2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
benim muayenem persembe günü canim henüz vermedim bakalım

Mrb kizlar bugün ikili test için hastaneye gittim herseyi yolunda kan verdim 2hafta sonra cikacakmis sonuclar cinsiyetide benim başından beri hissettigim 2.kizim olacak hayırlısıyla
Canım benim gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin darısı benim başıma inşallaaaaahh :)

Mrb kizlar bugün ikili test için hastaneye gittim herseyi yolunda kan verdim 2hafta sonra cikacakmis sonuclar cinsiyetide benim başından beri hissettigim 2.kizim olacak hayırlısıyla
Masallah ne güzel çabuk göstermiş cimcime kendını rica etsem resmini atabilirmisin kız nasıl oluyormus görelim kesesınıde

Canım üzülme, aynen geçen hafta kızımda anne açlıktan ölücem diyodu, kalkıp bi tost bile yapamadım çocuğuma, eşimin de gecikesi tuttu

Normalde aç bırakır mıyız evladımızı? Allah başka dert sıkıntı vermesin, bir an önce sağlıkla gelsin miniklerimiz.

Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Geçmiş olsun canım allah hayırlısıyla tekrar nasip etsin en korktugum şey peki hiç bişey hissetmedin mi hani hamilelik belirtilerinde falan azalma oldu mu benim de kontrolün yarın korkuyorum kötü bişey duymaktan

Arkadaşım senle bizim aramızda sanırım tam 1 hafta var. Ben bugün 8+6 oldum. Bende çok korkuorum. bulantıda azalma yaşıyorum. Yni iştasızlık canımın bir şey çekmemesi durumları devam ediyor. Sadece öğürme durumu yok. Ama benim kontrolüm haftaya salı inşallah sen yarın güzel haberlerle dönersinde umut olursun banada .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…