- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.221
Amin canım ya gerçekten bişey oldu da hissetmezsem diye korkuyorum az bulantım geçse noldu ki diye kafama takıyorum allahtan yarın gidicez haber veririm canımArkadaşım senle bizim aramızda sanırım tam 1 hafta var. Ben bugün 8+6 oldum. Bende çok korkuorum. bulantıda azalma yaşıyorum. Yni iştasızlık canımın bir şey çekmemesi durumları devam ediyor. Sadece öğürme durumu yok. Ama benim kontrolüm haftaya salıinşallah sen yarın güzel haberlerle dönersinde umut olursun banada .
Ay inşallah canım yaOlabilir canim seninde kiz hissediyorum ben♥
Amin canım ya gerçekten bişey oldu da hissetmezsem diye korkuyorum az bulantım geçse noldu ki diye kafama takıyorum allahtan yarın gidicez haber veririm canım
Herşeyin azı karar çoğu zarar ultrason da radyasyon saçıyor sonuçta benim doktorum kalp atışını 10 saniye bile dinletmiyor zararlı diye iki atıyor kesiyor hemen :)) bi yarın olsa ben karnım tok mu bireyin doktora sabah erken gidince hep aç oluyordum tok olunca hareket falan görebilir miyim acaba herkes görüyor :))Aynen valla bende öyleyim sürekli kendimi dinliyorum. İnşallah senden güzel haberler gelince rahatlarım bende :) ya ben 12. Hafta bitene kadar her hafta ultrasona girmek istyorum ama doktorum izin vermiyor :)
Gözünaydın canm iki kiz her zaman ıyidir birbirlerine yoldaş olurlar. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımızaMrb kizlar bugün ikili test için hastaneye gittim herseyi yolunda kan verdim 2hafta sonra cikacakmis sonuclar cinsiyetide benim başından beri hissettigim 2.kizim olacak hayırlısıyla
Herşeyin azı karar çoğu zarar ultrason da radyasyon saçıyor sonuçta benim doktorum kalp atışını 10 saniye bile dinletmiyor zararlı diye iki atıyor kesiyor hemen :)) bi yarın olsa ben karnım tok mu bireyin doktora sabah erken gidince hep aç oluyordum tok olunca hareket falan görebilir miyim acaba herkes görüyor :))
Amin Insallah cnm benim ♥Gözünaydın canm iki kiz her zaman ıyidir birbirlerine yoldaş olurlar. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza
biraz erken ama hisseden olabiliyor canm devamı gelir inş onları hissetmek ne güzelKızlar bebek hareketi hisseden var mi ben bugün çok net hissettim dan diye bir vuruş saniyelik ne oluyor ya dedim. Bu kadar erken olur mu 10 haftaligim daha
ay ne güzel erkenden öğrenmişsiniz cinsiyetini Allah ım inş önce sağlıklı hayırlı sonra doktordan banada kız demesini çok isterimAmin Insallah cnm benim ♥
Dedim o hareketten sonra gene erkek geliyor bu sefer ki baya hareketli olacak sanirim. Oğlum çünkü çok uysal bir çocuk genelde ikinciler daha yaramaz olurmuş.saglikli olsunlar da inşallah dediğin gibi canm devami gelir insallah.biraz erken ama hisseden olabiliyor canm devamı gelir inş onları hissetmek ne güzel
valla o belli olmuyor benimde ilk çook hareketliydi doğdu sabaha kadar uyumazdı ama.iknci maşallah benimle uyur benimle uyanırdı çok akıllıydı ama ben ikisini de geç hissettimDedim o hareketten sonra gene erkek geliyor bu sefer ki baya hareketli olacak sanirim. Oğlum çünkü çok uysal bir çocuk genelde ikinciler daha yaramaz olurmuş.saglikli olsunlar da inşallah dediğin gibi canm devami gelir insallah.
Benimde oğlum rüyasında görmüş erkekmiş pek bir sevindi. Rüyaların tersi çıkarmış cnm. Heyecan doruktaCanlar rüyamda hastanedeydim doğuma gitcekmişim kız kardeşlerim odayı süslüyordu kapı süsünü gördüm maviydi bebeğim erkekmiş tersi mi çıkar acaba
Doğru belli olmuyor ama iki erkek ıyi bence ya hemcins olmaları paylaşacakları çok şey oluyordurvalla o belli olmuyor benimde ilk çook hareketliydi doğdu sabaha kadar uyumazdı ama.iknci maşallah benimle uyur benimle uyanırdı çok akıllıydı ama ben ikisini de geç hissettim
Ay canım benim yaBenimde oğlum rüyasında görmüş erkekmiş pek bir sevindi. Rüyaların tersi çıkarmış cnm. Heyecan dorukta
ay evet çok güzel birbirlerine çokta düşkünler onlara kalsa buda erkek olsun biz kız istemeyiz diyolar,senin oğluşunada erkek kardeş gelirse çok sevinir kesinDoğru belli olmuyor ama iki erkek ıyi bence ya hemcins olmaları paylaşacakları çok şey oluyordur
Hemde nasıl erkek olmasını çok istiyor play station oynucakmis onunla. Bu kadar erken hareketlendiyse bebek erkek diyorlar nette.benimde içime erkek doğuyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez canm.ay evet çok güzel birbirlerine çokta düşkünler onlara kalsa buda erkek olsun biz kız istemeyiz diyolar,senin oğluşunada erkek kardeş gelirse çok sevinir kesin
Seni cok iyi anliyorum hamilelik belirtilrmiz cok benziyor bnmde mide bulatim yk adece acken midem kalkiyor sol karnim arada agriyor tek sabit belirtim bel agrim hic gecmiyo:)) bnde uzun bir zamandan snra kendiligimden hamile kaldim daha once bir dusuk vr oyuzden hamilelik donemi bizler icin daaha zor ama Rabbimin izniyle hersy guzel olacak insalahAy sağolasın canım rahatladım valla. Bende zaten aşırı olmadı. Sadece 1 kere kustum. Ama sabahları afedersin öğürtü olurdu. Bugün hiç olmadı. Ama iştahsızlığım hala var canım hiçbir şey yemek istemiyor. Çok aç kalıncada midem kötü oluyor. Ay beklemek ne zor dimiben 8 günü bile nasıl geçireceğimi kara kara düşünüyorum. Benim ki tüp bebek biraz geç geldi o yüzden hep endişeliyim ne kadar rahatlatmaya çalışsamda kendimi ama Allaha sığınıyorum Rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?