2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Amin canım Rabbim sana da kolaylık versin inşallah biran önce atlatirsin bu halleri

canım tek yapacağın şey gidip serum taktırmak 2 gün rahatlatır seni yemek yaparsin,işini gücünü yaparsın,serum ayağa kaldırıyor geçici de olsa iyi gelio

canım tek yapacağın şey gidip serum taktırmak 2 gün rahatlatır seni yemek yaparsin,işini gücünü yaparsın,serum ayağa kaldırıyor geçici de olsa iyi gelio
Şimdi aradım eşimi.
Evime de işime de çok uzak.
İş çıkışı taktircam artık iki üç günde bi taktırayım dayanamıyorum gerçekten.

Günaydın kizlar nasilsiniz? Çocuğu küçük olup gurbette olanlara Allah yardımcı olsun çok zor.Bende gurbette çalışan biri olarak çocuk hasta olduğunda hasta hasta okula götürdüğumu izin alamadığımı bilirim bırakacak kimsemde yoktu Allahtan şimdi büyüdü şükür. Zaman çabuk geçiyor kızlar kimseden de fayda yok inşallah bugunlerimizi de atlatıp çocuklarımıza yeteriz.

Ne bileyim canim ben de senin gibi aglayip duruyorum cok şükür aukredecek cok sebebimiz var ama benim cocuklar ikiz gibiydiler ya cok aglardim cok zorlanmistim o donem beraber hasta olurlardi hep ama annemler le ayni sehirde olmamiza ragmen ben bir kap yemek ne de temizlik kimseden gormedim keske gurbette olsaydım da bahanem olurdu gurbet derdim oyleymis Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kotu gunler geciyor bisekilde ama inan ki sonu daha guzel oluyor zahmet varsa rahmette geliyor birlikte

İçimi ferahlattın.
Ne kadar zahmet o kadar rahmet di mi çok şükür bin şükür sebebime tutunmuş gidiyorum.
Diyorum Rabbim bana iki tane nasip etmiş kolay mı taşımak bu kadar da olsun diye avutuyorum ama dediğin gibi illa ki ağlama nöbetleri yaşıyorum.
İnşallah geçici olsun Allah kalıcı dert vermesin.

Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese selamlar kızlar.
Tiksinme ve bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum?
Siz neler yiyorsunuz? Yiyebildiğim şeyler, bol peynirli ve kaşarlı tost, yanına bol domates, yeşil zeytin ve meyve suyu. Günde 2 öğün bunları yiyebiliyorum bir de meyve.

Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Kaç haftaliktin canm hic belirti olmadi mi 3 hafta hissetmedin mi çok geçmiş olsun tez zamanda en sağlıklısindan en hayirlisindan gebelikler diliyorum. Allah yardımcın olsun kürtaj için dualarımız seninle.bende aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Kürtaj için tedirgin olma hiç hissetmiyorsun bedenen ama ruhen etkiliyor tabi zaman en büyük ilac

Aynı canım bende her sabah peynirli tost ve zeytin. Yeşil ekşi elma ekşi erik. Belki bazen limonata. Bu kadar o da dediğin gibi günde iki kere. Bide yoğurtlu makarna bazen yiyebiliyorum. Tatlı asla görmek istemiyorum ki normalde tatlı hastası bi insanım. Bende kusma yok ama tiksinme ve böyle iştahsızlık bulantı gibi şeyler var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…