- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.621
Bende yaptırmak istemiyorum ikili testi fakat doktorumun bana bunu demesi gerektiğini düşünüyorum beni uyarıp haber etseydi yine yaptırıp yaptırmamak adına karar verirdim.. sevilay hanım hangi hastanede? Siz kaç haftalıksınız? Ben ferizliden yazıyorum bu arada canımBana da tavsiye edilmişti sami bey..cok ilgili ve rahatlatiyo diye..ben randevu alamamistim istediğim güne..o hastanede sedat beye göründüm..bi de duymussundur belki sevilay hanim var baska bi hastanede..ona da gittim bi kez..muhtemelen sevilay h.ile devam edecrgim ama o da cok az konusuyoben ikili test yapturmayi düşünmüyorum canim..o yüzden 1 aydir gitmedim doktora.tahlillerimi gonderdim msjla.bi kac hafta daha beklemek istiyorum ki cinsiyet belli olsun..sevilay h. Sık sık ultrasona almanin sakincali olduğunu düşünüyor .
Bana sami bey numarasını vermedi kendi teklif etmeyince bende istemedim beyhekimde doğum ücreti nekadar bilgin varmı canım? Bebe acili olmadığı için biraz tereddüt ediyor insanBeyhekimde canim..rahat relaks bi doktor..haklisin tabi..seni bilgilendirmeliydi.hamilelik basladiginda bütün tahlilleri istedi doktorum benden..bi de dün yaptirip msjladim..ben 11+1 im cnm..1 hafta var seninle aramizda
ikili test çok önemli canım ve şuan tam zamanı 13 hafta 6 günlük olana kadar yapılır. hemen dr una danış ve yaptırHanimlar bende 12haftama bugün girdim birşey takıldı aklıma.. bugüne kadar soktorum beta hcg değeri dışında hiç bir test istemedi kan tahlili yaptırmadı.. sık sık gitmeme rağmen. Birde izinde şuanda ve ben konu komşudan duyuyorumki ikili test zamanım gelmiş ve ben anca geçtiği vakit doktoruma çıkabilirim. Birde sakaryada çok gözde bir hastane ve doktor napacam şaştım
Canim doğum ücretini fln sormadim henüz..doktor içime sinsin yeter..ama cok uçuk degildir..konakla aynidir diye düşünüyorum...Bana sami bey numarasını vermedi kendi teklif etmeyince bende istemedim beyhekimde doğum ücreti nekadar bilgin varmı canım? Bebe acili olmadığı için biraz tereddüt ediyor insan
İkili test sadece down sendromu varmı yokmu ve oran olarak cevap veren bir test, diyelimki riskli çıktı.. buna herhangi bir mudahele yapılamıyor, aldırmayı da düşünmüyorsan doktorların önermediği de yanılma payı da yüksek bu arada. Detaylı ultrason gibi doğar doğmaz müdahele edilebilecek bilgi vermiyorki.. sadece kafa karışıklığı.. nice hamişler yüksek risk grubu olup hamileliğini zehir edip sağlıklı çocuk kucağına aldı.. benim düşüncem bu yönde canımneden ikili test yaptırmayı düşünmüyorsunuz arkadaşlar çok önemli bi test
Sık ultrasona girince vicdan azabı duyyorummBana da tavsiye edilmişti sami bey..cok ilgili ve rahatlatiyo diye..ben randevu alamamistim istediğim güne..o hastanede sedat beye göründüm..bi de duymussundur belki sevilay hanim var baska bi hastanede..ona da gittim bi kez..muhtemelen sevilay h.ile devam edecrgim ama o da cok az konusuyoben ikili test yapturmayi düşünmüyorum canim..o yüzden 1 aydir gitmedim doktora.tahlillerimi gonderdim msjla.bi kac hafta daha beklemek istiyorum ki cinsiyet belli olsun..sevilay h. Sık sık ultrasona almanin sakincali olduğunu düşünüyor .
Benim dusunmeme nedenim ikili testte sadece edward ve down sendromlarina bakiliyo.edward sendronlu bebekler dogmadan vefat ediyo zaten.down sendromunun ise tedavisi yok malesef.olumsuz bir durumda bebegi aldirmayi dusunmedigimden yaptirmanin bi anlami yok canim bence.bi de o kdr cok fazla duydum ki bebek kesin downlu denilip sapasaglam dogan...hamilelik surecini kendime ve bebeğe zehir etmemek adina yaptirmiycam ins...
ySelam kıZlar dr dan geldım çok şükür ıyı bebeğim darısı gidecek olan arkadaslarıma
Masallah canim.Selam kıZlar dr dan geldım çok şükür ıyı bebeğim darısı gidecek olan arkadaslarıma
Canım 3 aylık mı senin 3 ayda mı 10 kg verdin çokmuş ya inş geçmiştir artık bulantıların benim bgn brz daha az gibi çok şükürHerkesin hamilelikte yaşadığı şeyler farklı oluyor demek ki Bende 10 kilo verdim yüzüm çöktü nedense.
Hayırlı haberlerle gelırsın inş cnmy
Çok sevindim maşaAllah size.yarın da biz gidicez heyecanlıyım.
Canım benim gözün aydınselam kızlar merabayın
ben yine hastahaneden geliyorum benm satıma göre ilk gittigimde 6+4 olması gerekiyordu ama doktor 6+2 demişti kalp atışını duyurmamıştı
bugun Gittiğimde 8+2 filan olması gerekiyordu ama 8+5 çıktı 3 gün fazladan büyütmüşm bebegimi
Sabah bulantılarımda tamamen geçti darısı başınıza inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?