- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.101
Canım leke bende çok geldi korkma inşallah bişey yoktur ama yine de doktora gorünmende fayda var bende çarşamba günü gidicem inşallahLeke geldımı sendende
İnş canım ya oğlumda hiç yasamadım 2 kez kalp durması oldu o yüzden çok korkuyorum rabbim inş sağlıkla kucaklamamızı nasıp eder inşCanım leke bende çok geldi korkma inşallah bişey yoktur ama yine de doktora gorünmende fayda var bende çarşamba günü gidicem inşallah
Canım benim oğlumda 10 haftalıkken ayakları tam yukarıdaydiGünaydın kızlar size cinsiyete ilgili bır tespit vereyim en az 10 yada 11 haftalık bebek ultrason fotoğrafında eğer bebişin ayakları tam yukarı kalkmşsa kız yok popoya yakın duruyorsa erkek diyorlar bakalım ne kadar uyuyor tabi önce Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım tabi başından kötü bişey geçince insan korkuyor allah korusun bebişlerimiziİnş canım ya oğlumda hiç yasamadım 2 kez kalp durması oldu o yüzden çok korkuyorum rabbim inş sağlıkla kucaklamamızı nasıp eder inş
Bize söylemesi çok kolay canım ama karar senin gitme bence çok yakından ev tutulsun hergün gitsin görsün annesini bunu da mı kabul etmezKızlar durumumla alakalı merak eden varsa eşim 1 hafta sonra beni aradı, hiçbir şey olmamış gibi tüm suç bendeymiş. Ayrı ev olmaz dedi, ya buraya gel ya da orada bebeği doğur 10 yıl sonrada benim fikrim değişmeyecek,istediğin kadar kal babanlarda dedi. Ben burada babamlardayım yani
canım sen sabret esin fikrini degistirecek bence araması bile bir adım bu evden cikarsan gelemezsin demisti sanirim sana degilmi ? küçük bir ev tutalim sen annene istedigin zaman git gel vs desen ayyyy ne anneymis herkesin annesi var evlenip yuva kurunca herkes ayriliyo annesi problemli adaminKızlar durumumla alakalı merak eden varsa eşim 1 hafta sonra beni aradı, hiçbir şey olmamış gibi tüm suç bendeymiş. Ayrı ev olmaz dedi, ya buraya gel ya da orada bebeği doğur 10 yıl sonrada benim fikrim değişmeyecek,istediğin kadar kal babanlarda dedi. Ben burada babamlardayım yani
Canım benim oğlumda 10 haftalıkken ayakları tam yukarıdaydi[/QUOTE hade yaa bu teoride coktur desene;/// benimde en son 9 haftalık ultransyın var gerçi daha ayak bile diyemez ama kuşçuk tomurcuklar dik sankı bakalım ne olacakRabbim hayılrı sağlıklı evlat eylesn de gerisi heyecan zaten
canım sen sabret esin fikrini degistirecek bence araması bile bir adım bu evden cikarsan gelemezsin demisti sanirim sana degilmi ? küçük bir ev tutalim sen annene istedigin zaman git gel vs desen ayyyy ne anneymis herkesin annesi var evlenip yuva kurunca herkes ayriliyo annesi problemli adamin
tabiki psikolojik rahatsizlik bu evlilik terapisti falanda desen kabul etmez hic birseyin sonu degil canım nasıl mutlu olacaksan öyle yapZaten ayrı eve çıkalım dediğim için gelme diyor. İstersen üst katta oturalım de yine kabul etmem diyor. Anneye bu kadar bağımlı olması iyi değil bence, ilerde kendi hayatında çok problem yaşar
Kızlar ben çok kötüyüm ya çok halsızım canım hiçbirşey yemek ıstemıyor yıyıncede miğdem bulanıyor açkende 2 kilo vermişim kasıklarımda arada çok agrıyo sıcakdan hiç halim yok dün biraz lekelenmede oldu korktum yarın sabah Dr gıdıcem inş iyidir cuma kalp atışını duymustum çok şükür ıyıdı ama bu leke dün benı çok korkuttu
Kızlar durumumla alakalı merak eden varsa eşim 1 hafta sonra beni aradı, hiçbir şey olmamış gibi tüm suç bendeymiş. Ayrı ev olmaz dedi, ya buraya gel ya da orada bebeği doğur 10 yıl sonrada benim fikrim değişmeyecek,istediğin kadar kal babanlarda dedi. Ben burada babamlardayım yani
