2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ay bende çok heycanlandım ya :) yarın olsa bi artık :)

Canlar rüyamda hastanedeydim doğuma gitcekmişim kız kardeşlerim odayı süslüyordu kapı süsünü gördüm maviydi bebeğim erkekmiş tersi mi çıkar acaba
Oğlumda hep kız bebek gördüm rüyamda bundada hep erkek görüyorum hayırlısı bakalım ama kese fasulye gibi ya senınkı nasıl bide bebek sol tarafda

bi aralar bende de çok oldu doktor gaviskon vermişti,ama azaldı benim gerek kalmadı icmedim

Evet canım çok benzermiş yaşadıklarımız. Allah hiçbirimizi korktuklarımızla imtihan etmesin muradlarımızı yarım bırakmasın inşallah. Sağlıkla sıhhatle hepimiz kavuşalım yavrularımıza :) en kısa zamanda cinsiyet haberlerini vermek nasip olsun inşallah sağlıkla :)

ay evet çok güzel birbirlerine çokta düşkünler onlara kalsa buda erkek olsun biz kız istemeyiz diyolar,senin oğluşunada erkek kardeş gelirse çok sevinir kesin
Hemde nasıl erkek olmasını çok istiyor play station oynucakmis onunla. Bu kadar erken hareketlendiyse bebek erkek diyorlar nette.benimde içime erkek doğuyor hayırlısı olsun sağlıklı olsunlarda kiz erkek farketmez canm.

9.haftadayim 1 haftadir hemen hemen ben de hissettigimi dusunuyorum. Bebek sagimda zaten hareketleri de hep o taraftan hissediyorum. Eger gaz vs baska birsey degilse tabi. Ki oyle oldugunu dusunmuyorum. Genelde ikinci gebeligi olan ve karin bolgesi yagi az olanlar erken hissedebiliyorlarmis

Erken deģil mi acaba daha 4 gr falan mış

Iyi geceler kizlar yeni bi dizi baslamiş elimi birakma diye bi halt ettim baktım bi saattit ağliyorum kendimi durduramiyorjm hoş sabahda agliyodum ayy bu hormonlardan mi yaa hic boyle olmadım ben
Hormonlar canım ya bende geçenlerde herşeye ağladım durdum bazende ağlarken güldüm hatta dedim deliriyor muyum acaba

Anladım canım inşaAllah sağsalim geçiririz bugünleri.Allah yardımcın olsun

Bugün kanama ile doktora geldim ve bebeğimin 3 haftadır içimde ölü durduğunu öğrendim. Öğleden sonra kürtaj olacak. Dualarınizi eksik etmeyin. Bat dan çıkarabilirsiniz.

Allah sabır versin canım istiyorsan en yakın zamanda sağlıklı bi bebek versin

Tarhana çorbası peynirli tost benim de yiyebildiklerim ve dondurma :)

Kızlar ilk bebeğinizle şimdiki bebeğinizin ultrason görüntülerini karşılaştırdınız mı hiç :)
Evet ben karşılaştırdım kızlarımınkiyle değişik duruşları falan ama bakalım nasip

Evet canm benim karın bölge yagim az bugün gaz gibi değildi baya dan diye bir histi. Bakalım devami olacak mi ama özlemişim hareketleri. Sende mi erkek hissediyon çünkü erkekler erken hissettirrmis diyorlar.

Meraba canım bende 10. Haftadayım bende hissetmeye başladım gaz farklı oluyor herlade karın bölgesinde oluyor ama ben kasık bölgemde karıncalanma yada pıt şeklinde bi hareketlenme hissediyorum bugün ultrasona girdim benim bebişimde tam ortadaydı birde ilk gebeliğim inşaallah sağlıkla kucağımıza almak nasip olur :)

Erken deģil mi acaba daha 4 gr falan mış

Dedigim gibi belki bagirsak hareketleri vs ben karistiriyorum. Allah bilir tabi. Ama bana kizimdaki gibi ayni geliyor hareketler. Icten degisik bir his geliyor. Bazen pit pit vurma gibi bazen de balik cirpiniyomus kelebek kanat cirpiyomus gibi. Ve de hep auni yerden hissediyorum.

Evet canm benim karın bölge yagim az bugün gaz gibi değildi baya dan diye bir histi. Bakalım devami olacak mi ama özlemişim hareketleri. Sende mi erkek hissediyon çünkü erkekler erken hissettirrmis diyorlar.

Benim ilki kiz. Gonlumde ikincisi de kiz olsun istiyorum. Abla kardes olsunlar diye. Esim erkek gibi hissediyor. Benim hic bir hissiyatim yok. Kiz olmasini daha cok istiyorum ama erkek olursa da uzulmem. Esim de benim gibi dusunuyor. Rabb'im hayirli, saglikli, merhametli, vicdanli, sevgi dolu, uzun omurlu yavrular nasib etsin hepimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…