- 4 Kasım 2013
- 2.663
- 3.828
- 133
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.121
ay canm bilmem mi çok var çok varda elimde değil rüyalarda cabası hep saçma saçma rüyalar görüp iyice korkuyorum.benim büyük oğlum 8 şubat 2010 doğumlu 36 haftalık doğmuştu şimdi 20 şubat görünüyor doğumum amabsezeryanda 2 hafta önce oluyor inş buda 8 şubat olur diyorum rabbim hepimizi sağlıklı bir şekilde kavuştursun bebişlerimizev
canım daha çok war dogurmamixi şimdiden bunları düşünme :)) o günler bi gelsin bakalım ilk kim doğuracak çok heyecanlı ya :)
ayyy canim benim yaBenim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Bu mide bulantılarım bana nefes aldırmıyor.
Çok kötüyüm..
Dün akşam yine çok ağladım kimsemiz yok öyle çocuğuma anne karnım çok aç dedi kalıp bi yemek veremedim babanı bekle oğlum şimdi gelecek dedim oğlum da uyuyakalmış hiç haberim yok tv karşısında.
Babası geldi.
Ay onu görünce başladım ağlamaya.
Çok kötü hissediyorum kendimi.
Aynen öyle canım ilaçlarımı düzenli alıyorum yarın iğnemde var yatıyorum devamlı artık gerisi rabbime kalmış acaba düğün öncesi bi doktora görünsem mi ki ne durumdayız acaba çok merak ediyorum doktor bişe olmazsa Ağustos’un ikinci haftası gelirsin demişticanım . Doğru demiş banu çifti:) Ama tedbirini al gerisi Alllah 'tan diye bir gerçekte var :)
Evet canın sıcak çok etkiliyor ben adanadaym evde kalkacak halim olmuyor yaylaya geliyorum kaynanamin yanina burada daha iyiyim bulantılar da biraz hafifliyorİnş canım çok şükür bugün hıc gelmedi sıcakdanda oluyo sanırım bu halsızlık
Okuyunca çok üzüldüm canım insan en çok böyle zamnlarda annesini arıyor dimi.geçecek bugünler hayırlısı ile inş.Benim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Çok kötüyüm..
Dün akşam yine çok ağladım kimsemiz yok öyle çocuğuma anne karnım çok aç dedi kalıp bi yemek veremedim babanı bekle oğlum şimdi gelecek dedim oğlum da uyuyakalmış hiç haberim yok tv karşısında.
Babası geldi.
oyyy inan bende aglayacaktım. Kuzum benim yaaBenim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Çok kötüyüm..
Babası geldi.
canm Allah yardımcın olsun okuyunca bende ağladım bunlar zor zamanlar keşke biri olsa yanında
ayyy canim benim ya(( benimde bulantim cok annemin olmadigini dusunemiyorum ve çoğul gebelikte 10 kat daha fazla hissediliyormus Allah yardimcin olsun tek cok zor
Okuyunca çok üzüldüm canım insan en çok böyle zamnlarda annesini arıyor dimi.geçecek bugünler hayırlısı ile inş.
Allah razı olsun kızlar.oyyy inan bende aglayacaktım. Kuzum benim yaa
Amin Allah razı olsun..canım ya çok üzüldüm okuyunca. ben de yaşadığım şehirde kimsesizim bir eşim var. 'kimsemiz yok' bunu okuyunca gözüm doldu. seni o kadar iyi anlıyorum ki. ama derdi veren Allah dermanını da verir. Allah sana bolca sabır ve güç versin. bir an önce toparlanırsın inşallah. kötü hissetme kendini bunu bir sınav gibi düşün. hepsi geçecek ben eminim
ilgileneceksin canım benim. azıcık sabır. oğlun da bu süre de anlayışı öğrenir hem iyi tarafından bak. ileride kadınlara değer verecek bir evlat yetiştiriyorsun bence. ailecek bir süreçten geçiyorsunuz ama geçecek hepsi. sen yeter ki kendini yıpratma.Allah razı olsun kızlar.
Sizi okuyunca hep gittim burda salya sümük.
Amin Allah razı olsun..
Çok zor evet.
