- 20 Mart 2018
- 1.337
- 1.359
- 83
- Konu Sahibi white_chocolate_mocha
-
- #9.241
Ay bende çok heycanlandım ya :) yarın olsa bi artık :)Benimkide sadece ilk duymaya gittiğimde dinletti dediğin gibi bi iki tık o kadar. Onun dışında ekranda gösterdi ses açmadı 3 ay açmıcakmış:) tok git canım yiyebilirsen çikolata ye portakal suyu iç bak o da etkiliymiş ay çok heyecanlı:)
Oğlumda hep kız bebek gördüm rüyamda bundada hep erkek görüyorum hayırlısı bakalım ama kese fasulye gibi ya senınkı nasıl bide bebek sol tarafdaCanlar rüyamda hastanedeydim doğuma gitcekmişim kız kardeşlerim odayı süslüyordu kapı süsünü gördüm maviydi bebeğim erkekmiş tersi mi çıkar acaba
bi aralar bende de çok oldu doktor gaviskon vermişti,ama azaldı benim gerek kalmadı icmedimİki gündür mide yanmasindan çok şikayetciyim. Var mi mide yanması yaşayan. Çözüm bulan. İlk hamileligimde de çok olmuştu.elimde rennie şurupla geziyordum. Benim mide sorunlarim 12. Haftadan sonra başlıyor.
sagol cnm darisi başına♥ay ne güzel erkenden öğrenmişsiniz cinsiyetini Allah ım inş önce sağlıklı hayırlı sonra doktordan banada kız demesini çok isterim
Seni cok iyi anliyorum hamilelik belirtilrmiz cok benziyor bnmde mide bulatim yk adece acken midem kalkiyor sol karnim arada agriyor tek sabit belirtim bel agrim hic gecmiyo:)) bnde uzun bir zamandan snra kendiligimden hamile kaldim daha once bir dusuk vr oyuzden hamilelik donemi bizler icin daaha zor ama Rabbimin izniyle hersy guzel olacak insalah
Ay bende çok heycanlandım ya :) yarın olsa bi artık :)
Hemde nasıl erkek olmasını çok istiyor play station oynucakmis onunla. Bu kadar erken hareketlendiyse bebek erkek diyorlar nette.benimde içime erkek doğuyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez canm.ay evet çok güzel birbirlerine çokta düşkünler onlara kalsa buda erkek olsun biz kız istemeyiz diyolar,senin oğluşunada erkek kardeş gelirse çok sevinir kesin
Tamam canım yazarımm :))Çok az kaldı yatcaz kalkcaz hop doktordasın :) hemen bze yaz olur mu güzel haberleri :)
Erken deģil mi acaba daha 4 gr falan mış9.haftadayim 1 haftadir hemen hemen ben de hissettigimi dusunuyorum. Bebek sagimda zaten hareketleri de hep o taraftan hissediyorum. Eger gaz vs baska birsey degilse tabi. Ki oyle oldugunu dusunmuyorum. Genelde ikinci gebeligi olan ve karin bolgesi yagi az olanlar erken hissedebiliyorlarmis
Benimkinin kesesi yuvarlak canım benimki de sol tarafta nasip bakalımOğlumda hep kız bebek gördüm rüyamda bundada hep erkek görüyorum hayırlısı bakalım ama kese fasulye gibi ya senınkı nasıl bide bebek sol tarafda
Hormonlar canım ya bende geçenlerde herşeye ağladım durdum bazende ağlarken güldüm hatta dedim deliriyor muyum acabaIyi geceler kizlar yeni bi dizi baslamiş elimi birakma diye bi halt ettim baktım bi saattit ağliyorum kendimi durduramiyorjm hoş sabahda agliyodum ayy bu hormonlardan mi yaa hic boyle olmadım ben
Eşim geldi yanima agladin mi sen yook dedim o sorunca daha bi aglayasim geliyor bi de ona ağladım manyadım vallaHormonlar canım ya bende geçenlerde herşeye ağladım durdum bazende ağlarken güldüm hatta dedim deliriyor muyum acaba
Anladım canım inşaAllah sağsalim geçiririz bugünleri.Allah yardımcın olsunEşimin aileisnden kimseden hayır yok.
Annesi çok yaşlı, başka da kimse yok.
Benim ailemden de annem çalışıyor.
Bi can olsa bana tabi ki çok iyi olacak ama yok.
2 hafta sonra inşallah gidicem o zaman beri bana iyi gelse..
Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.
Yağmurlu bir İstanbul gününden herkese selamlar kızlar.
Tiksinme ve bulantıdan hiç bir şey yiyemiyorum?
Siz neler yiyorsunuz? Yiyebildiğim şeyler, bol peynirli ve kaşarlı tost, yanına bol domates, yeşil zeytin ve meyve suyu. Günde 2 öğün bunları yiyebiliyorum bir de meyve.
Evet ben karşılaştırdım kızlarımınkiyle değişik duruşları falan ama bakalım nasipKızlar ilk bebeğinizle şimdiki bebeğinizin ultrason görüntülerini karşılaştırdınız mı hiç :)
Evet canm benim karın bölge yagim az bugün gaz gibi değildi baya dan diye bir histi. Bakalım devami olacak mi ama özlemişim hareketleri. Sende mi erkek hissediyon çünkü erkekler erken hissettirrmis diyorlar.9.haftadayim 1 haftadir hemen hemen ben de hissettigimi dusunuyorum. Bebek sagimda zaten hareketleri de hep o taraftan hissediyorum. Eger gaz vs baska birsey degilse tabi. Ki oyle oldugunu dusunmuyorum. Genelde ikinci gebeligi olan ve karin bolgesi yagi az olanlar erken hissedebiliyorlarmis
Meraba canım bende 10. Haftadayım bende hissetmeye başladım gaz farklı oluyor herlade karın bölgesinde oluyor ama ben kasık bölgemde karıncalanma yada pıt şeklinde bi hareketlenme hissediyorum bugün ultrasona girdim benim bebişimde tam ortadaydı birde ilk gebeliğim inşaallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :)9.haftadayim 1 haftadir hemen hemen ben de hissettigimi dusunuyorum. Bebek sagimda zaten hareketleri de hep o taraftan hissediyorum. Eger gaz vs baska birsey degilse tabi. Ki oyle oldugunu dusunmuyorum. Genelde ikinci gebeligi olan ve karin bolgesi yagi az olanlar erken hissedebiliyorlarmis
Erken deģil mi acaba daha 4 gr falan mış
Evet canm benim karın bölge yagim az bugün gaz gibi değildi baya dan diye bir histi. Bakalım devami olacak mi ama özlemişim hareketleri. Sende mi erkek hissediyon çünkü erkekler erken hissettirrmis diyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?