- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.001
Kesinlikle umarım kolay bıraktırabilirim.Maşallah canım yine iyi emmiş.
Evet sen de haklısın.
Bu süreçte bırakması sonrası için iyi olur.
Ikiz mi gebeligin ay ne güzel aslinda ikiz zor ama hamilelik sikintisi falan hepsi birden yasiyosun ilerde ohh ne guzel oldu buyudüler diyceksin ikiz bebekleri seviyorumGünaydıııınnnn hamişler..
Nasılsınız?
Haftanız güzel geçsin inşallah..
Ben iki sabahtır bir miktar az yaşıyorum bulantıları ama öğleden sonra yine dönüyor şiddetliye.
Geniz akıntıma bi çözüm bulamadım en çok da o rahatsız ediyor.
Hiç yoktan afedersiniz boğazımda biriken balgamı atmak için midem kalkıyor.
Buna da şükür diyorum.
Miniklerimi görmeme iki hafta kaldı umarım ikisi de benimledir hala..
..
Haftamız da uyumluu oyyy..
Seni bulduğum iyi oldu.
Ben de şimdilik ikiz bekliyorum.
Şikayetlerin ne durumda?
Mide bulantıların aşırı şiddetli mi?
Şimdiden 4-5 kilo gitti bende bu sabah da tartıldım.
Çok zorlanıyorum inan ki.
Valla işte tek duam kısa sürmesi yoksa mahvolucam.
yaklaşık iki hafta sonra sürekli uçak kına düğün vs.
İnsanların içinde yüzüm gülse bari :)
Ben kilo almıyorum.canm ya en azından 1 kilo.alsam iyiydi o kadar da yiyorum hatta 1 kilo vermişim. Inşallah bebek besleniyordur gerçi ben oğlumda da toplam 8 kilo almıştım oğlum 3200 doğmuştu. Ben karnım da sis. Gaz mi bebek mi anlamadimHanımlar kilo aldınız mı lutfen cevap verin ben 1 kilo aldım aslinda zayif sayilırim 55 buçuk oldum ama şaka gibi karnım büyüdü simdiden dun pantolonuma sigmadı gobegim simdiden boyleyim ilerde kocaman olur karnım hep zayıf hamilelere imrendim
Sende de azaldiysa demekki bu haftalarda boyle cok tesekkur ederm cnmBende de baya azaldı haftamkz ayni senle belki bu haftalarda azaliyodur
Cnm bn almistim 1 buçuk kilo ama geçen hafta Afedersin sürekli çıkarmaktan geri vermişim az önce tartildim 56 yla kalmıştım suan yine aynı çıktı . Göbek bnde de az da olsa belirgin neden sorun ediosun kendine bebeklerimiz iyi olsun yeterki. Hem çok kilo almayiz merak etme . İştahın nasıl durumda. 3.aydan itibaren kilo alımı başlıyormus normalde. Bu güzel günlerin tadını çıkar cnm kilo verilmeyecek bişey değil.Hanımlar kilo aldınız mı lutfen cevap verin ben 1 kilo aldım aslinda zayif sayilırim 55 buçuk oldum ama şaka gibi karnım büyüdü simdiden dun pantolonuma sigmadı gobegim simdiden boyleyim ilerde kocaman olur karnım hep zayıf hamilelere imrendim
Cnm bnm arkadasa büyük ihtimalle kız demişti . Şuan kesin kiz demiş. Bende çok heyecanliyim. 30 unda ikili testim var inş gzuel çıkar. Cinsiyeti bnde merak ediyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin ins. Bildiğim kadarıyla 14.haftada kesin öğrenebiliriz. Tabi küçük yaramaz lar saklamazsaYa kızlar ikili testte cinsiyet öğreniliyor mu şimdi ya doktor bana bir şey demedi heyecan yapmaya başlayımm o zaman
benimki söylicem dedi ama bakalım çocuk gösterirse bide o var..Ya kızlar ikili testte cinsiyet öğreniliyor mu şimdi ya doktor bana bir şey demedi heyecan yapmaya başlayımm o zaman
Bizde 8 haftaya kadar tek tek diye seviyorduk sonradan ikiz.oldugunu.ogrendik bize surpriz olduBenim ikinci canım onun için tedirginlik bile var valla..
Yetemicem gibi geliyor çok sürpriz oldu bize hiç beklemediğimiz bişiydi.
Sende de azaldiysa demekki bu haftalarda boyle cok tesekkur ederm cnmSaglikla bebisini kucagina alirsin insallah
Çikolata falan yiyip gidelim bari göstersinler benim doktorun ultrasyon cihazı çok iyi ya kesin görür bence ben sorayim gidince ay çok heyecanlı ya tabi öncelikle sağlıklı olması en büyük istegimiz daha benim daha 2 hafta var ikili teste zaman nasıl geçecek bu heyecanlabenimki söylicem dedi ama bakalım çocuk gösterirse bide o var..
