- 28 Temmuz 2015
- 2.691
- 4.223
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.161
Canım benim çok üzüldüm rabbim en kısa zamanda sağlıklısını hayırlısını nasip etsin canımBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Canim yaa cook geçmiş olsun inşallah en kısa zamnda Rabbim hayırlı sağlıklı bi bebek nasip etsinBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Oo daha ne :) o haftada ben hiçbir şey yiyemiyordum ve sürekli bulantı vardı gerçi halâ geçmiş değil deYağmurlu bir İstanbul gününden herkese selamlar kızlar.
Tiksinme ve bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum?
Siz neler yiyorsunuz? Yiyebildiğim şeyler, bol peynirli ve kaşarlı tost, yanına bol domates, yeşil zeytin ve meyve suyu. Günde 2 öğün bunları yiyebiliyorum bir de meyve.
dualarimiz seninle allah en kısa zamanda atlatmanın nasip eylesin ,peki neden olduğuna dair doktor bisey dedi mi,ona göre bidaki hamileligimde önlem alirsinBugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Maşallah vallahi çok iyi canım yine.Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese selamlar kızlar.
Siz neler yiyorsunuz? Yiyebildiğim şeyler, bol peynirli ve kaşarlı tost, yanına bol domates, yeşil zeytin ve meyve suyu. Günde 2 öğün bunları yiyebiliyorum bir de meyve.
Çok geçmiş olsun.Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
O dert bende de var canım temizlik malzemeleri bile iğrenç kokuyor bana kusasım geliyorKızlar merhaba , 13 haftalık olduk koku hassasiyeti ve bulantı hala geçmedi . Yumuşatıcı deterjan parfüm sabun evimin her odası kıyafetlerim herşey kokuyo kafayı yicem nasıl önüne geçerim bunun . Eşimle de yaklaşık 1.5 aydır ayrı yatıyoruz
Aynı canım bende her sabah peynirli tost ve zeytin. Yeşil ekşi elma ekşi erik. Belki bazen limonata. Bu kadar o da dediğin gibi günde iki kere. Bide yoğurtlu makarna bazen yiyebiliyorum. Tatlı asla görmek istemiyorum ki normalde tatlı hastası bi insanım. Bende kusma yok ama tiksinme ve böyle iştahsızlık bulantı gibi şeyler var .
Oo daha ne :) o haftada ben hiçbir şey yiyemiyordum ve sürekli bulantı vardı gerçi halâ geçmiş değil dezamanla azalır az kalmış zaten biraz daha sabir
Maşallah vallahi çok iyi canım yine.
Ağzına su süremeyenler var benim gibi.
Maşallah diyelim yine böyle devam et.
Hiç yoktan çok çok iyi.
Ben ölüyorum yani ..
Çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.
hiç üzülme canim bende bulantidan ilk oglumda 5 ay saglik adina birsey yiyemedim sikayetlerim gecince gayet guzel beslendim sağlıklı bir sekilde doğdu ve doğum kilosunu hic etkilemedi zaten 20 haftalik bir bebek 500 gr falan oluyor :)) sadece paketli sagliksiz gidalardan uzak durursak kafiAynen canım, tatlı ben de hiç yemiyorum ve kusmam yok allahtan. Daha doğrusu yiyemiyorum. Ama bence bu olumlu bir şey, kilo almıyoruz en azından.
Sabır edeceğiz tabii ki, yapacak bir şey yok. Eşim beynimi yiyor, sağlıksız besleniyorsun diye. Benim de içime kurt düştü. İnşallah azalır dediğin gibi.
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Annelik zor zanaat, meşakkatli bir yol. Allah sabrını da veriyor elbet.
merhaba canım az önce geldim çok şükür bebeğim iyi ama kesenin yanında kanama alanı var düşük riskim varmış bide kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne yapılıcak persembe yaptırıcam hayırlısı bakalım inş miniğim beni terketmez bol bol yatıp dinlenicemArse82 canım bugün hastaneye gidicektin , her şey yolundadır inşallah halsizlik ve bulantıların azaldı mı biraz ?
ben gecen hafta kan vermiştim. Dun cikmis sonuçlar. Doktorumla telefonla görüştük hafif riskli çıkmış. Ayrıntılı inceleme gerekir hastaneye gel goruselim dedi. Persembe günü gidecegim. Bakalım oran filan söylemedi. Ama benim içim nedense rahat. Allahtan gelene her türlü kabulüm. Sizin çıktı mı sonuclarinizikili test olan var mı? sonuçları çıkan?
Geçmiş olsun canım hayırla sağlıkla bebegın en kısa sürede gelsin inşHepinize çok teşekkür ederim. Kürtaj işlemi bitti. Allah sizleri sağlıkla kurtarsin. Inşallah sıkıntısız evlatlarınizi kucağınıza alırsınız.
Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese selamlar kızlar.
Kızlar merhaba , 13 haftalık olduk koku hassasiyeti ve bulantı hala geçmedi . Yumuşatıcı deterjan parfüm sabun evimin her odası kıyafetlerim herşey kokuyo kafayı yicem nasıl önüne geçerim bunun . Eşimle de yaklaşık 1.5 aydır ayrı yatıyoruz
merhaba canım az önce geldim çok şükür bebeğim iyi ama kesenin yanında kanama alanı var düşük riskim varmış bide kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne yapılıcak persembe yaptırıcam hayırlısı bakalım inş miniğim beni terketmez bol bol yatıp dinlenicem
Hepinize çok teşekkür ederim. Kürtaj işlemi bitti. Allah sizleri sağlıkla kurtarsin. Inşallah sıkıntısız evlatlarınizi kucağınıza alırsınız.
Bugün daha ıyı sanki ama cnm bırsey yemek ıstemıyor belim çok agrıyoGeçmiş olsun kuzum hiç üzülme. Benimde kesenin arkasında vardı kanama alanı doktor endişelenecek hiçbir şey yok dedi. İstirahat et sende bol bol. Bulantılarla aran nasıl bir şeyler yiyebiliyor musun ?
Bugün daha ıyı sanki ama cnm bırsey yemek ıstemıyor belim çok agrıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?