2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canm benim için de öyle kiz erkek farketmez.saglikli hayırlı.evlat olsun inşallah sadece bir merak var oda güzel bir merak haftaya 12 haftalik ve üstü olursan söyler bence
Yaa hic deme tatli bir merak internetten cinsiyetle ilgili teorilere bakar olduk bkraz daha belli olsa Nub teorisi varmiş ona bakicam bilimsel miş bir de hic duydun mu

Kızlar bebeģi hissediyo musunuz hos benim haftam size gore gerilerde hissediyosunuzdur ben bu 2 gundur baya hissediyorum karnımin baya altında ama bildiginiz baya şişkinim ve şişen yee göbek değil bebek kendimi ciddi ciddi hamile olarak gormeye basladim

ben hissetmiyorum zayıfım da ama hala tık yok

Elini koy bi gobeğinin altina elleyince tuhaf bi his oluyo gozle görülür bi şişlik olmali ama benim ic karnim dar galiba karnim erken çıkar
karnımın ortasında duruyor benim orda hafif bi sertlik var ama hiç bişey hissedemiyorum daha karnın yırtılmasın diye krem kullan ozaman canö ben kullanmamıştım çatır çatır çatladım ne yazıkki

Çatlak kremi olarak ne kullanıyorsunuz kızlar ben ilk hamileliğimde lierac kullanmıştım hiç çatlak olmadı , bu kez farklı bir ürün kullanmak istiyorum, kaçıncı haftada başlayacaksınız çatlak kremi kullanmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…