2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
v

canım daha çok war dogurmamixi şimdiden bunları düşünme :)) o günler bi gelsin bakalım ilk kim doğuracak çok heyecanlı ya :)
ay canm bilmem mi çok var çok varda elimde değil rüyalarda cabası hep saçma saçma rüyalar görüp iyice korkuyorum.benim büyük oğlum 8 şubat 2010 doğumlu 36 haftalık doğmuştu şimdi 20 şubat görünüyor doğumum amabsezeryanda 2 hafta önce oluyor inş buda 8 şubat olur diyorum rabbim hepimizi sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebişlerimize

ayyy canim benim ya (( benimde bulantim cok annemin olmadigini dusunemiyorum ve çoğul gebelikte 10 kat daha fazla hissediliyormus Allah yardimcin olsun tek cok zor

canım . Doğru demiş banu çifti:) Ama tedbirini al gerisi Alllah 'tan diye bir gerçekte var :)
Aynen öyle canım ilaçlarımı düzenli alıyorum yarın iğnemde var yatıyorum devamlı artık gerisi rabbime kalmış acaba düğün öncesi bi doktora görünsem mi ki ne durumdayız acaba çok merak ediyorum doktor bişe olmazsa Ağustos’un ikinci haftası gelirsin demişti

Okuyunca çok üzüldüm canım insan en çok böyle zamnlarda annesini arıyor dimi.geçecek bugünler hayırlısı ile inş.

oyyy inan bende aglayacaktım. Kuzum benim yaa

canm Allah yardımcın olsun okuyunca bende ağladım bunlar zor zamanlar keşke biri olsa yanında
ayyy canim benim ya (( benimde bulantim cok annemin olmadigini dusunemiyorum ve çoğul gebelikte 10 kat daha fazla hissediliyormus Allah yardimcin olsun tek cok zor
Okuyunca çok üzüldüm canım insan en çok böyle zamnlarda annesini arıyor dimi.geçecek bugünler hayırlısı ile inş.
oyyy inan bende aglayacaktım. Kuzum benim yaa
Allah razı olsun kızlar.
Sizi okuyunca hep gittim burda salya sümük.
Amin Allah razı olsun..
Çok zor evet.
Artık kendimi geçeli çok oldu mide bulantılarımdan bile artık ne çeksem umrumda değil ama oğluma çok üzülüyorum bi anne gibi ilgilenemiyorum.
En çok zoruma giden bu oluyor.
Allah başka büyük dert vermesin inşallah geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.

ilgileneceksin canım benim. azıcık sabır. oğlun da bu süre de anlayışı öğrenir hem iyi tarafından bak. ileride kadınlara değer verecek bir evlat yetiştiriyorsun bence. ailecek bir süreçten geçiyorsunuz ama geçecek hepsi. sen yeter ki kendini yıpratma.

Yavrum zaten öyle uysal ki.
Hiç hırçınlık yapmıyor söz dinliyor o hallerine rağmen ilgilenememek beni mahvediyor.
Çok şükür geçici bbir süreç Allah başka dert vermesin.
Kim dardaysa RAbbim yardımcısı olsun.
Kimseyi kimsesiz bırakmasın Allah'Im.

Keşke yanına gelebilecek biri olsa anne kardeş kayınvalide gibi

Keşke yanına gelebilecek biri olsa anne kardeş kayınvalide gibi
Eşimin aileisnden kimseden hayır yok.
Annesi çok yaşlı, başka da kimse yok.
Benim ailemden de annem çalışıyor.
Bi can olsa bana tabi ki çok iyi olacak ama yok.
2 hafta sonra inşallah gidicem o zaman beri bana iyi gelse..

seni anlıyorum ben de kızımdan ayrı kalma pahasına ananesiyle köye yolladım evde bir lokma yemek pişiremiyorum. dün aç yattım. işe zor geliyorumda yemekhanede ıkı lokma yiyorum anca. allah yardımcın olsun. evde başka çocuklar vakrne hamılelık cok zor. bende kızımı çok özledim 18 gün oldu. ama burda benle sefil olmasındansa özleme dayanıyorum. anne olmak ne zor

Ne güzel ananesine gönderebilme durumunuz varmış.
İnsan yetemeyince ilgilenemeyince bi de onu stres yapıp ağlıyor iyi yapmışsın.
Hem çocuk seni o halde görmez hem iyi bakılır güvenilir elde.
Sen de toparlarsın.
Gerçekten çok çok zormuş.
Şimdi diyorum bekarken annemi üzdüğüm gereksiz ne çok şey varmış hangi yüzle yapmışım diye.

Keske size
Keske size yakın olsaydım da el atabilseydimm

Oyy kiyamam ya hem.sana hem ogluna gpzlerim doldu inan yavru ac mi kalmiş sende oyle tabii annen kayinvaliden falan yok mu ya da bi komşu hoş benim kiler ayni sehirde ama dusuk tehlikeme ragmen ne gelen oldu ne giden Allah eslerimize uzun omur versin o bakiyor bize bi de şoyle düşün kimsesizlerin sahibi Allah tır yardım eder insallah

Gurbetteyiz canım kimseden hayır yok.
Ben kendi halimi geçtim zaten ölmüşüm ağlayanım yok hesabı da oğluma çok üzülüyorum çok zoruma gidiyor o halleri.
Çok şükür amin evet eşlerimiz olmasa ne yapardık.
Biliyorum o da çok bunaldı çok yoruldu evde sadece ölü gibi yatan bi kadın var.
Her iş onda ama elimde değil kendimi zorluyorum iyi hissettikçe ona yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sonra böyle işte ara ara ağlayıp içimi boşaltıyorum.
Allah yardım etsin evet.

Benim kizim da 3.5 yasinda. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ama gecici bir surec Allah'in izniyle. Kalici kotu hastaligimiz da olabilirdi. Halimize bin sukur. Sen de cekip durma. Git serum taktir. Doktorum bana bir kac gunde bir taktirabilirsin hic bir zarari yok dedi. Gece acile gidip 2-3 gunde bir taktir gel. En azindan bir iki gun rahatlarsin.

Aglattın beni yaa keske komşu olsak da size yardim edebilsem insan hayra sevaba gormek istiyorsa cidden hamilelere bir kap yemek götürmeliymiş

Bunu alışkanlık edineyim belki iyi olacak.
Çok şükür daima tabi dermansız dert olmasın.
Aglattın beni yaa keske komşu olsak da size yardim edebilsem insan hayra sevaba gormek istiyorsa cidden hamilelere bir kap yemek götürmeliymiş
Gerçekten insan yaşayınca idrak ediyor.
Çok çok sevapmış.
Bazen evde midem de bulansa diyorum ki hiç mutfağa uğramasam biri şunu getirse belki yerdim ya diye kendi kendime söyleniyorum.
Geçecek inşallah öyle öyle atlatıcaz psikolojiyi sağlam tutmak lazım.
Onu pek beceremiyorm bu aralar ondan ruhen çok çöktüm.

Reactions: nix
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…