- 25 Şubat 2016
- 6.034
- 10.223
- 248
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.021
Cnm benmde tup bebek . Seninle aynı yoldan geçmişiz demekki. Bnmde geçen hafta midem çok kotuydu hep çıkardım. Ama şimdi daha iyiyim çok şükür. İnş devamı gelmez çok halsiz bıraktı beni. Hatta aldigim kiloyuda geri vermişim bebisler sağlıklı olsunda gerisi önemli değil. Hepsi geçer Allahın izniyle. İçini rahat tut cnm. Dua edince çok rahatlıyor um ben. Haftaya ptesi ikili testim var inş iyi çıkar hepimizin.
Cnm ben 1 hafta öncesine kadar sabah ve akşam crinone kullaniyordum. Onu ve Estrofemi bıraktık çok şükür. Şuan sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum. Cnm bnm ikinci tup bebek ilki başka bi yerde olumsuz olmuştu. İstanbul bahceci umut tup bebek merkezi cem celik dr um. Allah ondan razi olsun. Sen nerde yaptırdın ilk mi?Aaa bir tüp bebek daha :) ben henüz ikili vaktine gelemedim:) 8+5im bugğn. Crinone jel kullanıyorum günde bir tane. Sen kullanıyor musun? Birde nerede yaptırdın tüp bebeği ?
Cnm ben 1 hafta öncesine kadar sabah ve akşam crinone kullaniyordum. Onu ve Estrofemi bıraktık çok şükür. Şuan sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum. Cnm bnm ikinci tup bebek ilki başka bi yerde olumsuz olmuştu. İstanbul bahceci umut tup bebek merkezi cem celik dr um. Allah ondan razi olsun. Sen nerde yaptırdın ilk mi?
Cnm 10.haftada biraktirdi dr um. Önce çok ufak bi kanama alanı vardı geçen hafta gittiğimde hersey yolunda dedi. Artık kese biliriz dedi. Ah ah bende çok uzun süreçlerden geçtim. İki olumsuz aşılama bi sol tup laporoskopi ameliyatım var bide olumsuz tup bebek. 7.inci yilimdayim Evliligimde. Allah nasip ederse ilk bebis olacak yaş 34 cnm. Rabbime şükürler olsun bugünlere gördüm ya inş kucağımiza aldigimiz günleri de yaşatır .bnde kirklarelinde oturuyorum suan.Bende cleaxena kullanıyorum. Jeli ne xaman bıraktın bana 12+0’da bırak dediler . Bende şişli memorialde tedavi gördüm çok şükür ilk . Ama ameliyat oldum uzun bir süreçti. Yaklaşık 1 yıl sonunda transfer aşamasına gelebilmiştim:) ama hamdolsun bebeğim benimle şu 12. Haftayıda bi bitirseydim Allahın izniyle sağlıkla. Trabzon’da yaşıyorum bu arada .
Hikayelerimiz benzer. Bende de iki tüp hidrosalpenks nedeniyle alındı maalesefCnm 10.haftada biraktirdi dr um. Önce çok ufak bi kanama alanı vardı geçen hafta gittiğimde hersey yolunda dedi. Artık kese biliriz dedi. Ah ah bende çok uzun süreçlerden geçtim. İki olumsuz aşılama bi sol tup laporoskopi ameliyatım var bide olumsuz tup bebek. 7.inci yilimdayim Evliligimde. Allah nasip ederse ilk bebis olacak yaş 34 cnm. Rabbime şükürler olsun bugünlere gördüm ya inş kucağımiza lastiği günleri de yaşatır .bnde kirklarelinde oturuyorum suan.
Hayır cnm pgt yapılmadı yani Dr gerek görmedi sanırım iki olumsuz tup olsaydı kesin isterdi. 11 yumurta toplandı iki tane 5.gün embriyosu kaldı cnm hatta biri 6.gün diyebiliriz biraz geriden geldiği için 6.güne beklettiler. 5.gün suan karnimdaHikayelerimiz benzer. Bende de iki tüp hidrosalpenks nedeniyle alındı maalesefbana hiç aşılama yapamadılar tüplerden dolayı. Direk tüp bebek dendi. Çikolata kisti hastasıyım. 27. Yaşındayım. Çok şükür bugünlerimize. Peki pgt yapıldı mı embriyona ?
