2019 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    252
Ya hiç sorma hemen erkek diyorlar o değil de ne 5 sene sonrası ya aha da benim 5 sene noldu kız senesi olmuyor demek ki 5 senede bir erkek senesi oluyor ya 4 sene ya da 6 sene sonra yapalım bacım

Vallahi bu sene erkek senesi benim oğluma doğum yaptığım sene de erkek senesiydi kız senesi ne zaman acaba
ben de aynisini dusunuyorum:) ben ogrenemedim tm ama kiz umudum yok nedense. benm isteklerm pek tutmuyor :) kiz senesine denk gelseydik diye ben de dusunuyorum:)

Ya hiç sorma hemen erkek diyorlar o değil de ne 5 sene sonrası ya aha da benim 5 sene noldu kız senesi olmuyor demek ki 5 senede bir erkek senesi oluyor ya 4 sene ya da 6 sene sonra yapalım bacım
4 sene sonra o zaman anlastik canm bu sefer yaz cocugu istiyorumay aslinda bana 3 cocuk cok uzak ya ama biraz hayal kurmaktan bir sey olmaz sanirim

4 sene sonra o zaman anlastik canm bu sefer yaz cocugu istiyorumay aslinda bana 3 cocuk cok uzak ya ama biraz hayal kurmaktan bir sey olmaz sanirim
Aynen bende düşünüyorum ama lakin bu düşüncem hayal niteliğinde yani hani yapsam nasıl olur diye hayal ediyorum yoksa işin faaliyet kısmına daha çok var işte onu şuan düşünemiyorum

Ay hadi inşallah oğlanlardan sonra kız doğuracak olan bi sen varsın galiba biz ümidi kestik artık
yaaa iyi baktı mı ki ben senden de kız bekliyordum nedensedoktor bana baya baktı ultrasonla bebeği sallıyor sallıyor noluyor ki acaba dedim meğer önce kordon bacak arasındaymış önce erkek sandım dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…