2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252

MAşallah supanallah ne güzel darısı başımıza :) benimde haftaya salı kontrolüm var 10+0 olucam nasipse inşallah bende görebilirim böyle hareketleri:) nifty çok mantıklı çünkü ikilide risk çıksa yine nifty istenecekti nifty en kesin çözüm. İnşllah sıkıntısız sağlıklı gelir arkadaşım.

Geçmiş olsun cnm geçer sen dinlen bol bol. Allah kabul etsin inşallah dualarimizi. İyi maşallah gorumcelerinden Allah razı olsun. Arada haberdar edelim birbirimizi merak ederim.

bende dün farkettim karnım çok büyümüş .akşam eşimle annemden de aynı tepkiyi aldım ... eski pantolonlarıma giremiyorum artık

Geçmiş olsun cnm geçer sen dinlen bol bol. Allah kabul etsin inşallah dualarimizi. İyi maşallah gorumcelerinden Allah razı olsun. Arada haberdar edelim birbirimizi merak ederim.

Evet canım irtibatta kalalım. Allahım hep güzel haberleri vermeyi nasip etsin hepimiz için

nifty ne acaba ilk defa duyuyorum

canım o çok kustugumuzdan öyle,5.6.7. haftalar bende öyleydim hiç hatirlamiom wc ye çıktığı mi çünkü ne yesem kusuyodum şimdi yavaş yavas düzeldi okadar kusmuom cunku

Gözün aydın canm benimki de el sallamıştı. Nifty ne zaman yaptircan ne kadarmış sordun mu onda cinsiyette belli oluyormus

perikanadi canim benim de bulantilarim cok ya pek birsey yiyemiyorum. Ben de 6.haftadan beri 1 kere ciktim tuvalete sadece. Aynen ben de fazla beslenemedigimiz icin oldugunu dusunuyorum. Insaallah bagirsaklarda tembellige falan sebep olup da kalici hale gelmez tabi.

Kızlar ben çok kötüyüm ya çok halsızım canım hiçbirşey yemek ıstemıyor yıyıncede miğdem bulanıyor açkende 2 kilo vermişim kasıklarımda arada çok agrıyo sıcakdan hiç halim yok dün biraz lekelenmede oldu korktum yarın sabah Dr gıdıcem inş iyidir cuma kalp atışını duymustum çok şükür ıyıdı ama bu leke dün benı çok korkuttu

Aynen bende o durumdayım canım, korkulacak bir şey yoktur inşallah

Aynen bende o durumdayım canım, korkulacak bir şey yoktur inşallah
İcinizi ferah tutun iyi şeyler düşünün hamilelikte normal bu halsizlik tansiyon düşüklüğü falan bende de olur genelde de olur zaten artik kahve leke de yoğun olmadıkça yine korkmayın Allah in izni ile bebisler iyidir

İnş canım çok şükür bugün hıc gelmedi sıcakdanda oluyo sanırım bu halsızlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…