- 23 Haziran 2018
- 2.779
- 3.655
- 133
- 33
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.141
Amin canım Rabbim sana da kolaylık versin inşallah biran önce atlatirsin bu halleriYavrum zaten öyle uysal ki.
Hiç hırçınlık yapmıyor söz dinliyor o hallerine rağmen ilgilenememek beni mahvediyor.
Çok şükür geçici bbir süreç Allah başka dert vermesin.
Kim dardaysa RAbbim yardımcısı olsun.
Kimseyi kimsesiz bırakmasın Allah'Im.
canım tek yapacağın şey gidip serum taktırmak 2 gün rahatlatır seni yemek yaparsin,işini gücünü yaparsın,serum ayağa kaldırıyor geçici de olsa iyi gelioGurbetteyiz canım kimseden hayır yok.
Ben kendi halimi geçtim zaten ölmüşüm ağlayanım yok hesabı da oğluma çok üzülüyorum çok zoruma gidiyor o halleri.
Çok şükür amin evet eşlerimiz olmasa ne yapardık.
Biliyorum o da çok bunaldı çok yoruldu evde sadece ölü gibi yatan bi kadın var.
Her iş onda ama elimde değil kendimi zorluyorum iyi hissettikçe ona yardımcı olmaya çalışıyorum.
Sonra böyle işte ara ara ağlayıp içimi boşaltıyorum.
Allah yardım etsin evet.
Şimdi aradım eşimi.canım tek yapacağın şey gidip serum taktırmak 2 gün rahatlatır seni yemek yaparsin,işini gücünü yaparsın,serum ayağa kaldırıyor geçici de olsa iyi gelio
Ne bileyim canim ben de senin gibi aglayip duruyorum cok şükür aukredecek cok sebebimiz var ama benim cocuklar ikiz gibiydiler ya cok aglardim cok zorlanmistim o donem beraber hasta olurlardi hep ama annemler le ayni sehirde olmamiza ragmen ben bir kap yemek ne de temizlik kimseden gormedim keske gurbette olsaydım da bahanem olurdu gurbet derdim oyleymis Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kotu gunler geciyor bisekilde ama inan ki sonu daha guzel oluyor zahmet varsa rahmette geliyor birlikteBunu alışkanlık edineyim belki iyi olacak.
Çok şükür daima tabi dermansız dert olmasın.
Gerçekten insan yaşayınca idrak ediyor.
Çok çok sevapmış.
Bazen evde midem de bulansa diyorum ki hiç mutfağa uğramasam biri şunu getirse belki yerdim ya diye kendi kendime söyleniyorum.
Geçecek inşallah öyle öyle atlatıcaz psikolojiyi sağlam tutmak lazım.
Onu pek beceremiyorm bu aralar ondan ruhen çok çöktüm.
İçimi ferahlattın.Ne bileyim canim ben de senin gibi aglayip duruyorum cok şükür aukredecek cok sebebimiz var ama benim cocuklar ikiz gibiydiler ya cok aglardim cok zorlanmistim o donem beraber hasta olurlardi hep ama annemler le ayni sehirde olmamiza ragmen ben bir kap yemek ne de temizlik kimseden gormedim keske gurbette olsaydım da bahanem olurdu gurbet derdim oyleymis Allah kimseyi kimseye muhtac etmesin kotu gunler geciyor bisekilde ama inan ki sonu daha guzel oluyor zahmet varsa rahmette geliyor birlikte
Amin canım amin Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah
canım çok geçmiş olsun..inşallah yakın zamanda sağlıkla kucağına alırsın tekrar..çok üzmemeye çalış kendini..Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
canım çok üzüldüm yaBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
çok üzüldüm canım umarım kısa zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsınBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Allah yardımcın olsun olsun Rabbim tekrar nasip etsin inşallahBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Ayy canim yaa Allah yeniden tattırsin insallah çok gecmis olsun ne diyceğimi bilemedimBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Kaç haftaliktin canm hic belirti olmadi mi 3 hafta hissetmedin mi çok geçmiş olsun tez zamanda en sağlıklısindan en hayirlisindan gebelikler diliyorum. Allah yardımcın olsun kürtaj için dualarımız seninle.bende aynı şeyi yaşamış biri olarak seni çok iyi anlıyorum. Kürtaj için tedirgin olma hiç hissetmiyorsun bedenen ama ruhen etkiliyor tabi zaman en büyük ilacBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese selamlar kızlar.
Tiksinme ve bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum?
Siz neler yiyorsunuz? Yiyebildiğim şeyler, bol peynirli ve kaşarlı tost, yanına bol domates, yeşil zeytin ve meyve suyu. Günde 2 öğün bunları yiyebiliyorum bir de meyve.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?