2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ikiz mi gebeligin ay ne güzel aslinda ikiz zor ama hamilelik sikintisi falan hepsi birden yasiyosun ilerde ohh ne guzel oldu buyudüler diyceksin ikiz bebekleri seviyorum

Hanımlar kilo aldınız mı lutfen cevap verin ben 1 kilo aldım aslinda zayif sayilırim 55 buçuk oldum ama şaka gibi karnım büyüdü simdiden dun pantolonuma sigmadı gobegim simdiden boyleyim ilerde kocaman olur karnım hep zayıf hamilelere imrendim

Ben kilo almıyorum.canm ya en azından 1 kilo.alsam iyiydi o kadar da yiyorum hatta 1 kilo vermişim. Inşallah bebek besleniyordur gerçi ben oğlumda da toplam 8 kilo almıştım oğlum 3200 doğmuştu. Ben karnım da sis. Gaz mi bebek mi anlamadim

Cnm bn almistim 1 buçuk kilo ama geçen hafta Afedersin sürekli çıkarmaktan geri vermişim az önce tartildim 56 yla kalmıştım suan yine aynı çıktı . Göbek bnde de az da olsa belirgin neden sorun ediosun kendine bebeklerimiz iyi olsun yeterki. Hem çok kilo almayiz merak etme . İştahın nasıl durumda. 3.aydan itibaren kilo alımı başlıyormus normalde. Bu güzel günlerin tadını çıkar cnm kilo verilmeyecek bişey değil.

Ya kızlar ikili testte cinsiyet öğreniliyor mu şimdi ya doktor bana bir şey demedi heyecan yapmaya başlayımm o zaman
Cnm bnm arkadasa büyük ihtimalle kız demişti . Şuan kesin kiz demiş. Bende çok heyecanliyim. 30 unda ikili testim var inş gzuel çıkar. Cinsiyeti bnde merak ediyorum. Rabbim sağlıkla nasip etsin ins. Bildiğim kadarıyla 14.haftada kesin öğrenebiliriz. Tabi küçük yaramaz lar saklamazsa

benimki söylicem dedi ama bakalım çocuk gösterirse bide o var..
Çikolata falan yiyip gidelim bari göstersinler benim doktorun ultrasyon cihazı çok iyi ya kesin görür bence ben sorayim gidince ay çok heyecanlı ya tabi öncelikle sağlıklı olması en büyük istegimiz daha benim daha 2 hafta var ikili teste zaman nasıl geçecek bu heyecanla

Senin az kalmis canm öğrenmene benim daha 2 hafta var zaman geçirmek gerek çok meraklı biriyimde. Inşallah sağlıklı olsunlar da.

Bebeğin besleniyodur canım hiç merak etme annenin depolarından beslenir son aylarda yediklerimizden ama muhtemelen karnimızdaki gaz dır ama bi yerde okumuştum rahminiz greyfurt buyuklugunde diye bebek değil ama rahim büyüyor muş
Sende de azaldiysa demekki bu haftalarda boyle cok tesekkur ederm cnm Saglikla bebisini kucagina alirsin insallah
Oyy canim ne demek inşallah hepimiz bebegimizi saglikla alıriz
Benim sorunum diger gebelillerimde kilolu hamile kalıp tansiyonum yulselmişti hep o da tehlikeydi srresliydim baya bu kez az kilo almak istiyorum bakalım sizlere de o yuzden soruyorum kilo alımıniz nasil benimki normaldir galiba
Canım sabah aynı şeyi ben sormuştum. Bende de azaldı bugğn 8+5im senin kaçtı haftan inşallah sıkıntımız yoktur benim 31 temmuzda randevum
Demek bu haftalarda azaliyor belirtiler sevindim

Canım sabah aynı şeyi ben sormuştum. Bende de azaldı bugğn 8+5im senin kaçtı haftan inşallah sıkıntımız yoktur benim 31 temmuzda randevum
Ben de bugun 8+3 um cnm baska sitede sordum saolsnlar birsuru cevap veren olmus bu haftalarda herkesin azaliyor 3,5 gun sonra yeniden artiyormus degisebiliyormus yani endiselenecek durum yok bnm randevum 10 agustos daha cok var

Ben de bugun 8+3 um cnm baska sitede sordum saolsnlar birsuru cevap veren olmus bu haftalarda herkesin azaliyor 3,5 gun sonra yeniden artiyormus degisebiliyormus yani endiselenecek durum yok bnm randevum 30 agustos daha cok var

Ay sağolasın canım rahatladım valla. Bende zaten aşırı olmadı. Sadece 1 kere kustum. Ama sabahları afedersin öğürtü olurdu. Bugün hiç olmadı. Ama iştahsızlığım hala var canım hiçbir şey yemek istemiyor. Çok aç kalıncada midem kötü oluyor. Ay beklemek ne zor dimi ben 8 günü bile nasıl geçireceğimi kara kara düşünüyorum. Benim ki tüp bebek biraz geç geldi o yüzden hep endişeliyim ne kadar rahatlatmaya çalışsamda kendimi ama Allaha sığınıyorum Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza

Anladım cnm geçmiş olsun öncelikle. Bence normal. Yani okuduğum kadariyla ilk 3 ay 2 kilo almak Normal mis. Süt ve yoğurt ürünleri ni bol tüket cnm yoğurt kilo aldırmiyor aksine hem faydali bizim için de bebis için de...

aynen çikolata iyi fikir hareket eder en azından..

Cnm benmde tup bebek . Seninle aynı yoldan geçmişiz demekki . Bnmde geçen hafta midem çok kotuydu hep çıkardım. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. İnş devamı gelmez çok halsiz bıraktı beni. Hatta aldigim kiloyuda geri vermişim bebisler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Hepsi geçer Allahın izniyle. İçini rahat tut cnm. Dua edince çok rahatlıyor um ben. Haftaya ptesi ikili testim var inş iyi çıkar hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…