2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Canım kese etrafında biriken pis kanı atıyorsun endişe etme hiç keşke bende atabilsem akıntım pembe yada kırmızı olmadığı sürece korkma bide zaten iğne ve fitil kullanıyorsun atlatırsın tabi akıntıyla beraber olurda parça falan gelirse doktoruna söyle yada git baksın dinlen iş falan yapma canım hayırlısıyla hiç bişe olmaz

Ayy sagolasin canim
Ayy sagolasın canim icimi rahatlattın

Aynen kız diyen bir kişi duydum sanirim herkes erkek. Yüzük falı yaptım bana kiz cıktı. Ama erkek hissediyorum daha da 2 hafta var doktora gitmeme rüyamda da görmüyorum oğlumda görmüştüm.
Sağlikli hayirlı evlat olsun da benim icin kızi oglu yok ben de haftaya gidicem acaba soyler mi cinsiyeti düşük bir ihtimal ama

evet canım öyle söylüyorlar ama bende kestiricem açıkçası çok uzadılar sıcaklarda iyice rahatsız ediyor..bana biraz da batıl inançmış gibi geliyor .. saç boyasını da diplere değmediği ve o koku solunmadığı sürece yaptıran çok kişi var . bu da benim aklımı kurcalıyor yaptırsam mı diye o yüzden 7 aylıkken falan ombre yaptırayım mı diye düşünmüyor değilim açıkçası

Sağlikli hayirlı evlat olsun da benim icin kızi oglu yok ben de haftaya gidicem acaba soyler mi cinsiyeti düşük bir ihtimal ama
Aynen canm benim için de öyle kiz erkek farketmez.saglikli hayırlı.evlat olsun inşallah sadece bir merak var oda güzel bir merak haftaya 12 haftalik ve üstü olursan söyler bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…