- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.061
Benimki 2 ekim 2014 canım bir ay var aralarında Allah bağışlasın3 Kasım 2014 doğumlu canım :)))
Allah razı olsun.Cümlemizinkini bağışlasın inşallah.Benimki 2 ekim 2014 canım bir ay var aralarında Allah bağışlasın
Ahahahh yok kız ne halayı eskiden halay başı ben olurdum hep halayda bensiz kaldı bu seneDoğru diyorsun canm yicek lokması varsa ne yaparsak yapalim doğacak eskiden kadınlar tarlada çalışırmış tarlada doğururmuş. Hatta benim doktorum her gün 40 dakka yürü dedi pıhtılaşma sorunum olduğu için.yokus olmayan duz yerde. Ben dedim kanama alanı var her gün yatmak zorunda değil miyim yatma dedi. Ama gene de ağır kaldırmamak anı hareket etmemek gerek. Göbek at da yavas yavas halay sakin ha
Aynen canım bu arada bizimkine kardeş fikrini aşılamaya başladık ama pek anladığını sanmıyorumAllah razı olsun.Cümlemizinkini bağışlasın inşallah.
Aynılar nerdeyse:)
Ben başlarda biraz konusunu açıyordum sürekli kardeşim karnında mı büyüyor diyordu sonraları böyle sürekli öğürmelerim kusmalarım olunca "karnında kardeşim büyüdüğü için mi böylesin" diye sorduktan sonra daha da konuyu açmadım kardeşlerini öyle olumsuz hatırlamasın diye:)Aynen canım bu arada bizimkine kardeş fikrini aşılamaya başladık ama pek anladığını sanmıyorum
Bizimki karnıma bakıyor işine gelmiyor şimdi düşünüyor bebeğin orada ne işi var diyeBen başlarda biraz konusunu açıyordum sürekli kardeşim karnında mı büyüyor diyordu sonraları böyle sürekli öğürmelerim kusmalarım olunca "karnında kardeşim büyüdüğü için mi böylesin" diye sorduktan sonra daha da konuyu açmadım kardeşlerini öyle olumsuz hatırlamasın diye:)
Evet ilk gebelik çok zorIlk gebelik miydi seninki benim ilk gebeligim tam bi zulümdü su icemezdim yaşamak zul dü bu 3. Gebeliğim cok daha hafif geciriyorum etkisi var mi bilmem insallah senin de sikintilarin azalır surekli hasta gibi gezmek cok kötü cidden
Aynen belli olunca daha çok idrak edebilirler bence de..Bizimki karnıma bakıyor işine gelmiyor şimdi düşünüyor bebeğin orada ne işi var diyeama ultrason kağıdına bakıyor Bebek kardeş diyor :) karnım biraz büyüyünce daha iyi anlar sanırım :)
Kızlar bu ara üstümde acayip bi gerginlik var herkese sinir oluyorumbulantılarım hafifledi biraz sanki çok şükür bugünlerimize inşallah daha iyi olacağız bulantılar için sabredin bu dünyada çocuk sahibi olmak isteyen o kadar çok kişi var ki aklınıza onlar gelsin ve onları dualarınızdan eksik etmeyin
Aynen canım sağlıkla doğsunlar inşallah umarım iyi anlaşırlar :)Aynen belli olunca daha çok idrak edebilirler bence de..
Çok az beslendiğin içindir ama sen druna danış benceSize bişi sorucam özel olacak ama özür dileyerek.
Benim bu şiddetli mide bulantılarım başladıktan sonra 2. gün sadece büyük tuvaletimi yaptım iki haftadır daha tık yok.
Yani hani öyle bir his de yok.
Sanki dünyada sadece çiş yapılıyor o derece hiçbir belirti yok diğeri ile ilgili.
Çok az beslendiğim için mi böyle arkadaşlar yoksa bi sıkıntı mı var?
Doktor iZin verdi ama eşim vermedi gelemiyorum maalesef :)Merhaba arkadaşım sen Trabzon’luydun değil mi ? Ben Trabzon’da yaşıyorum :) gelmek istiyorsun ne yaptın doktor izin verdi mi gelebilecek misin ?
Size bişi sorucam özel olacak ama özür dileyerek.
Benim bu şiddetli mide bulantılarım başladıktan sonra 2. gün sadece büyük tuvaletimi yaptım iki haftadır daha tık yok.
Yani hani öyle bir his de yok.
Sanki dünyada sadece çiş yapılıyor o derece hiçbir belirti yok diğeri ile ilgili.
Çok az beslendiğim için mi böyle arkadaşlar yoksa bi sıkıntı mı var?
Doktor iZin verdi ama eşim vermedi gelemiyorum maalesef :)
Aslında bunalıyoruz ve ailemize çok ihtiyacımız var bu konuda anlayışlı olmak gerekirken onlarda bebeklerini düşünüyor bu durumda da yapcak bişey yok :) herkes birbirini düşünüyorHadi yatabi eşler de bizim kadar tedirgin. Bende aslen istanbulluyum ailem orada yaşıyor istanbula gelmek istiyorum ama benimde eşim olmaz diyor
Aynen canm her şeyin hayırlısı. Annelik sabır işi başlı başına. Şimdiden iyi eğlenceler düğündeAhahahh yok kız ne halayı eskiden halay başı ben olurdum hep halayda bensiz kaldı bu senebugün bende hareket ettim biraz napim çok sıkıldım ufak ufak yardım ettim düğün işlerine kendimi yormadım ama hiç çok şükür iyiyim rabbim nasip ederse alırız kucağımıza nasibimiz değilse de öbür dünyada beni karşılayacak bi evlat göndermiş olurum Rabbim hayırlısını versin hepimize
Aslında bunalıyoruz ve ailemize çok ihtiyacımız var bu konuda anlayışlı olmak gerekirken onlarda bebeklerini düşünüyor bu durumda da yapcak bişey yok :) herkes birbirini düşünüyor
Ben korse kullanamadim kızım hastanede yatıyordu her gün git gel kendime bakamadim bile şimdi ondan kalma az bi göbek var icime cekip duruyordum da artik saldim göbek diyene bebek derimDoğum sonrası korse kullanmak lazim ben 2 sinde kullandim hatta birinde eski usul annem bezle baglamisti benim.karnim cok buyuktu hatta ama şükür geçti gobek kalmadı insallah bu defa da bağlarim ya da korse kullanirim hem.kışın sicak da tutar
Sağol canım benim çok teşekkür ederimAynen canm her şeyin hayırlısı. Annelik sabır işi başlı başına. Şimdiden iyi eğlenceler düğünde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?