2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Bende yaptırmak istemiyorum ikili testi fakat doktorumun bana bunu demesi gerektiğini düşünüyorum beni uyarıp haber etseydi yine yaptırıp yaptırmamak adına karar verirdim.. sevilay hanım hangi hastanede? Siz kaç haftalıksınız? Ben ferizliden yazıyorum bu arada canım

Beyhekimde canim..rahat relaks bi doktor..haklisin tabi..seni bilgilendirmeliydi.hamilelik basladiginda bütün tahlilleri istedi doktorum benden..bi de dün yaptirip msjladim..ben 11+1 im cnm..1 hafta var seninle aramizda

Beyhekimde canim..rahat relaks bi doktor..haklisin tabi..seni bilgilendirmeliydi.hamilelik basladiginda bütün tahlilleri istedi doktorum benden..bi de dün yaptirip msjladim..ben 11+1 im cnm..1 hafta var seninle aramizda
Bana sami bey numarasını vermedi kendi teklif etmeyince bende istemedim beyhekimde doğum ücreti nekadar bilgin varmı canım? Bebe acili olmadığı için biraz tereddüt ediyor insan

ikili test çok önemli canım ve şuan tam zamanı 13 hafta 6 günlük olana kadar yapılır. hemen dr una danış ve yaptır

Benim dusunmeme nedenim ikili testte sadece edward ve down sendromlarina bakiliyo.edward sendronlu bebekler dogmadan vefat ediyo zaten.down sendromunun ise tedavisi yok malesef.olumsuz bir durumda bebegi aldirmayi dusunmedigimden yaptirmanin bi anlami yok canim bence.bi de o kdr cok fazla duydum ki bebek kesin downlu denilip sapasaglam dogan...hamilelik surecini kendime ve bebeğe zehir etmemek adina yaptirmiycam ins...

Bana sami bey numarasını vermedi kendi teklif etmeyince bende istemedim beyhekimde doğum ücreti nekadar bilgin varmı canım? Bebe acili olmadığı için biraz tereddüt ediyor insan
Canim doğum ücretini fln sormadim henüz..doktor içime sinsin yeter..ama cok uçuk degildir..konakla aynidir diye düşünüyorum...

neden ikili test yaptırmayı düşünmüyorsunuz arkadaşlar çok önemli bi test
İkili test sadece down sendromu varmı yokmu ve oran olarak cevap veren bir test, diyelimki riskli çıktı.. buna herhangi bir mudahele yapılamıyor, aldırmayı da düşünmüyorsan doktorların önermediği de yanılma payı da yüksek bu arada. Detaylı ultrason gibi doğar doğmaz müdahele edilebilecek bilgi vermiyorki.. sadece kafa karışıklığı.. nice hamişler yüksek risk grubu olup hamileliğini zehir edip sağlıklı çocuk kucağına aldı.. benim düşüncem bu yönde canım

Sık ultrasona girince vicdan azabı duyyorumm

Sorma canim ben de..aslinda cok meeak ediyorum..bazen korkuyorum bile kalp atisini duymak istiyorum ama tutuyorum kendimi...yeter ki iyi olsunlar...

Aynen böyle düşünüyorum ben de

selam kızlar merabayın
ben yine hastahaneden geliyorum benm satıma göre ilk gittigimde 6+4 olması gerekiyordu ama doktor 6+2 demişti kalp atışını duyurmamıştı
bugun Gittiğimde 8+2 filan olması gerekiyordu ama 8+5 çıktı 3 gün fazladan büyütmüşm bebegimi

Sabah bulantılarımda tamamen geçti darısı başınıza inş.

Canım benim gözün aydın

Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Benide eklerseniz sevinirim. :)

Son adet tarihi:3 mayıs
Beklenen doğum tarihi:7 şubat
Başlangıç kilosu:53
İlk bebek.

Daha önceki gebeliğimde 8.haftada kalp atışının 2 hafta önce durduğunu öğrenmiştim. Şuan 11+1’ iz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım :) herkese sağlıklı,rahat hamilelik süreci diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…