- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.641
canım benim..allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin..helal olsun tabiki o nasıl cümle..kendine dikkat et..Biz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
Sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum Şubat anneleri
white_chocolate_mocha canım benim adımı listeden silebilir misin ?
Birbirimizi tanımasak da hakkımız geçmiştir onca konuşmaya hakkınızı helal edin desteğini sürekli hissettiren güzeli yürekli hamişler sağlıcakla kalın ...
en hayirli zamanda tekrar hamile kalirsin ins cnm,hayirlisiyla da saglikla dogum yapmak nasip olur.hissettigime gore de guclu birisin,olgunlukla karsilamaya calisyorsun.Allah gonlune gore verisn cnmBiz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
Birbirimizi tanımasak da hakkımız geçmiştir onca konuşmaya hakkınızı helal edin desteğini sürekli hissettiren güzeli yürekli hamişler sağlıcakla kalın ...
Canım 3 aylık mı senin 3 ayda mı 10 kg verdin çokmuş ya inş geçmiştir artık bulantıların benim bgn brz daha az gibi çok şükür
Biz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
Rabbim en kısa zamanda saglıkla hayırla nasıp etsın inş canımBiz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
canımm . Çok üzgünüm . Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin ..Biz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
İLk 3 ayda verdiğimiz kiloları pek umursamıyorlar ben de ilk gebeliğimde 2,5 ayda 8 kilo vermiştim.Evet 3 aylık oldu. Normalde de kiloluyum doktora çok verdim diyorum normal hâlâ kilon iyi diyor. Bebeğin durumu da iyi olan bana oldu
son adeti yazarmısınız. EkleyimBenide eklermisiniz :)
Yaş 27
Başlangıç kilosu 56
Beklenen doğum tarihi 07.02.2018
İstanbul
İlk Bebek
:)
son adet tarihim 2 mayıs canımson adeti yazarmısınız. Ekleyim
İLk 3 ayda verdiğimiz kiloları pek umursamıyorlar ben de ilk gebeliğimde 2,5 ayda 8 kilo vermiştim.
Bebek gayet iyi oluyor olan bize oluyor.
Bunda daha fenayım hem çoğul hem berbat bi mide bulantısı.
Şimdiden 3 kilo verdim gidiyorum.
Ne zaman hafifledi senin canım?Ben 8.haftayı hatırlamak istemiyorum gerçekten artık banyoda klozetin önünde oturuyordum eşim gelip kaldırdı. Birde moral bozukluğu ile de ilgisi var bence bu bulantı ve yememenin
Canım benim şuan en zor haftadasın. Çok az kaldı 9 uncu haftada rahatlayacaksın. Benim en berbat zmanım 8. haftaydı . Şuan iyiyim epey çok şükür.Ne zaman hafifledi senin canım?
Şu an ben de o durumdayım.
Sürekli sinirden ağlıyorum.
Ne yapacağımı şaşırmış bir haldeiym.
ekledim canım . Hoşgeldin :)son adet tarihim 2 mayıs canım
Ne zaman hafifledi senin canım?
Şu an ben de o durumdayım.
Sürekli sinirden ağlıyorum.
Ne yapacağımı şaşırmış bir haldeiym.
Canım benim çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah .Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye. Bir haftadır hastanede yatıyorum çok ağır bir kanama geçirdim, riskim hala çok yüksek. Rica ediyorum lütfen bana dua edin demek için girdim siteye şuan.
Hoşgeldin canım. aminnn HEpimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım. Benide eklerseniz sevinirim. :)
Son adet tarihi:3 mayıs
Beklenen doğum tarihi:7 şubat
Başlangıç kilosu:53
İlk bebek.
Daha önceki gebeliğimde 8.haftada kalp atışının 2 hafta önce durduğunu öğrenmiştim. Şuan 11+1’ iz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin bu sefer bebeğimi sağlıkla kucağıma alayım :) herkese sağlıklı,rahat hamilelik süreci diliyorum.
Canım benim şuan en zor haftadasın. Çok az kaldı 9 uncu haftada rahatlayacaksın. Benim en berbat zmanım 8. haftaydı . Şuan iyiyim epey çok şükür.
Ben ümidimi kestim 20 ye kadar zaten9 da hafifledi gibi oldu yemek yemeye başladım. Sonra tekrar kötü oldum. Şimdi 12 haftalık geçen otobüse bindim yine bulantı kusma oldu. Ben yemek yemiyorum o yüzden mide ağrısı var ama bulantı konusunda daha rahatım. Birde bu hafta baş dönmesi ve hafif bel ağrısı olmaya başladı. Karnım büyüdü hamile olduğumu daha çok hissediyorum.
Geçmiş olsun canm dualarımız seninle. Inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebeklerimiziMerhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye. Bir haftadır hastanede yatıyorum çok ağır bir kanama geçirdim, riskim hala çok yüksek. Rica ediyorum lütfen bana dua edin demek için girdim siteye şuan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?