2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Aynen canm sag salim kucagimiza alalim insallah. Gobekten mi oluyon igneyi ben simdiye kadar hep göbekten oldum ama artik sanki gerildi zor oluyor ozellikle igne cikarken zor cikiyor sende de oyle mi canm?

Kızlar ikili taramam yapıldı kan tahlilim haftaya çıkacak bebeğim gayet iyi cinsiyetini de erkek dedi ama kesin değil dedi
Hayirlisi olsun canm sağlıklı imis bebegin cok şükür. Artik 3.bebegi ne zaman yapacaz onu dusunelim.kesin degil demis belki bir daha gittiğinde kiz der. Pipiyi gosterdi mi ?

Yastun merhaba ben midyenin zararli olduğunu bilmeden 10 tane falan yemisim 9 haftalikken 2 gün once ogrendim suan 11 hafta moralim cok bozuk ne gibi sıkıntılar olur
Canım yemesek daha iyi ama yemişsin yapacak birşey yok. Ondan sonra dr kontrolünde herşey normalse birşey olmaz sonuçta karaciğerin iyi çalışıyordur. Temizlemiştir midyenin zararlarını içini ferah tut... strese girme canım

Allah razı olsun canmplasenta aşağıda mı diye sordum da evet aşağı da ama bu haftalarda zaten aşağıda olur önemli değil dedi
Ya zaten canm bizim diger gebelikte asagida oldugu icin riskimiz var zaten ama son haftalarda olmasındansa ilk haftalar daha iyi en azindan yukari cikma sansi var. Insallah yukarı cikar.

canım ilk başta şok yaşıosun :) Sonra alışıosun :) Evi başımıza yıkmasa bari erkekler :) Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

şule aynısını banada dediler kız senesi ne zman bidakini ona getiriyim Neyse bize üçüncülerin yolu açıldı
Doktor çat diye söyledi hemen insan azıcık heyecan yaptırır şok oldum tabiki bize 3.lerin yolu gözüktü bacım bu sefer kız senesini bulmamız lazım demek ki 5 senede bi erkek senesi oluyor zaten kuzeyle babasına zor yetiyordum bir de üçüncü erkek geliyor yarabbim 3 tane çakırla nasıl baş etcem acaba hepte babalarına benzer bunlar benim hiç şansım yok yandık bu adamlarla işimiz var valla

Hayirlisi olsun canm sağlıklı imis bebegin cok şükür. Artik 3.bebegi ne zaman yapacaz onu dusunelim.kesin degil demis belki bir daha gittiğinde kiz der. Pipiyi gosterdi mi ?
Yok canım ya göstermedi bence o da tam emin değildi valla ben 20.haftayı beklicem ayrıntılı ultrasonda o pipiyi görmem lazım 3.cocuk hazırlıklarına ne zaman başlayalım gençler bu sefer planlı projeli gidelim white_chocolate_mocha

Ee gostermediyse pipiyi neye göre erkek dedi bence tahmin yürütmek icin erkek demis doktorlarda da erkek deme isteği valla canm ben sorunsuz bir dogum yasarsam ve rahmimdeki sorunlar duzeltilirse Allahta saglik ömür verirse 5 yil sonra dusunebilirim. Ama düşünebilirim sadece uygulamaya gecer miyim bilmiyorum

Çok sevindim canım maşallah supanallah. Benimki hiç yorumda bulunmadı :)
Canım bu arada benim kanama alanım maşallah tarla gibi duruyor hala doktor kırmızı akıntın gelmediği sürece endişe etme böylesi daha iyi arada attıkça rahatlarsın dedi alıştık artık böyle böyle 9 ayı doldurcaz canım sen nasıl oldun

Canım bi ultrason resmini yüklesene nerden anlıyor erkek oldugunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…