- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #8.981
:) İnşallah bunda doyasıya emzirirsin canım . sıpam 19 aylık oldu .2 yaşına kadar emzircem diyordum ama nasip :) Aslında emzirmeye devam ederim ama birazda unutsun diye kardeşini görüp üzülmesin diye bi an önce bırakmam lazım.Kuzum ya..
Böyle hemencecik kardeşi olanlara da kıyamıyorum :)
Benim oğlum 3 aydan sonra bıraktı emziremedim çok özeniyorum o yüzden emzirebilen annelere..
ya çok saçma olacak belki ama kulakları kaşınan var mı aranızdaya gece uyutmuyor beni kulağımın dışı deli gibi kaşınıyor koparasım geliyor
Maşallah canım yine iyi emmiş.:) İnşallah bunda doyasıya emzirirsin canım . sıpam 19 aylık oldu .2 yaşına kadar emzircem diyordum ama nasip :) Aslında emzirmeye devam ederim ama birazda unutsun diye kardeşini görüp üzülmesin diye bi an önce bırakmam lazım.
Aynen canım hormonlar sağolsun kına cuma düğün cumartesi canım oynamayı çok severim çokta güzel oynarım Allah yardımcım olsunhormonlardandır canım ya:) hormonlardan olsun da başka bir şey olmasın inşallahkaqç gün kaldı düğüne? en sevdiğim düğün off nasıl oynarım
bulantı oldukça biraz uyumaya çalış canım toparlarsın, bende ikili teste perşembe gidicem niye bu kadar stres yaptın aklına kötüyü getirme lütfengünaydınlarrrrrr...
nasılsınız kızlar?herkes iyi di mi?
benim ilk başlarda olmayan bulantım yeni olmaya başladıbugün yine biraz daha iyiyim ama özellikle cumartesi çok fenaydım..
bir de 2 li taramayı yaptıran var mı?benim randevum perşembe..çok stresliyim
BENİMDE 1 HAFTA SONRA CANIM...31.DE...AYNI STRES BENDE DE VAR .. GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ CİNSİYETLERİDE ÖĞRENİRİZ İNŞAALLAHgünaydınlarrrrrr...
nasılsınız kızlar?herkes iyi di mi?
benim ilk başlarda olmayan bulantım yeni olmaya başladıbugün yine biraz daha iyiyim ama özellikle cumartesi çok fenaydım..
bir de 2 li taramayı yaptıran var mı?benim randevum perşembe..çok stresliyim
çok sinir bozucu değil mi yaçok enteresan ama dışı ve içi çok kaşınıyor benimde
Günaydın kızlar :) En yogun gündem cinsiyet sanırım :)Neysesakinim gözünaydın öğrenmişssin sağlıkla gelsin inşallah Erkek annesi olmak çok eğlenceli evde heyt höyt gezen biri olacak Benimki öyle şahsen :):)
baktın çok yoruldun en kötü oturduğun yerde oynaAynen canım hormonlar sağolsun kına cuma düğün cumartesi canım oynamayı çok severim çokta güzel oynarım Allah yardımcım olsun
Suan hafif geciyor canim bakalim zamanla neler olacak bilmiyorum ilk gebelik tüp bebek birde ☺ bende cok sevindim canim ☺Sevdamm2626 Yaaaa demek ki yine hafifmiş.
Ben çok kötüyüm canım ya.
Serumlar ilaçlar.
İlaç almasam ağzıma hiçbişi süremiyorum.
NE güzel ama ya haftama uygun bi yol arkadaşı buldum inan çok sevindim.. :)
Dinlenip dinlenip oynarım artık tek dileğim kanamam sancım falan olmasa da atlatsam şu düğünübaktın çok yoruldun en kötü oturduğun yerde oyna
Benim ikinci canım onun için tedirginlik bile var valla..Suan hafif geciyor canim bakalim zamanla neler olacak bilmiyorum ilk gebelik tüp bebek birde ☺ bende cok sevindim canim ☺
bulantı oldukça biraz uyumaya çalış canım toparlarsın, bende ikili teste perşembe gidicem niye bu kadar stres yaptın aklına kötüyü getirme lütfen
BENİMDE 1 HAFTA SONRA CANIM...31.DE...AYNI STRES BENDE DE VAR .. GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ CİNSİYETLERİDE ÖĞRENİRİZ İNŞAALLAH
olmaz inşallah canım. iyi düşün iyi olsun. bence olmayacak çünkü bir süreliğine de olsa stresini unutacaksın.Dinlenip dinlenip oynarım artık tek dileğim kanamam sancım falan olmasa da atlatsam şu düğünü
Bende de baya azaldı haftamkz ayni senle belki bu haftalarda azaliyodurSelam arkadaslar bugun 8+3 haftaligim fakat dunden beri hamilelik belirtilerim yok oldu ornegin sabah bulantm yk karnm sol tarafi hep agrirdi o da gitti acaba skntimi vr bu gibi seyler yasayan oldu mu ?
şulee okadar kanamaya falan oynamayı düşünüosun :) Evet çok zor olacak ama riske atma:) Doğurduktan sonra acısını çıkartırsın bence.Dinlenip dinlenip oynarım artık tek dileğim kanamam sancım falan olmasa da atlatsam şu düğünü
Ilk gebelik miydi seninki benim ilk gebeligim tam bi zulümdü su icemezdim yaşamak zul dü bu 3. Gebeliğim cok daha hafif geciriyorum etkisi var mi bilmem insallah senin de sikintilarin azalır surekli hasta gibi gezmek cok kötü ciddenKeşke ben de öyle olabilsem. Hep mutsuzum yüzüm asık halsizim karnım ağrıyor bulanıyor. Gece bile rahat uyuyamıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum bu kadar mı zormuş annelik dedim
canım senden sonraki gün ben gidceğim. Ama nedense testi hiç düşünmüyorum. Hayırlısı olsun . Bebeği göreceğim çok heyecanlıyım :) Korkma iyi düşünnn.ayh ne bileyim ya insan ister istemez tedirgin oluyo..ya bişi çıkarsa diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?