2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay bende izliyorum geçen gün Leyla ya ağladım bende

canım 12 haftana al ki .2li taraman olacak.

Arkadaşlar merhaba, bugün 8+5 oldum hamdolsun. Bulantım bugün yok. İştahım yine kapalı ama öğürtü olmadı bugün sabah. Normal mi sizde de oluyor mu ? Kontrolüm 31 temmuzda bekliyorum.

Günaydın kızlar size cinsiyete ilgili bır tespit vereyim en az 10 yada 11 haftalık bebek ultrason fotoğrafında eğer bebişin ayakları tam yukarı kalkmşsa kız yok popoya yakın duruyorsa erkek diyorlar bakalım ne kadar uyuyor tabi önce Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Yaa..
Ben iki hafta sonra kontrole gidicem tam 11 haftanın içinde olacaklar dur ona dikkat edeyim bakalım cinsiyetleri ne :)

ayyyy benimkinin havadaydı ayaklar kızmı geliyor.

Günaydın canım dün berbat bigün geçirdim her şeye ağladım durdum bende anlamadım ağrım sancım kanamam yok şimdilik iyiyim bi de düğünü kazasız belasız atlatırsam çok iyi olacak :)
hormonlardandır canım ya:) hormonlardan olsun da başka bir şey olmasın inşallah kaqç gün kaldı düğüne? en sevdiğim düğün off nasıl oynarım

Selam arkadaslar bugun 8+3 haftaligim fakat dunden beri hamilelik belirtilerim yok oldu ornegin sabah bulantm yk karnm sol tarafi hep agrirdi o da gitti acaba skntimi vr bu gibi seyler yasayan oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…