Hayır cnm pgt yapılmadı yani Dr gerek görmedi sanırım iki olumsuz tup olsaydı kesin isterdi. 11 yumurta toplandı iki tane 5.gün embriyosu kaldı cnm hatta biri 6.gün diyebiliriz biraz geriden geldiği için 6.güne beklettiler. 5.gün suan karnimdaRabbim nasip ederse inş diğerine kardes olur. Merak Etme atlatiriz bu günleri de Allahın izniyle . Temizlik falan yapiomus un ben hala yapmıyorum eşim yapio sağolsun. Sadece yemek ve bulasik içim rahat etmiyor ama napayım biraz daha sabredicem bakalım. Bi yere uzanma aniden egilme falan yapma dikkat et kendine. Beslenmene de dikkat et cnm.
aynı durumdayım hiç halim yok bi yemek hazırlayıp yiyorsam yarım saat uzanıyorum bende demir eksikliği mi var acaba diyorumbende enerji sıfır, adım atmaya halim yok, muhtemelen kanım/vitaminlerim düştü ama o ilaçlar kocaman yutamıyorum resmen
çıkmaz canım sen hiç aklına getirme adet yerini bulsun diye yaptırıyorum testi de kendineayh ne bileyim ya insan ister istemez tedirgin oluyo..ya bişi çıkarsa diye..
Bende 59 bir iki kg vermişim ama bundan sonra alırız zaten sağlık olsun kilolar doğumdan sonra gider benim korkum göbek kalmasındanHanımlar kilo aldınız mı lutfen cevap verin ben 1 kilo aldım aslinda zayif sayilırim 55 buçuk oldum ama şaka gibi karnım büyüdü simdiden dun pantolonuma sigmadı gobegim simdiden boyleyim ilerde kocaman olur karnım hep zayıf hamilelere imrendim
benimde 12 çıktı 2 tane ampül verdi birini içtim ama hala çok halsizim diğerini de 3 ağustosta içecem bakalım ozamana düzelir belkiBenim de öyleydi d vitaminim 14 çıkmış . Yaz günü böle d vitaminimi olur anlmadım. Çok halsizlik yapıyor. Mutlaka baktır .
aynı durumdayım hiç halim yok bi yemek hazırlayıp yiyorsam yarım saat uzanıyorum bende demir eksikliği mi var acaba diyorum
Doğum sonrası korse kullanmak lazim ben 2 sinde kullandim hatta birinde eski usul annem bezle baglamisti benim.karnim cok buyuktu hatta ama şükür geçti gobek kalmadı insallah bu defa da bağlarim ya da korse kullanirim hem.kışın sicak da tutarBende 59 bir iki kg vermişim ama bundan sonra alırız zaten sağlık olsun kilolar doğumdan sonra gider benim korkum göbek kalmasından
üzülme hamilelikten kaynaklı demek ki diyorum ya bende aynıyım bide iki enerjisi tavan oğlanlar var bende anne parka götür deyip başımı yiyorlarBaktırdım hepsi iyi çıktı, ama benim bu halsizliğimin sebebi ne o zaman, ağlıcam resmen yaa.
Aynı tedirginlik bende de var sanki her an kusacakmısım gibi sabahtan beri hiç bişe yemedim desem yeridir.. sağ sağlim varırsın evine inşallah canım
bulantısız kusmasız ve iyi hissetmek istşyorum. keyifli zamanlara geçmek istiyorum.
Aynen canım amin inşallaholmaz inşallah canım. iyi düşün iyi olsun. bence olmayacak çünkü bir süreliğine de olsa stresini unutacaksın.
Ikiz mi gebeligin ay ne güzel aslinda ikiz zor ama hamilelik sikintisi falan hepsi birden yasiyosun ilerde ohh ne guzel oldu buyudüler diyceksin ikiz bebekleri seviyorum
Ben işin gırgırındayım canım öyle zil zurna oynayacak değilim eşimle dans eder arada yavaş yavaş oynarım sonra otururum zaten bide o kadar kanama yaşadım bebeğime bişe olmadı bi dansla iki oynamayla olmaz herhalde olursa da düğünden kaynaklı değil bebeğimin sağlıksız olduğunu gösterir çok araştırdım internette dr.Banu çiftçi diyor mesela yok ben çok gezdim çok hareket ettim bebeğim ondan düştü diye düşünmeyin sağlıksız Bebek siz ne yaparsanız yapın zaten düşecektir diyor sizin istirahat etmeniz bile %100 düşüğü engellemez diyor yanı hepsi nasip hepsi Allah’tan canım bi bakmışsın yattığın yerde düşük yapmışsın bnm akrabam yaptı mesela bi bakmışsın iş güç yapmışsındır yorulmuşsundur ama bebeğin gayet iyidir herşey rabbimin elinde hayırlısı neyse onu yaşatır insana canım bu söylediklerimi de sakın yanlış anlama bak sadece çenem düştü yineşulee okadar kanamaya falan oynamayı düşünüosun :) Evet çok zor olacak ama riske atma:) Doğurduktan sonra acısını çıkartırsın bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?