2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Amin canım ya gerçekten bişey oldu da hissetmezsem diye korkuyorum az bulantım geçse noldu ki diye kafama takıyorum allahtan yarın gidicez haber veririm canım

Amin canım ya gerçekten bişey oldu da hissetmezsem diye korkuyorum az bulantım geçse noldu ki diye kafama takıyorum allahtan yarın gidicez haber veririm canım

Aynen valla bende öyleyim sürekli kendimi dinliyorum. İnşallah senden güzel haberler gelince rahatlarım bende :) ya ben 12. Hafta bitene kadar her hafta ultrasona girmek istyorum ama doktorum izin vermiyor :)

Aynen valla bende öyleyim sürekli kendimi dinliyorum. İnşallah senden güzel haberler gelince rahatlarım bende :) ya ben 12. Hafta bitene kadar her hafta ultrasona girmek istyorum ama doktorum izin vermiyor :)
Herşeyin azı karar çoğu zarar ultrason da radyasyon saçıyor sonuçta benim doktorum kalp atışını 10 saniye bile dinletmiyor zararlı diye iki atıyor kesiyor hemen :)) bi yarın olsa ben karnım tok mu bireyin doktora sabah erken gidince hep aç oluyordum tok olunca hareket falan görebilir miyim acaba herkes görüyor :))

Mrb kizlar bugün ikili test için hastaneye gittim herseyi yolunda kan verdim 2hafta sonra cikacakmis sonuclar cinsiyetide benim başından beri hissettigim 2.kizim olacak hayırlısıyla
Gözünaydın canm iki kiz her zaman ıyidir birbirlerine yoldaş olurlar. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

Benimkide sadece ilk duymaya gittiğimde dinletti dediğin gibi bi iki tık o kadar. Onun dışında ekranda gösterdi ses açmadı 3 ay açmıcakmış:) tok git canım yiyebilirsen çikolata ye portakal suyu iç bak o da etkiliymiş ay çok heyecanlı:)

biraz erken ama hisseden olabiliyor canm devamı gelir inş onları hissetmek ne güzel
Dedim o hareketten sonra gene erkek geliyor bu sefer ki baya hareketli olacak sanirim. Oğlum çünkü çok uysal bir çocuk genelde ikinciler daha yaramaz olurmuş.saglikli olsunlar da inşallah dediğin gibi canm devami gelir insallah.

valla o belli olmuyor benimde ilk çook hareketliydi doğdu sabaha kadar uyumazdı ama.iknci maşallah benimle uyur benimle uyanırdı çok akıllıydı ama ben ikisini de geç hissettim

Canlar rüyamda hastanedeydim doğuma gitcekmişim kız kardeşlerim odayı süslüyordu kapı süsünü gördüm maviydi bebeğim erkekmiş tersi mi çıkar acaba
Benimde oğlum rüyasında görmüş erkekmiş pek bir sevindi. Rüyaların tersi çıkarmış cnm. Heyecan dorukta

valla o belli olmuyor benimde ilk çook hareketliydi doğdu sabaha kadar uyumazdı ama.iknci maşallah benimle uyur benimle uyanırdı çok akıllıydı ama ben ikisini de geç hissettim
Doğru belli olmuyor ama iki erkek ıyi bence ya hemcins olmaları paylaşacakları çok şey oluyordur

ay evet çok güzel birbirlerine çokta düşkünler onlara kalsa buda erkek olsun biz kız istemeyiz diyolar,senin oğluşunada erkek kardeş gelirse çok sevinir kesin
Hemde nasıl erkek olmasını çok istiyor play station oynucakmis onunla. Bu kadar erken hareketlendiyse bebek erkek diyorlar nette.benimde içime erkek doğuyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez canm.

Seni cok iyi anliyorum hamilelik belirtilrmiz cok benziyor bnmde mide bulatim yk adece acken midem kalkiyor sol karnim arada agriyor tek sabit belirtim bel agrim hic gecmiyo:)) bnde uzun bir zamandan snra kendiligimden hamile kaldim daha once bir dusuk vr oyuzden hamilelik donemi bizler icin daaha zor ama Rabbimin izniyle hersy guzel olacak insalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…