2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım leke bende çok geldi korkma inşallah bişey yoktur ama yine de doktora gorünmende fayda var bende çarşamba günü gidicem inşallah
İnş canım ya oğlumda hiç yasamadım 2 kez kalp durması oldu o yüzden çok korkuyorum rabbim inş sağlıkla kucaklamamızı nasıp eder inş

Canım benim oğlumda 10 haftalıkken ayakları tam yukarıdaydi

Kızlar durumumla alakalı merak eden varsa eşim 1 hafta sonra beni aradı, hiçbir şey olmamış gibi tüm suç bendeymiş. Ayrı ev olmaz dedi, ya buraya gel ya da orada bebeği doğur 10 yıl sonrada benim fikrim değişmeyecek,istediğin kadar kal babanlarda dedi. Ben burada babamlardayım yani

Bize söylemesi çok kolay canım ama karar senin gitme bence çok yakından ev tutulsun hergün gitsin görsün annesini bunu da mı kabul etmez

canım sen sabret esin fikrini degistirecek bence araması bile bir adım bu evden cikarsan gelemezsin demisti sanirim sana degilmi ? küçük bir ev tutalim sen annene istedigin zaman git gel vs desen ayyyy ne anneymis herkesin annesi var evlenip yuva kurunca herkes ayriliyo annesi problemli adamin

H

Zaten ayrı eve çıkalım dediğim için gelme diyor. İstersen üst katta oturalım de yine kabul etmem diyor. Anneye bu kadar bağımlı olması iyi değil bence, ilerde kendi hayatında çok problem yaşar

Zaten ayrı eve çıkalım dediğim için gelme diyor. İstersen üst katta oturalım de yine kabul etmem diyor. Anneye bu kadar bağımlı olması iyi değil bence, ilerde kendi hayatında çok problem yaşar
tabiki psikolojik rahatsizlik bu evlilik terapisti falanda desen kabul etmez hic birseyin sonu degil canım nasıl mutlu olacaksan öyle yap

Allah'in izniyle iyidir insaallah. Korkup strese girip kendini de bebisini de uzme. Yarin da guzel haberlerle gelirsin insaallah.

Canim sabret insaallah. Sabrin sonu selamettir hayirlisiyla. Esin de bir an once hatasini anlar ve senin gonlunu alir umarim. Ama sen kararli durusundan sakin taviz verme. Boyle guclu olmaya devam et.

Anaciligini bir kez daha göstermiş senin arkanda dağ gibi baban var hic sıkma canini. Bebekle ilgili başka birşey söyledi mi

canım . Doğru demiş banu çifti:) Ama tedbirini al gerisi Alllah 'tan diye bir gerçekte var :)

canım doktorum bana tuvalete cıkamadığın zamanlarda sade Activia yiyebilirsin demişti. Günde 1 tane. aklında olsun belkı yardımcı olur.

Yaa olabilir tabi midem alırsa..
Ben dün akşamı berbat geçirdim ya.
Allah kimseye vermesin bu kadar bulantı.
Mahvoldum.
canım o çok kustugumuzdan öyle,5.6.7. haftalar bende öyleydim hiç hatirlamiom wc ye çıktığı mi çünkü ne yesem kusuyodum şimdi yavaş yavas düzeldi okadar kusmuom cunku
Bi tek bana özgü değil demek ki en azından tek olmadığıma sevindim.
Benim zaten normalde de 4 günde bir olurdu öyle bi sıkıntım var.
Bu da böyle oldu.
İnşallah ben de düzelebilirim.
Aslında ne zamandır aklımda da diyorum ben de bi sıkıntı var ama gidince sorarım diyordum ama doğru diyorsun zten ne yiyoruz ki ne çıksın.
İnşallah benim zaten bi sorunum vardı normalde de ben de ondan korkuyorum.

Benim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Bu mide bulantılarım bana nefes aldırmıyor.
Çok kötüyüm..
Dün akşam yine çok ağladım kimsemiz yok öyle çocuğuma anne karnım çok aç dedi kalıp bi yemek veremedim babanı bekle oğlum şimdi gelecek dedim oğlum da uyuyakalmış hiç haberim yok tv karşısında.
Babası geldi.
Ay onu görünce başladım ağlamaya.
Çok kötü hissediyorum kendimi.

canm Allah yardımcın olsun okuyunca bende ağladım bunlar zor zamanlar keşke biri olsa yanında

canım ya çok üzüldüm okuyunca. ben de yaşadığım şehirde kimsesizim bir eşim var. 'kimsemiz yok' bunu okuyunca gözüm doldu. seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama derdi veren Allah dermanını da verir. Allah sana bolca sabır ve güç versin. bir an önce toparlanırsın inşallah. kötü hissetme kendini bunu bir sınav gibi düşün. hepsi geçecek ben eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…