2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ne güzel vakit geçirmişsin canım benimde çok şükür kahve rengi lekelenmem gelmiyor kendimi o yüzden iyi hissediyorum hiç bişeyim yokmuş gibi sanki inşallah düğün zamanı bişe olmaz :)

Aynı tedirginlik bende de var sanki her an kusacakmısım gibi sabahtan beri hiç bişe yemedim desem yeridir.. sağ sağlim varırsın evine inşallah canım

Ne güzel vakit geçirmişsin canım benimde çok şükür kahve rengi lekelenmem gelmiyor kendimi o yüzden iyi hissediyorum hiç bişeyim yokmuş gibi sanki inşallah düğün zamanı bişe olmaz :)
Düğün ne zaman canm? Doktor 12 haftadan sonra risk baya azalıyor dedi bulantida azalıyor Allahım inşallah o günleri görürüz. Sen artık fitil olarak niye almiyon progestani kahverengi akıntin da yoksa. Ağızdan almak zor oluyor senin için

Kızlar eve çok yakın markete gittim. Markette neredeyse düşecektim Alacağım şeyleri alıp çıktım geçtim bir yerde oturdum Yürüyüş iyi gelir diyorlar ama hiç evden çıkamıyorum. Böyle olan var mı

ben ilk hamileligimde oyleydim cnm. ama ben 6 7 aylik falan hamileydim boyle ilk uc ay icinde olmadim da. yani degerlerim dusuktu o zamanlar,ondan oluyordu. kac kez disari cikip eve zor dondugumuz oldu,ikeada bayildim resmen revire goturduler ilgilendiler falan. korkma ama test fln yapmislar miydi normal kan tahlili yani?

Slm hanimlar artık günlük burdayım elimde tlf merakdayim kim napmış diye ben elhamdulillah daha iyiyim halsizlik oluyor ama ayaktayım hep kendimi hamile değilde normalmis gibi hissettim hep bebeği düşunup o psikoloji de baydi beni halsizlik tatsızlık aglamalar sanki boyle olmak bana da bebeğime de iyi gelecek gibi siz de durumlar nasıl

O halsizlil bende de oluyor ara ara vitamin degerlerine baktirdin mi muhtemelen hamilelil tir ama dr onlem amaclı vitaminlere de bakiyor B 12 eksikligi halsizlik yapıyormuş

Düğün önümüzdeki hafta sonu canım progestanı fitil olarak alıyorum canım

Arkadaşlar merhaba çarşamba günü randevum var fakat şu bir iki gündür bacaklarımda kırmızı lekeler oluştu sinek ısırığı gibi ama daha büyük kaşıntı da yapıyor hafif kaşıyınca bile kanlaniyor gibi neden olabilir başına daha önce böyle birşey gelen oldu mu ? Yediklerime çok dikkat ediyorum. 3 ayda sadece 1 kilo aldım.

Gebelik alerjisi diye bişey duydum canım uzak bi akrabamda da vardı ama onun ki kabuk bağlıyordu falan kahverengi şeklindeydi bütün kollarında vardı belki öyle bişeydir canım onun ki doğuma kadar geçmedi doğumdan sonra hafif hafif geçiyordu

Sanırım öyle birşey oldu inşallah geçer bir an once çok kaşınıyor kasimadigim halde kabarıyor ve kızarıyor. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…