2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ben kg aldım 61 buçukla başladım 65 i gördüm bgn bi de midem bulanıp duruyo yani bulanmasa nolcak bilmem ilk 2 gebeliğimde de çok aldım yine çok alıcam sanırım artık sağlık olsun ne diyim

Kontrolde bebeği zor gördük canım
benim gazımdan dolayı. O kadar yoğunki gazın dedi doktor. Nası geçer bilmem

Merhaba kızlar cinsiyetini öğrenen var mı acaba 12+5 de gidicem dra geçen hafta tahmin edebiliyorum dedi ama söylememişti bu haftada görünür mü kızım erken doğdu ama doğana kadar emin değildik

Canim benden sana öneri yetebilecek miyim deme pozitif düşün sonucu güzel olsun başı zor oluyor ama ilerde iyi ki ikiz olmuş diyeceksin bu arada benim ikizim yok ama 2 cocugum arasında 1 yaş var ikiz gibiydiler

Merhaba kızlar cinsiyetini öğrenen var mı acaba 12+5 de gidicem dra geçen hafta tahmin edebiliyorum dedi ama söylememişti bu haftada görünür mü kızım erken doğdu ama doğana kadar emin değildik
Erkek oldu mu genelde 12.haftada tahminde bulunuyor doktorlar.yani etrafımda öyle oldu genelde.kızlar daha geç belli oluo benim ilk kızım 20 haftalıkken gösterdi kendini.bebeğin o anki pozisyonuna da bağlı tabi

Canim benden sana öneri yetebilecek miyim deme pozitif düşün sonucu güzel olsun başı zor oluyor ama ilerde iyi ki ikiz olmuş diyeceksin bu arada benim ikizim yok ama 2 cocugum arasında 1 yaş var ikiz gibiydiler
Evet maşallah onlar da ikiz gibi olmuş peşpeşe. Allah bağışlasın.
NE bileyim şu an oğlum bile beni o kadar yoruyor ki diyorum bi de 3 tane olacak vs.
Allah'tan gelen baş göz üstüne tabi.
Bin şükür.
Şu mide bulantılarımı atlatsam halsizliği yorgunluğu çok takmicam.

Ben kg aldım 61 buçukla başladım 65 i gördüm bgn bi de midem bulanıp duruyo yani bulanmasa nolcak bilmem ilk 2 gebeliğimde de çok aldım yine çok alıcam sanırım artık sağlık olsun ne diyim
Ayy canim bence diyetisyenle birlikte yurut hamileligini ya da kendi kontrolunu yap yanliş anlama inan kendim icin de oyle düsunuyorum kilo alimim hizlanirsa diyetisyene gidicem kendime hedef bile koydum saglikli beslenip 9 kilo almak istiyorum ama bazen elde olmayabiliyor insallah basaririm basarıriz

Bir de oglun var senin Allah bagışlasin canim insallah bebislerin akilli uslu olur hic uzmez seni

Size bişi sorucam özel olacak ama özür dileyerek.
Benim bu şiddetli mide bulantılarım başladıktan sonra 2. gün sadece büyük tuvaletimi yaptım iki haftadır daha tık yok.
Yani hani öyle bir his de yok.
Sanki dünyada sadece çiş yapılıyor o derece hiçbir belirti yok diğeri ile ilgili.
Çok az beslendiğim için mi böyle arkadaşlar yoksa bi sıkıntı mı var?

Az yediğindendir canim bir de hamilelikde sindirim yavaşliyor ama kiraz bulursankiraz yemeni öneririm bağırsakları güzel caliştıriyor gerçi zararli mi bilmiyorum da arastirmak lazım
Evet canım 3,5 yaşında.
Ona kardeş yyapalım dedik kardeşler geldi.
Bi bilse başına iki tane kardeş geliyor:))))
Süpersin yaa

cok az beslendigin icindir buyuk ihtimalle ac karnina taze incir zamani yesen baya ise yarar rahatlarsin aslinda ilk gebeligimde cok zorlandim bende kabizliktan birsey yiyemiyordum yedigim seyler hep kuru seylerdi oda eahatsiz ediyordu

Az yediğindendir canim bir de hamilelikde sindirim yavaşliyor ama kiraz bulursankiraz yemeni öneririm bağırsakları güzel caliştıriyor gerçi zararli mi bilmiyorum da arastirmak lazım

Süpersin yaa

Doktora sormayı hep unutuyorum çünkü son kontrolde de ikiz şoku yaşayınca aklımdaki sorular hepten uçtu gitti zaten.
Çok şükür kabızlık olarak hiçbişi hissetmiyorum yani o hissimi kaybetmişim gibi.
Demek ki çok az beslendiğimden.
İki hafta sonra kontrol var bakalım inşallah ikisi de benimledir:)
Haberleri veririm.
..
Canım ya.
Sen de süpersin
cok az beslendigin icindir buyuk ihtimalle ac karnina taze incir zamani yesen baya ise yarar rahatlarsin aslinda ilk gebeligimde cok zorlandim bende kabizliktan birsey yiyemiyordum yedigim seyler hep kuru seylerdi oda eahatsiz ediyordu
Canım şükür kabızlık da hiç hissetmiyorum yani nötr o hissim hiç yok gibi.
Sadece çok arada bir karnıma gaz sancısı vuruyor afedersin onun dışında hiçbişi olmuyor.
Mide bulantım çok olduğu için bişi de yiyemiyorum ki.
Suyu bile çok az içebiliyorum.

Kontrolde bebeği zor gördük canım
benim gazımdan dolayı. O kadar yoğunki gazın dedi doktor. Nası geçer bilmem
Hareketsizlikten birde gaz oluyor canm dün ben denize gittim.yuzdum o kadar rahattimki şişlik inmisti bugün hep yattım karnım sis. Birde sürekli.ayran ya da yoğurt yiyorum o da iyi geliyor gaz için. Ben hamile kalmadan öncede şişlik yaşıyordum bende hassas bağırsak sendromu var stres olsam şişer karnım.

Doğru diyorsun canm yicek lokması varsa ne yaparsak yapalim doğacak eskiden kadınlar tarlada çalışırmış tarlada doğururmuş. Hatta benim doktorum her gün 40 dakka yürü dedi pıhtılaşma sorunum olduğu için.yokus olmayan duz yerde. Ben dedim kanama alanı var her gün yatmak zorunda değil miyim yatma dedi. Ama gene de ağır kaldırmamak anı hareket etmemek gerek. Göbek at da yavas yavas halay sakin ha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…