- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.601
Evet canım haklısın benim doktorum da sıkıntı yok dedi geçen çarşamba gittim kan gibi kırmızıya dönmüştü kahverengi akıntım ama o zaman agrım falan yoktu dediğin gibi iyi düşünelim iyi olsun allaha emanetlerYok agrim olmuyordu ama rahimle ilgili olabilir sıkıntı yapma ben de ilk kan gördüğümde çok korkmuştum ama sonra doktorum rahatlattı sen de iyi şeyler düşün
Ben yapmak istiyorum ama nasıl yapmayı planliyorsun?Bende 13. Haftada ikili tarama olmus olucum cinsiyt gorursen soyleme kagida yaz dicem doktora. Cinsiyet partisi yaparim evdekilere supriz olsun banada herkrse
6 haftadan sonra yoğun bulantım kusmam vardı onda. 3 kilo vermiştim. 1 ay kadar sürmüştü sonra yavaş yavaş normale dönmüştüm. Şimdiyse sabah bulantılarım var ama herşeyi yiyebiliyorum ve şuan tam 8haftalığım hiç kusmam olmadı ama bu defa da şişkinlik sindirim problemi gaz gibi sorunlarım var hiç böyle olmamıştım. Cinsiyetle alakası yok diyor kimisi ama bilemiyorum.Aa ne güzel,hamileliğin kolay geçmiş miydi peki? Çoğu kişi kilo verdiğim halsiz olduğum için kız diyor ama erkekte olabilir
6 haftadan sonra yoğun bulantım kusmam vardı onda. 3 kilo vermiştim. 1 ay kadar sürmüştü sonra yavaş yavaş normale dönmüştüm. Şimdiyse sabah bulantılarım var ama herşeyi yiyebiliyorum ve şuan tam 8haftalığım hiç kusmam olmadı ama bu defa da şişkinlik sindirim problemi gaz gibi sorunlarım var hiç böyle olmamıştım. Cinsiyetle alakası yok diyor kimisi ama bilemiyorum.
Bende oyleyım canım aç kendee bulanıyor tokkende canım hiç bişi istemıyor su bile içemıyorum kussam rahatlıcam ama kusamıyorumdaMerhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubatta bebişimi kucağıma alacağım şimdi 9+5 günlüğüz ama biraz sıkıntılı geçiyor 6. Haftadan başladı mide bulantılarım baş dönmelerim sabah kusmalarım oluyor çok zorlanıyorum doktor dramamine verdi oda çok kötü yaptı hiç kendimde olmuyordum içtikten sonra onuda içmiyorum ama gün içinde sürekli midem bulanıyor sizde de varmı neler yapıyorsunuz bulantı için
Off çok vermişsin canım. Her hamilelik farklı oluyormuş evet kendim yaşadım doğruymuş cidden. Kilo kaybı bulantı için doktoruna bi danışmanda fayda var rahatlatacak bişeyler söyler mutlaka.Herkesin hamilelikte yaşadığı şeyler farklı oluyor demek ki Bende 10 kilo verdim yüzüm çöktü nedense.
Merhaba arkadaşlar bende nasip olursa şubatta bebişimi kucağıma alacağım şimdi 9+5 günlüğüz ama biraz sıkıntılı geçiyor 6. Haftadan başladı mide bulantılarım baş dönmelerim sabah kusmalarım oluyor çok zorlanıyorum doktor dramamine verdi oda çok kötü yaptı hiç kendimde olmuyordum içtikten sonra onuda içmiyorum ama gün içinde sürekli midem bulanıyor sizde de varmı neler yapıyorsunuz bulantı için
Inşallah canım benimBenim doktorda kullanırken hamile olduğunu öğrendiğin an bırak dedi ama ben gene de ne olur ne olmaz öncesinde bıraktım. Inşallah bebeklerimiz sağlıklıdır.
Ben arada yaşıyorum canım çok ağrıyor belimKızlar şiddetli bel ağrısı yaşayan oldu mu
selam kızlar dün doktora gittim nedense yusuf yusufum sanki kötü bisey dicekmis gibisonra doktor dedi ;herşey yolunda haftasıyla uyumlu,kalbı atıyor ,bi rahatladım sormayin ikili test için ağustosun 6 sina randevu aldım.su ay biterse mide bulantilarininda azalacağını düşünüyorum
AleykümselamKonuyu okuyorum okuyorum. Ne yazanlari tanıyorum ne yazılanları anlamlandirabiliyorum derken fark ettim ki 2019 konusuymus bu :) neyse 2018 subat annesinden selam olsun hepinize :)
Yok canım ne alaka sallamış resmen bu kadar erken doğum olmaz yani bence sen başka bi doktora da görünBende anlamadım biraz önde mi ilerliyor acaba
Hayirli olsun canim bebegin..saglikla al kucagina..Ben de sakaryadayim.hangi doktora gidiyosun? Hemogram ve troid tahlilleri istemesi lazim..baska bi doktora da görün istersen..ikili test 11-14 haftalar arasi yapiliyo..gec kalmadin merak etme...Hanimlar bende 12haftama bugün girdim birşey takıldı aklıma.. bugüne kadar soktorum beta hcg değeri dışında hiç bir test istemedi kan tahlili yaptırmadı.. sık sık gitmeme rağmen. Birde izinde şuanda ve ben konu komşudan duyuyorumki ikili test zamanım gelmiş ve ben anca geçtiği vakit doktoruma çıkabilirim. Birde sakaryada çok gözde bir hastane ve doktor napacam şaştım
Çok mutlu oldum Sakaryadan birini bulmama inanki. Ben sami kemiğe gidiyorum şuanlık fakat kafam karıştı ilgisi güzel herşey yolunda diyip gönderiyor beni ama herhangi tahlil istemedi o canını sıktı birde doktor izinden geldiğinde ben 15haftalık oluyorum ozamanda geç kalınmış oluyor sanırımHayirli olsun canim bebegin..saglikla al kucagina..Ben de sakaryadayim.hangi doktora gidiyosun? Hemogram ve troid tahlilleri istemesi lazim..baska bi doktora da görün istersen..ikili test 11-14 haftalar arasi yapiliyo..gec kalmadin merak etme...
Valla cnm.nette cok var ama o anki ruh ahlime gore hic kimse yokken esimle sahilde balonu patlayip video cekip herkese oyle haber verebilirimde. Yada evde herkrs varkende olablir. Bayram sonrasi abtalyaya gitmeyi dusunyrz belki guzel.manzarali biyerde videoyla olablr. Cok abartmadan balonla yeterBen yapmak istiyorum ama nasıl yapmayı planliyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?