2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Oo daha ne :) o haftada ben hiçbir şey yiyemiyordum ve sürekli bulantı vardı gerçi halâ geçmiş değil de zamanla azalır az kalmış zaten biraz daha sabir

Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
dualarimiz seninle allah en kısa zamanda atlatmanın nasip eylesin ,peki neden olduğuna dair doktor bisey dedi mi,ona göre bidaki hamileligimde önlem alirsin

Maşallah vallahi çok iyi canım yine.
Ağzına su süremeyenler var benim gibi.
Maşallah diyelim yine böyle devam et.
Hiç yoktan çok çok iyi.
Ben ölüyorum yani ..
Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Çok geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun.

Reactions: nix
O dert bende de var canım temizlik malzemeleri bile iğrenç kokuyor bana kusasım geliyor

Aynen canım, tatlı ben de hiç yemiyorum ve kusmam yok allahtan. Daha doğrusu yiyemiyorum. Ama bence bu olumlu bir şey, kilo almıyoruz en azından.

Oo daha ne :) o haftada ben hiçbir şey yiyemiyordum ve sürekli bulantı vardı gerçi halâ geçmiş değil de zamanla azalır az kalmış zaten biraz daha sabir

Sabır edeceğiz tabii ki, yapacak bir şey yok. Eşim beynimi yiyor, sağlıksız besleniyorsun diye. Benim de içime kurt düştü. İnşallah azalır dediğin gibi.

Allah hepimizin yardımcısı olsun canım. Annelik zor zanaat, meşakkatli bir yol. Allah sabrını da veriyor elbet.

hiç üzülme canim bende bulantidan ilk oglumda 5 ay saglik adina birsey yiyemedim sikayetlerim gecince gayet guzel beslendim sağlıklı bir sekilde doğdu ve doğum kilosunu hic etkilemedi zaten 20 haftalik bir bebek 500 gr falan oluyor :)) sadece paketli sagliksiz gidalardan uzak durursak kafi

Arse82 canım bugün hastaneye gidicektin , her şey yolundadır inşallah halsizlik ve bulantıların azaldı mı biraz ?
merhaba canım az önce geldim çok şükür bebeğim iyi ama kesenin yanında kanama alanı var düşük riskim varmış bide kan uyuşmazlığı olduğu için bir iğne yapılıcak persembe yaptırıcam hayırlısı bakalım inş miniğim beni terketmez bol bol yatıp dinlenicem

ikili test olan var mı? sonuçları çıkan?
ben gecen hafta kan vermiştim. Dun cikmis sonuçlar. Doktorumla telefonla görüştük hafif riskli çıkmış. Ayrıntılı inceleme gerekir hastaneye gel goruselim dedi. Persembe günü gidecegim. Bakalım oran filan söylemedi. Ama benim içim nedense rahat. Allahtan gelene her türlü kabulüm. Sizin çıktı mı sonuclariniz

Cok cok gecmis olsun. Allah hem ruhen hem bedenen acil sifalar versin. Istiyorsan tekrardan saglikli guzel evlatlar nasib etsin insaallah.

Masaallah canim o kadar yiyebilsem gobek atarim resmen

Tuvaletten cikinca ellerimi yikamak dus almak hepsi iskence resmen bana. Evin giysilerin carsaflarin yastigin kokusu falan mahvediyor. Hele disari hic cikamiyorum. Parfum kokulari, ter kokulari. Bu kadar mi kokulara hassasiyet olusur ya. Gecse bir artik offffff....

Geçmiş olsun kuzum hiç üzülme. Benimde kesenin arkasında vardı kanama alanı doktor endişelenecek hiçbir şey yok dedi. İstirahat et sende bol bol. Bulantılarla aran nasıl bir şeyler yiyebiliyor musun ?

Hepinize çok teşekkür ederim. Kürtaj işlemi bitti. Allah sizleri sağlıkla kurtarsin. Inşallah sıkıntısız evlatlarınizi kucağınıza alırsınız.

Çok çok çok geçmiş olsun. Rabbim hiç ummadığın anda kat be kat mucizeleriyle seni şenlendirsin arkadaşım.

Geçmiş olsun kuzum hiç üzülme. Benimde kesenin arkasında vardı kanama alanı doktor endişelenecek hiçbir şey yok dedi. İstirahat et sende bol bol. Bulantılarla aran nasıl bir şeyler yiyebiliyor musun ?
Bugün daha ıyı sanki ama cnm bırsey yemek ıstemıyor belim çok agrıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…