2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
kızlar sanırım idrar yollarımda enfeksiyon var..sabahtan beri yanıyorum..akşam iş çıkışı acile gitcem..nasıl geçecek ya
Canım bol bol su iç ve pamuklu çamaşır giyip akıntına dikkat et inşallah enfeksiyon kapmadın hamilelikte çok olurmuş ve idrar tutmaktan daolurmuş daha bugün okudum bu yazıyı birazdan paylaşırım

sigara kullanıyormuydun canım yaşın kaç? zaten yaşı 35 üstü olanlara direk riskli diyorlar.

Slm kızlar benimde randevum vardı bebeğim iyi çok şükür büyümüş 5 gün geri gidiyoruz oda geç yumurtlama olmustu ondan dolayı galıba ben çok takip edemiyorum sayfayı oğlumla uğraşıyorum evde yerinde durmuyor hamılelık koşturmayla geçıyor zaman çabuk geçıyor bu arada

evet canım ben de araştırdım biraz..bebek büyüdükçe mesaneye baskı yapıyomuş o da mesanenin tam boşalmasına engelmiş.o yüzden içerde biriken bakterilerden de olurmuş..aman tek dışardan bir şey olmasın da..3 lt su içtim sabahtan beri..midem de çok iyi değil içim çalkalandı valla..olmazsa akşam doktora gitcem..

İhmal etme kesin git

canm neden iğne yapılıyor bizde de var kan uyuşmazlığı 7.ayda vuruyorlardı iğneyi yapılan tahlil pozitif mi çıktı yoksa

Geçmiş olsun canım benim inşallah atlatırsınız

Mide yanmasina sut ve tahin iyi geliyor. Hamileligin sonlarinda surekli sut iciyordum bir de bogazimi yakinca asit 1 tatli kasigi tahin yutuyordum cok iyi geliyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…