2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Biz bebişimizle dün vedalaştık duam hep hayırlısı ve sağlıklısı yönünde
Sizlere hayırlı sağlıklı hamilelikler diliyorum Şubat anneleri

white_chocolate_mocha canım benim adımı listeden silebilir misin ?
Birbirimizi tanımasak da hakkımız geçmiştir onca konuşmaya hakkınızı helal edin desteğini sürekli hissettiren güzeli yürekli hamişler sağlıcakla kalın ...

canım benim..allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin..helal olsun tabiki o nasıl cümle..kendine dikkat et..

en hayirli zamanda tekrar hamile kalirsin ins cnm,hayirlisiyla da saglikla dogum yapmak nasip olur.hissettigime gore de guclu birisin,olgunlukla karsilamaya calisyorsun.Allah gonlune gore verisn cnm

Vardır her şerde bir hayır... Allah hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah

Rabbim en kısa zamanda saglıkla hayırla nasıp etsın inş canım

canımm . Çok üzgünüm . Rabbim tez vakitte sağlıklı evlat nasip etsin ..

Evet 3 aylık oldu. Normalde de kiloluyum doktora çok verdim diyorum normal hâlâ kilon iyi diyor. Bebeğin durumu da iyi olan bana oldu
İLk 3 ayda verdiğimiz kiloları pek umursamıyorlar ben de ilk gebeliğimde 2,5 ayda 8 kilo vermiştim.
Bebek gayet iyi oluyor olan bize oluyor.
Bunda daha fenayım hem çoğul hem berbat bi mide bulantısı.
Şimdiden 3 kilo verdim gidiyorum.

Ben 8.haftayı hatırlamak istemiyorum gerçekten artık banyoda klozetin önünde oturuyordum eşim gelip kaldırdı. Birde moral bozukluğu ile de ilgisi var bence bu bulantı ve yememenin

Ben 8.haftayı hatırlamak istemiyorum gerçekten artık banyoda klozetin önünde oturuyordum eşim gelip kaldırdı. Birde moral bozukluğu ile de ilgisi var bence bu bulantı ve yememenin
Ne zaman hafifledi senin canım?
Şu an ben de o durumdayım.
Sürekli sinirden ağlıyorum.
Ne yapacağımı şaşırmış bir haldeiym.

Canım benim şuan en zor haftadasın. Çok az kaldı 9 uncu haftada rahatlayacaksın. Benim en berbat zmanım 8. haftaydı . Şuan iyiyim epey çok şükür.

9 da hafifledi gibi oldu yemek yemeye başladım. Sonra tekrar kötü oldum. Şimdi 12 haftalık geçen otobüse bindim yine bulantı kusma oldu. Ben yemek yemiyorum o yüzden mide ağrısı var ama bulantı konusunda daha rahatım. Birde bu hafta baş dönmesi ve hafif bel ağrısı olmaya başladı. Karnım büyüdü hamile olduğumu daha çok hissediyorum.

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye. Bir haftadır hastanede yatıyorum çok ağır bir kanama geçirdim, riskim hala çok yüksek. Rica ediyorum lütfen bana dua edin demek için girdim siteye şuan.
Canım benim çok geçmiş olsun. Hayırlısıyla atlatırsın inşallah .

Hoşgeldin canım. aminnn HEpimiz sağlıkla alalım kucaklarımıza.

Canım benim şuan en zor haftadasın. Çok az kaldı 9 uncu haftada rahatlayacaksın. Benim en berbat zmanım 8. haftaydı . Şuan iyiyim epey çok şükür.

Hiç ümidim yok ki.
Öncekinde de 20 ye kadar böyleydim çok korkuyorum yine öyle sürecek diye.
Reesmen çocuk gibi gözlerim dolu her dk o kadar yoruldum ki.
İnşallah bu sefer bi mucize olur biraz olsun rahatlasam bişiler yiyebilsem..
Ben ümidimi kestim 20 ye kadar zaten

Merhaba kızlar uzun zamandır giremiyorum siteye. Bir haftadır hastanede yatıyorum çok ağır bir kanama geçirdim, riskim hala çok yüksek. Rica ediyorum lütfen bana dua edin demek için girdim siteye şuan.
Geçmiş olsun canm dualarımız seninle. Inşallah sağ salim kucagimiza alırız bebeklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…