Senin az kalmis canm öğrenmene benim daha 2 hafta var zaman geçirmek gerek çok meraklı biriyimde. Inşallah sağlıklı olsunlar da.Cnm bnm arkadasa büyük ihtimalle kız demişti . Şuan kesin kiz demiş. Bende çok heyecanliyim. 30 unda ikili testim var inş gzuel çıkar. Cinsiyeti bnde merak ediyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin ins. Bildiğim kadarıyla 14.haftada kesin öğrenebiliriz. Tabi küçük yaramaz lar saklamazsa
Bebeğin besleniyodur canım hiç merak etme annenin depolarından beslenir son aylarda yediklerimizden ama muhtemelen karnimızdaki gaz dır ama bi yerde okumuştum rahminiz greyfurt buyuklugunde diye bebek değil ama rahim büyüyor muşBen kilo almıyorum.canm ya en azından 1 kilo.alsam iyiydi o kadar da yiyorum hatta 1 kilo vermişim. Inşallah bebek besleniyordur gerçi ben oğlumda da toplam 8 kilo almıştım oğlum 3200 doğmuştu. Ben karnım da sis. Gaz mi bebek mi anlamadim
Oyy canim ne demek inşallah hepimiz bebegimizi saglikla alırizSende de azaldiysa demekki bu haftalarda boyle cok tesekkur ederm cnmSaglikla bebisini kucagina alirsin insallah
Benim sorunum diger gebelillerimde kilolu hamile kalıp tansiyonum yulselmişti hep o da tehlikeydi srresliydim baya bu kez az kilo almak istiyorum bakalım sizlere de o yuzden soruyorum kilo alımıniz nasil benimki normaldir galibaCnm bn almistim 1 buçuk kilo ama geçen hafta Afedersin sürekli çıkarmaktan geri vermişim az önce tartildim 56 yla kalmıştım suan yine aynı çıktı . Göbek bnde de az da olsa belirgin neden sorun ediosun kendine bebeklerimiz iyi olsun yeterki. Hem çok kilo almayiz merak etme . İştahın nasıl durumda. 3.aydan itibaren kilo alımı başlıyormus normalde. Bu güzel günlerin tadını çıkar cnm kilo verilmeyecek bişey değil.
Demek bu haftalarda azaliyor belirtiler sevindimCanım sabah aynı şeyi ben sormuştum. Bende de azaldı bugğn 8+5im senin kaçtı haftan inşallah sıkıntımız yoktur benim 31 temmuzda randevum
Ben de bugun 8+3 um cnm baska sitede sordum saolsnlar birsuru cevap veren olmus bu haftalarda herkesin azaliyor 3,5 gun sonra yeniden artiyormus degisebiliyormus yani endiselenecek durum yok bnm randevum 10 agustos daha cok varCanım sabah aynı şeyi ben sormuştum. Bende de azaldı bugğn 8+5im senin kaçtı haftan inşallah sıkıntımız yoktur benim 31 temmuzda randevum
Ben de bugun 8+3 um cnm baska sitede sordum saolsnlar birsuru cevap veren olmus bu haftalarda herkesin azaliyor 3,5 gun sonra yeniden artiyormus degisebiliyormus yani endiselenecek durum yok bnm randevum 30 agustos daha cok var
Anladım cnm geçmiş olsun öncelikle. Bence normal. Yani okuduğum kadariyla ilk 3 ay 2 kilo almak Normal mis. Süt ve yoğurt ürünleri ni bol tüket cnm yoğurt kilo aldırmiyor aksine hem faydali bizim için de bebis için de...Bebeğin besleniyodur canım hiç merak etme annenin depolarından beslenir son aylarda yediklerimizden ama muhtemelen karnimızdaki gaz dır ama bi yerde okumuştum rahminiz greyfurt buyuklugunde diye bebek değil ama rahim büyüyor muş
Oyy canim ne demek inşallah hepimiz bebegimizi saglikla alıriz
Benim sorunum diger gebelillerimde kilolu hamile kalıp tansiyonum yulselmişti hep o da tehlikeydi srresliydim baya bu kez az kilo almak istiyorum bakalım sizlere de o yuzden soruyorum kilo alımıniz nasil benimki normaldir galiba
Demek bu haftalarda azaliyor belirtiler sevindim
aynen çikolata iyi fikir hareket eder en azından..Çikolata falan yiyip gidelim bari göstersinler benim doktorun ultrasyon cihazı çok iyi ya kesin görür bence ben sorayim gidince ay çok heyecanlı ya tabi öncelikle sağlıklı olması en büyük istegimiz daha benim daha 2 hafta var ikili teste zaman nasıl geçecek bu heyecanla
Cnm benmde tup bebek . Seninle aynı yoldan geçmişiz demekkiAy sağolasın canım rahatladım valla. Bende zaten aşırı olmadı. Sadece 1 kere kustum. Ama sabahları afedersin öğürtü olurdu. Bugün hiç olmadı. Ama iştahsızlığım hala var canım hiçbir şey yemek istemiyor. Çok aç kalıncada midem kötü oluyor. Ay beklemek ne zor dimiben 8 günü bile nasıl geçireceğimi kara kara düşünüyorum. Benim ki tüp bebek biraz geç geldi o yüzden hep endişeliyim ne kadar rahatlatmaya çalışsamda kendimi ama Allaha sığınıyorum Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?