Anaciligini bir kez daha göstermiş senin arkanda dağ gibi baban var hic sıkma canini. Bebekle ilgili başka birşey söyledi miKızlar durumumla alakalı merak eden varsa eşim 1 hafta sonra beni aradı, hiçbir şey olmamış gibi tüm suç bendeymiş. Ayrı ev olmaz dedi, ya buraya gel ya da orada bebeği doğur 10 yıl sonrada benim fikrim değişmeyecek,istediğin kadar kal babanlarda dedi. Ben burada babamlardayım yani
canım daha çok war dogurmamixi şimdiden bunları düşünme :)) o günler bi gelsin bakalım ilk kim doğuracak çok heyecanlı ya :)günaydın kızlar,benim aklım da sürekli sezaryan korkusu var bi çok senaryo yazıyorum resmen napacam ben ya çok korkuyorum
canım . Doğru demiş banu çifti:) Ama tedbirini al gerisi Alllah 'tan diye bir gerçekte var :)Ben işin gırgırındayım canım öyle zil zurna oynayacak değilim eşimle dans eder arada yavaş yavaş oynarım sonra otururum zaten bide o kadar kanama yaşadım bebeğime bişe olmadı bi dansla iki oynamayla olmaz herhalde olursa da düğünden kaynaklı değil bebeğimin sağlıksız olduğunu gösterir çok araştırdım internette dr.Banu çiftçi diyor mesela yok ben çok gezdim çok hareket ettim bebeğim ondan düştü diye düşünmeyin sağlıksız Bebek siz ne yaparsanız yapın zaten düşecektir diyor sizin istirahat etmeniz bile %100 düşüğü engellemez diyor yanı hepsi nasip hepsi Allah’tan canım bi bakmışsın yattığın yerde düşük yapmışsın bnm akrabam yaptı mesela bi bakmışsın iş güç yapmışsındır yorulmuşsundur ama bebeğin gayet iyidir herşey rabbimin elinde hayırlısı neyse onu yaşatır insana canım bu söylediklerimi de sakın yanlış anlama bak sadece çenem düştü yine
en korktuğum şey ya kalp durmasiİnş canım ya oğlumda hiç yasamadım 2 kez kalp durması oldu o yüzden çok korkuyorum rabbim inş sağlıkla kucaklamamızı nasıp eder inş
canım doktorum bana tuvalete cıkamadığın zamanlarda sade Activia yiyebilirsin demişti. Günde 1 tane. aklında olsun belkı yardımcı olur.
Bi tek bana özgü değil demek ki en azından tek olmadığıma sevindim.canım o çok kustugumuzdan öyle,5.6.7. haftalar bende öyleydim hiç hatirlamiom wc ye çıktığı mi çünkü ne yesem kusuyodum şimdi yavaş yavas düzeldi okadar kusmuom cunku
Aslında ne zamandır aklımda da diyorum ben de bi sıkıntı var ama gidince sorarım diyordum ama doğru diyorsun zten ne yiyoruz ki ne çıksın.perikanadi canim benim de bulantilarim cok ya pek birsey yiyemiyorum. Ben de 6.haftadan beri 1 kere ciktim tuvalete sadece. Aynen ben de fazla beslenemedigimiz icin oldugunu dusunuyorum. Insaallah bagirsaklarda tembellige falan sebep olup da kalici hale gelmez tabi.
canm Allah yardımcın olsun okuyunca bende ağladım bunlar zor zamanlar keşke biri olsa yanındaBenim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Bu mide bulantılarım bana nefes aldırmıyor.
Çok kötüyüm..
Dün akşam yine çok ağladım kimsemiz yok öyle çocuğuma anne karnım çok aç dedi kalıp bi yemek veremedim babanı bekle oğlum şimdi gelecek dedim oğlum da uyuyakalmış hiç haberim yok tv karşısında.
Babası geldi.
Ay onu görünce başladım ağlamaya.
Çok kötü hissediyorum kendimi.
canım ya çok üzüldüm okuyunca. ben de yaşadığım şehirde kimsesizim bir eşim var. 'kimsemiz yok' bunu okuyunca gözüm doldu. seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama derdi veren Allah dermanını da verir. Allah sana bolca sabır ve güç versin. bir an önce toparlanırsın inşallah. kötü hissetme kendini bunu bir sınav gibi düşün. hepsi geçecek ben eminimBenim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Bu mide bulantılarım bana nefes aldırmıyor.
Çok kötüyüm..
Dün akşam yine çok ağladım kimsemiz yok öyle çocuğuma anne karnım çok aç dedi kalıp bi yemek veremedim babanı bekle oğlum şimdi gelecek dedim oğlum da uyuyakalmış hiç haberim yok tv karşısında.
Babası geldi.
Ay onu görünce başladım ağlamaya.
Çok kötü hissediyorum kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?