2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
ya kızlar bu ne sıcaktırr yahu istanbul'da,çok fena oluyo insan,dayanamadım yarın klima geliyo eve,hamilelikten vücut ısımızde yüksek baya sanirim.
Ah canım benim o sıcak beni mahvetti. Klimanın serinliği de beni rahatsız ediyor. Yaz günü hamile kalmak çok zormuş

Canım ben 20 dklık yolu 3 kere dinlenerek yürüdüm çok yoruluyorum. 3 ay dan sonra iyi oalcaz inşallah. Ondan sonra düzenli yürüyüş yapmak istiyorum

Keşke ben de öyle olabilsem. Hep mutsuzum yüzüm asık halsizim karnım ağrıyor bulanıyor. Gece bile rahat uyuyamıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum bu kadar mı zormuş annelik dedim

herkse günaydınnn... hepimiz için çoookk güzel bir gün olsun inşallah nasılsınız nasıl gidiyor bebişle yaşam
Günaydın canım dün berbat bigün geçirdim her şeye ağladım durdum bende anlamadım ağrım sancım kanamam yok şimdilik iyiyim bi de düğünü kazasız belasız atlatırsam çok iyi olacak :)

Günaydıııınnnn hamişler..
Nasılsınız?
Haftanız güzel geçsin inşallah..
Ben iki sabahtır bir miktar az yaşıyorum bulantıları ama öğleden sonra yine dönüyor şiddetliye.
Geniz akıntıma bi çözüm bulamadım en çok da o rahatsız ediyor.
Hiç yoktan afedersiniz boğazımda biriken balgamı atmak için midem kalkıyor.
Buna da şükür diyorum.
Miniklerimi görmeme iki hafta kaldı umarım ikisi de benimledir hala..
..
Büyüsünler insallah canim ikizlere hamileyim sizinde gozunuz aydin saglikla gelsin bebegin
Haftamız da uyumluu oyyy..
Seni bulduğum iyi oldu.
Ben de şimdilik ikiz bekliyorum.
Şikayetlerin ne durumda?
Mide bulantıların aşırı şiddetli mi?
Şimdiden 4-5 kilo gitti bende bu sabah da tartıldım.
Çok zorlanıyorum inan ki.
Valla işte tek duam kısa sürmesi yoksa mahvolucam.
yaklaşık iki hafta sonra sürekli uçak kına düğün vs.
İnsanların içinde yüzüm gülse bari :)

günaydın güzel anneler 2 gündür yoktum ama gördüğüm kadarıyla herkes iyi :) perikanadi geniz akıntısı için internetten burun yıkama videolarını izle canım ben o yöntemle atlattım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…