2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Kuzum ya..
Böyle hemencecik kardeşi olanlara da kıyamıyorum :)
Benim oğlum 3 aydan sonra bıraktı emziremedim çok özeniyorum o yüzden emzirebilen annelere..
:) İnşallah bunda doyasıya emzirirsin canım . sıpam 19 aylık oldu .2 yaşına kadar emzircem diyordum ama nasip :) Aslında emzirmeye devam ederim ama birazda unutsun diye kardeşini görüp üzülmesin diye bi an önce bırakmam lazım.

Maşallah canım yine iyi emmiş.
Evet sen de haklısın.
Bu süreçte bırakması sonrası için iyi olur.

bulantı oldukça biraz uyumaya çalış canım toparlarsın, bende ikili teste perşembe gidicem niye bu kadar stres yaptın aklına kötüyü getirme lütfen

BENİMDE 1 HAFTA SONRA CANIM...31.DE...AYNI STRES BENDE DE VAR .. GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ CİNSİYETLERİDE ÖĞRENİRİZ İNŞAALLAH

sağol canım bilmiyorum alışacağız galiba bu fikre inşallah en kısa zamanda da senden de güzel haberler bekliyoruz...

Suan hafif geciyor canim bakalim zamanla neler olacak bilmiyorum ilk gebelik tüp bebek birde ☺ bende cok sevindim canim ☺

bulantı oldukça biraz uyumaya çalış canım toparlarsın, bende ikili teste perşembe gidicem niye bu kadar stres yaptın aklına kötüyü getirme lütfen

BENİMDE 1 HAFTA SONRA CANIM...31.DE...AYNI STRES BENDE DE VAR .. GÜZEL SONUÇLAR ALIRIZ CİNSİYETLERİDE ÖĞRENİRİZ İNŞAALLAH

ayh ne bileyim ya insan ister istemez tedirgin oluyo..ya bişi çıkarsa diye..

Keşke ben de öyle olabilsem. Hep mutsuzum yüzüm asık halsizim karnım ağrıyor bulanıyor. Gece bile rahat uyuyamıyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum bu kadar mı zormuş annelik dedim
Ilk gebelik miydi seninki benim ilk gebeligim tam bi zulümdü su icemezdim yaşamak zul dü bu 3. Gebeliğim cok daha hafif geciriyorum etkisi var mi bilmem insallah senin de sikintilarin azalır surekli hasta gibi gezmek cok kötü cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…