2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

Aaa bir tüp bebek daha :) ben henüz ikili vaktine gelemedim:) 8+5im bugğn. Crinone jel kullanıyorum günde bir tane. Sen kullanıyor musun? Birde nerede yaptırdın tüp bebeği ?

Aaa bir tüp bebek daha :) ben henüz ikili vaktine gelemedim:) 8+5im bugğn. Crinone jel kullanıyorum günde bir tane. Sen kullanıyor musun? Birde nerede yaptırdın tüp bebeği ?
Cnm ben 1 hafta öncesine kadar sabah ve akşam crinone kullaniyordum. Onu ve Estrofemi bıraktık çok şükür. Şuan sadece folik asit ve coraspirin kullanıyorum. Cnm bnm ikinci tup bebek ilki başka bi yerde olumsuz olmuştu. İstanbul bahceci umut tup bebek merkezi cem celik dr um. Allah ondan razi olsun. Sen nerde yaptırdın ilk mi?

Bende cleaxena kullanıyorum. Jeli ne xaman bıraktın bana 12+0’da bırak dediler . Bende şişli memorialde tedavi gördüm çok şükür ilk . Ama ameliyat oldum uzun bir süreçti. Yaklaşık 1 yıl sonunda transfer aşamasına gelebilmiştim:) ama hamdolsun bebeğim benimle şu 12. Haftayıda bi bitirseydim Allahın izniyle sağlıkla. Trabzon’da yaşıyorum bu arada .

Cnm 10.haftada biraktirdi dr um. Önce çok ufak bi kanama alanı vardı geçen hafta gittiğimde hersey yolunda dedi. Artık kese biliriz dedi. Ah ah bende çok uzun süreçlerden geçtim. İki olumsuz aşılama bi sol tup laporoskopi ameliyatım var bide olumsuz tup bebek. 7.inci yilimdayim Evliligimde. Allah nasip ederse ilk bebis olacak yaş 34 cnm. Rabbime şükürler olsun bugünlere gördüm ya inş kucağımiza aldigimiz günleri de yaşatır .bnde kirklarelinde oturuyorum suan.

Hikayelerimiz benzer. Bende de iki tüp hidrosalpenks nedeniyle alındı maalesef bana hiç aşılama yapamadılar tüplerden dolayı. Direk tüp bebek dendi. Çikolata kisti hastasıyım. 27. Yaşındayım. Çok şükür bugünlerimize. Peki pgt yapıldı mı embriyona ?

Hayır cnm pgt yapılmadı yani Dr gerek görmedi sanırım iki olumsuz tup olsaydı kesin isterdi. 11 yumurta toplandı iki tane 5.gün embriyosu kaldı cnm hatta biri 6.gün diyebiliriz biraz geriden geldiği için 6.güne beklettiler. 5.gün suan karnimdaRabbim nasip ederse inş diğerine kardes olur. Merak Etme atlatiriz bu günleri de Allahın izniyle . Temizlik falan yapiomus un ben hala yapmıyorum eşim yapio sağolsun. Sadece yemek ve bulasik içim rahat etmiyor ama napayım biraz daha sabredicem bakalım. Bi yere uzanma aniden egilme falan yapma dikkat et kendine. Beslenmene de dikkat et cnm.

Benimde pgtli değil . Henüz temizlik ypamıyorum canım eşim hallediyor. Başlarda yemek yapıyordum ama şimdide mide bulantısındab yapamıyorum görümcelerim yapıp getiriyor sağolsunlar. Sadece işte ufak tefek işler evi toparlıyorum. Namaz kılıyorum kuran okuyorum öyle geçiyor zaman. Normalde çalışıyorum ama hafif bi kanama alanı gördü doktor rapor verdi 1 ay evdeyim o yüzden.

Bende 59 bir iki kg vermişim ama bundan sonra alırız zaten sağlık olsun kilolar doğumdan sonra gider benim korkum göbek kalmasından

Bende 59 bir iki kg vermişim ama bundan sonra alırız zaten sağlık olsun kilolar doğumdan sonra gider benim korkum göbek kalmasından
Doğum sonrası korse kullanmak lazim ben 2 sinde kullandim hatta birinde eski usul annem bezle baglamisti benim.karnim cok buyuktu hatta ama şükür geçti gobek kalmadı insallah bu defa da bağlarim ya da korse kullanirim hem.kışın sicak da tutar

Aynı tedirginlik bende de var sanki her an kusacakmısım gibi sabahtan beri hiç bişe yemedim desem yeridir.. sağ sağlim varırsın evine inşallah canım

Sagol canim. Vardik cok sukur. Dunden beri bulantilarim kusmalarim tavan yapti. Cok cok fenayim. Serum zamanim gelmis sanirim.

bulantısız kusmasız ve iyi hissetmek istşyorum. keyifli zamanlara geçmek istiyorum.

Offff ya evet ben de aynindan istiyorum. Bulantisiz kusmasiz keyifli offff off.

Ikiz mi gebeligin ay ne güzel aslinda ikiz zor ama hamilelik sikintisi falan hepsi birden yasiyosun ilerde ohh ne guzel oldu buyudüler diyceksin ikiz bebekleri seviyorum

Valla baya bir zor canım ya.
Şu bulantılar insanı mahvediyor yani öyle böyle değil.
Bir de tedirginlik felan yetebilecek miyim korkusu.
Kafam çok allak bullak.
Ama dediğin gibi yani çok şükür Allah bunları bana sağ salim nasip ederse çocuk defterini kapatırım :)

Merhabalar bize doktor ay sonu gel demişti. Ya bu hafta ya da haftaya gideriz inşallah. Benim gibi yüzünde leke oluşan var mı ? Dudaklarımın iki kenarında koyu lekeler oluştu. Ne yapacağımı bilemedim.Böyle bir şey yaşayan var mı aranızda?

şulee okadar kanamaya falan oynamayı düşünüosun :) Evet çok zor olacak ama riske atma:) Doğurduktan sonra acısını çıkartırsın bence.
Ben işin gırgırındayım canım öyle zil zurna oynayacak değilim eşimle dans eder arada yavaş yavaş oynarım sonra otururum zaten bide o kadar kanama yaşadım bebeğime bişe olmadı bi dansla iki oynamayla olmaz herhalde olursa da düğünden kaynaklı değil bebeğimin sağlıksız olduğunu gösterir çok araştırdım internette dr.Banu çiftçi diyor mesela yok ben çok gezdim çok hareket ettim bebeğim ondan düştü diye düşünmeyin sağlıksız Bebek siz ne yaparsanız yapın zaten düşecektir diyor sizin istirahat etmeniz bile %100 düşüğü engellemez diyor yanı hepsi nasip hepsi Allah’tan canım bi bakmışsın yattığın yerde düşük yapmışsın bnm akrabam yaptı mesela bi bakmışsın iş güç yapmışsındır yorulmuşsundur ama bebeğin gayet iyidir herşey rabbimin elinde hayırlısı neyse onu yaşatır insana canım bu söylediklerimi de sakın yanlış anlama bak sadece çenem düştü yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…