2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ahahahh yok kız ne halayı eskiden halay başı ben olurdum hep halayda bensiz kaldı bu sene bugün bende hareket ettim biraz napim çok sıkıldım ufak ufak yardım ettim düğün işlerine kendimi yormadım ama hiç çok şükür iyiyim rabbim nasip ederse alırız kucağımıza nasibimiz değilse de öbür dünyada beni karşılayacak bi evlat göndermiş olurum Rabbim hayırlısını versin hepimize

Aynen canım bu arada bizimkine kardeş fikrini aşılamaya başladık ama pek anladığını sanmıyorum
Ben başlarda biraz konusunu açıyordum sürekli kardeşim karnında mı büyüyor diyordu sonraları böyle sürekli öğürmelerim kusmalarım olunca "karnında kardeşim büyüdüğü için mi böylesin" diye sorduktan sonra daha da konuyu açmadım kardeşlerini öyle olumsuz hatırlamasın diye:)

Kızlar bu ara üstümde acayip bi gerginlik var herkese sinir oluyorum bulantılarım hafifledi biraz sanki çok şükür bugünlerimize inşallah daha iyi olacağız bulantılar için sabredin bu dünyada çocuk sahibi olmak isteyen o kadar çok kişi var ki aklınıza onlar gelsin ve onları dualarınızdan eksik etmeyin

Bizimki karnıma bakıyor işine gelmiyor şimdi düşünüyor bebeğin orada ne işi var diye ama ultrason kağıdına bakıyor Bebek kardeş diyor :) karnım biraz büyüyünce daha iyi anlar sanırım :)

Merhaba arkadaşım sen Trabzon’luydun değil mi ? Ben Trabzon’da yaşıyorum :) gelmek istiyorsun ne yaptın doktor izin verdi mi gelebilecek misin ?

Çok az beslendiğin içindir ama sen druna danış bence

canım doktorum bana tuvalete cıkamadığın zamanlarda sade Activia yiyebilirsin demişti. Günde 1 tane. aklında olsun belkı yardımcı olur.

Hadi ya tabi eşler de bizim kadar tedirgin. Bende aslen istanbulluyum ailem orada yaşıyor istanbula gelmek istiyorum ama benimde eşim olmaz diyor
Aslında bunalıyoruz ve ailemize çok ihtiyacımız var bu konuda anlayışlı olmak gerekirken onlarda bebeklerini düşünüyor bu durumda da yapcak bişey yok :) herkes birbirini düşünüyor

Aynen canm her şeyin hayırlısı. Annelik sabır işi başlı başına. Şimdiden iyi eğlenceler düğünde

Ben korse kullanamadim kızım hastanede yatıyordu her gün git gel kendime bakamadim bile şimdi ondan kalma az bi göbek var icime cekip duruyordum da artik saldim göbek diyene bebek derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…