Artık kendimi geçeli çok oldu mide bulantılarımdan bile artık ne çeksem umrumda değil ama oğluma çok üzülüyorum bi anne gibi ilgilenemiyorum.
En çok zoruma giden bu oluyor.
Allah başka büyük dert vermesin inşallah geçmesini sabırsızlıkla bekliyorum.
Yavrum zaten öyle uysal ki.ilgileneceksin canım benim. azıcık sabır. oğlun da bu süre de anlayışı öğrenir hem iyi tarafından bak. ileride kadınlara değer verecek bir evlat yetiştiriyorsun bence. ailecek bir süreçten geçiyorsunuz ama geçecek hepsi. sen yeter ki kendini yıpratma.
Keşke yanına gelebilecek biri olsa anne kardeş kayınvalide gibiYavrum zaten öyle uysal ki.
Hiç hırçınlık yapmıyor söz dinliyor o hallerine rağmen ilgilenememek beni mahvediyor.
Çok şükür geçici bbir süreç Allah başka dert vermesin.
Kim dardaysa RAbbim yardımcısı olsun.
Kimseyi kimsesiz bırakmasın Allah'Im.
Eşimin aileisnden kimseden hayır yok.Keşke yanına gelebilecek biri olsa anne kardeş kayınvalide gibi
Benim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Çok kötüyüm..
Babası geldi.
Ne güzel ananesine gönderebilme durumunuz varmış.seni anlıyorum ben de kızımdan ayrı kalma pahasına ananesiyle köye yolladım evde bir lokma yemek pişiremiyorum. dün aç yattım. işe zor geliyorumda yemekhanede ıkı lokma yiyorum anca. allah yardımcın olsun. evde başka çocuklar vakrne hamılelık cok zor. bende kızımı çok özledim 18 gün oldu. ama burda benle sefil olmasındansa özleme dayanıyorum. anne olmak ne zor
Keske size yakın olsaydım da el atabilseydimmYavrum zaten öyle uysal ki.
Hiç hırçınlık yapmıyor söz dinliyor o hallerine rağmen ilgilenememek beni mahvediyor.
Canım yüreğine sağlık sağolasın.Keske size
Keske size yakın olsaydım da el atabilseydimm
Oyy kiyamam ya hem.sana hem ogluna gpzlerim doldu inan yavru ac mi kalmiş sende oyle tabii annen kayinvaliden falan yok mu ya da bi komşu hoş benim kiler ayni sehirde ama dusuk tehlikeme ragmen ne gelen oldu ne giden Allah eslerimize uzun omur versin o bakiyor bize bi de şoyle düşün kimsesizlerin sahibi Allah tır yardım eder insallahBenim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Çok kötüyüm..
Babası geldi.
Gurbetteyiz canım kimseden hayır yok.Oyy kiyamam ya hem.sana hem ogluna gpzlerim doldu inan yavru ac mi kalmiş sende oyle tabii annen kayinvaliden falan yok mu ya da bi komşu hoş benim kiler ayni sehirde ama dusuk tehlikeme ragmen ne gelen oldu ne giden Allah eslerimize uzun omur versin o bakiyor bize bi de şoyle düşün kimsesizlerin sahibi Allah tır yardım eder insallah
Benim dünüm öğleden sonra berbattı kızlar.
Çok kötüyüm..
Babası geldi.
Aglattın beni yaa keske komşu olsak da size yardim edebilsem insan hayra sevaba gormek istiyorsa cidden hamilelere bir kap yemek götürmeliymişYavrum zaten öyle uysal ki.
Bunu alışkanlık edineyim belki iyi olacak.Benim kizim da 3.5 yasinda. Seni o kadar iyi anliyorum ki. Ama gecici bir surec Allah'in izniyle. Kalici kotu hastaligimiz da olabilirdi. Halimize bin sukur. Sen de cekip durma. Git serum taktir. Doktorum bana bir kac gunde bir taktirabilirsin hic bir zarari yok dedi. Gece acile gidip 2-3 gunde bir taktir gel. En azindan bir iki gun rahatlarsin.
Gerçekten insan yaşayınca idrak ediyor.Aglattın beni yaa keske komşu olsak da size yardim edebilsem insan hayra sevaba gormek istiyorsa cidden hamilelere bir kap yemek götürmeliymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?