahlil istemedi o canını sıktı birde doktor izinden geldiğinde ben 15haftalık oluyorum ozamanda geç kalınmış oluyor sanırım

Ben yapmak istiyorum ama nasıl yapmayı planliyorsun?
Valla cnm.nette cok var ama o anki ruh ahlime gore hic kimse yokken esimle sahilde balonu patlayip video cekip herkese oyle haber verebilirimde. Yada evde herkrs varkende olablir. Bayram sonrasi abtalyaya gitmeyi dusunyrz belki guzel.manzarali biyerde videoyla olablr. Cok abartmadan balonla yeter

Bana da tavsiye edilmişti sami bey..cok ilgili ve rahatlatiyo diye..ben randevu alamamistim istediğim güne..o hastanede sedat beye göründüm..bi de duymussundur belki sevilay hanim var baska bi hastanede..ona da gittim bi kez..muhtemelen sevilay h.ile devam edecrgim ama o da cok az konusuyoben ikili test yapturmayi düşünmüyorum canim..o yüzden 1 aydir gitmedim doktora.tahlillerimi gonderdim msjla.bi kac hafta daha beklemek istiyorum ki cinsiyet belli olsun..sevilay h. Sık sık ultrasona almanin sakincali olduğunu düşünüyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…